- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #98.881
Pembedon5 nasılsın
Her yerde patlama var yoksa muşa gelmeyi dusunuyoduk.
Bir yere gitmeye korkuyo insan
of yaDün ki kusma olayından sonra bugün bişey vermecektim ama çekirdeksiz karpuz buldum :))
Karpuz yedi ilk kez çok sevdi
Bir de avokado aldım
İlk avokado tattırmıştım ama aşırı sertti
Bu bildiğin yumuşamış şeftali gibi
Yer umarımmm
Rüyamda hamileydim
Insallah bi an once duzene girer gercekten cok yoruluyo insanilk 4 ay bende çk rahattım..sonra dalgalanmalar başladı..şimdi biraz geze dursun ..bende bırakıp markete alışverişe gidebiliyordum..tabii yanında annem vardı ,rahat rahat alışverişi yapıp geliyordum hala uyanmıyordu bebeğim...şimdii,hele dün gece kabustu resmen canım
Durdu mu kundaktakundak yapıp salladık uyudu. inşallah bu gece de o sekılde uyur
35 li 4 nomra komili aldım 19 tela
deneyeceğim..üzerindeki kuzuları sevdim dokusu yumşak..
pek kalın değil çokta i,nce değil..kokusu yok..yüzeyi nemlice
bakalım gece içiin bağlamayacağım..gündüz bağlarım kakalanıp duruyor 1.44 kuruş kaka kaka kaka
hic belli olmuyor. İlki 5. Ay kontrolunde 6. Ay cikar dedi. 6.5 aylikken cikti. 2. Dise yakinda cikmaz dedi. Hic yoktu birsey. 20 gun sonra cikti.görünürde diş yok .bakalım ne aman cıkar allah bilir
Uffff sorma yoruldum artik. Memleketteyim. Yatakta yatiyoruz. Yatagi dort donuyo. Gece gunduz uykusuzum. Yarin dinuyoruz cok sukur. Asıl simdi tatile ihtiyacim var. Kucakta da durmuyo. İnmek istiyo. Tutuyorum Adim atiyo . Sanki kendi yuruyor gibi arada kucagimida begenmiyor. Yuruduler mi daha da yorulacaz sanirimSevgili anneler,
Cogunuz benin gibi delirme noktasinda okuyorum
Neden tum bebekler cildirdi buara
Disi cikacak olan var olmayan var
Son bir haftadir garip bir tempo var bizim evde
Kucaga alinana kadar kendini parcaliyor bende agrisi var sakinleatireyim diyorum ama
Kucaga alir almaz gulucukler ne bu simdi....
Gece defalarca uyaniyor
Istahsiz meyve harici hic yemek istemiyor
Sadece sabah yarim yumurta sarisi onunda yarisi yerde
Neyse derdim cok simdilik icimi dokmek istedim
Aşkolsun ya yanımızdan geçip tatvana gidiyisun bi kahvemi içmeye gelmiyosun.
patlamadık daha...biz tatvana gidip geliyoruz sanki orda ne varsa..vapura bindik gölü turladık .öldüm ya gülmekten..2 cm açıldık hürraaa herkes selfiler çekimler binerken otracak yer yoktu birden tüm koltuklar bizim oldu
işin aksi emniyetin yanına taşındımdur daha bitmedi ardında hemen yeni yapılan var..bitmek üzere
ben burda ölürüm de siz hakkınızı helal edin..Surrender in cadıyı göremeden ölcem
len bi bebek bu kadar merak edılır mı yaa
patlamadık daha...biz tatvana gidip geliyoruz sanki orda ne varsa..vapura bindik gölü turladık .öldüm ya gülmekten..2 cm açıldık hürraaa herkes selfiler çekimler binerken otracak yer yoktu birden tüm koltuklar bizim oldu
işin aksi emniyetin yanına taşındımdur daha bitmedi ardında hemen yeni yapılan var..bitmek üzere
ben burda ölürüm de siz hakkınızı helal edin..Surrender in cadıyı göremeden ölcem
mızmızlandı biz sallamaya devam ettıkDurdu mu kundakta
Bnm ilk aldığımda öyleydiof ya
avakoda aldım migrostan daş gibi .. 2haftadır yumuşamadı
Atom olumsuz düsunursen daha cok yorulurup , bıkarsın. Dusunme oyle seyler. Cok şükür sağliklilar. Hastalikli cocuklarina bakanlar var. Onlar ömür boyu bakacak. Daha kotusunu dusunerek kendini teselli et. Duzelecekler. Duzelmese bile calismaya baslayinca yada okula gidince Bi nefes alacagimiz zaman olacak. Hic cocuk bakacak kapasite olmayanlar bakiyo. Sen hayli hayli bakarsin. Allah kolayligini verir.Ulan saate bak ya... Yenidoganken bu eziyeti cekmedim ya... Gunduz huzur yok, gece uyku yok. Niye boyle oldu bu cocuk ya? ... Kuzenimin kizi var 2 yasinda, 8. Aydan sonra degisti hersey dedi. Korkuyorum boyle devam ederse bakamam ben buna ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?