2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Pembedon5 nasılsın
Her yerde patlama var yoksa muşa gelmeyi dusunuyoduk.
Bir yere gitmeye korkuyo insan
patlamadık daha...biz tatvana gidip geliyoruz sanki orda ne varsa..vapura bindik gölü turladık .öldüm ya gülmekten..2 cm açıldık hürraaa herkes selfiler çekimler binerken otracak yer yoktu birden tüm koltuklar bizim oldu

işin aksi emniyetin yanına taşındım dur daha bitmedi ardında hemen yeni yapılan var..bitmek üzere
ben burda ölürüm de siz hakkınızı helal edin.. Surrender in cadıyı göremeden ölcem

of ya
avakoda aldım migrostan daş gibi .. 2haftadır yumuşamadı

Insallah bi an once duzene girer gercekten cok yoruluyo insan

Surrender götüğün kıymetini biliyo ha..cafemi yaptım balkona leptobu taşıdım.seerin serin...ama acayip yorgunum..şurda aylardan beri takılacağım ama parnaklarrrr bitik usta.
anlamıyorum ..bulaşık makinesi çalılşıyor eee bende yıkıyorum üstünde
sabah kahvaltısında oğlanın o suyu rakıya dönüşüyor içinde yüzen parçacıklar sinir oluyorum..kahvaltıdan sonra hemen yeniliyorum..
birde o gece ciyak ciyak ağlarken kalk koşş..yüzüstü bakına bakına ağlıyor
yada sabahın köründe kocaman uykusunu almış gözlerle 'hadi ana gün başladı akşama kadar benlesin' ifadesi
Atom heart mother ne zor bir süreç bu
şuan tüm vücudum sinyal veriyor
bide pilates topum var
ay benim gözlerim kapanıyor
eee nette kıyafet bakacaktım ..
o meşhur söz amannnnn ssssssss.......tir etttt yat be pembe
fransız manikürü yapan anneler el kaldırsın...

Bende cok merak ettim ama hicbir markette bulamadim dene ve yorumlarini yaz lutfen.. sevgiler

Sevgili anneler,
Cogunuz benin gibi delirme noktasinda okuyorum
Neden tum bebekler cildirdi buara
Disi cikacak olan var olmayan var
Son bir haftadir garip bir tempo var bizim evde
Kucaga alinana kadar kendini parcaliyor bende agrisi var sakinleatireyim diyorum ama
Kucaga alir almaz gulucukler ne bu simdi....
Gece defalarca uyaniyor
Istahsiz meyve harici hic yemek istemiyor
Sadece sabah yarim yumurta sarisi onunda yarisi yerde
Neyse derdim cok simdilik icimi dokmek istedim

Uffff sorma yoruldum artik. Memleketteyim. Yatakta yatiyoruz. Yatagi dort donuyo. Gece gunduz uykusuzum. Yarin dinuyoruz cok sukur. Asıl simdi tatile ihtiyacim var. Kucakta da durmuyo. İnmek istiyo. Tutuyorum Adim atiyo . Sanki kendi yuruyor gibi arada kucagimida begenmiyor. Yuruduler mi daha da yorulacaz sanirim

Aşkolsun ya yanımızdan geçip tatvana gidiyisun bi kahvemi içmeye gelmiyosun.
Bi daha duymayayim

len bi bebek bu kadar merak edılır mı yaa
allahın bebesi işte
klasık bebek
poncik bebek

Son düzenleme:
Ulan saate bak ya... Yenidoganken bu eziyeti cekmedim ya... Gunduz huzur yok, gece uyku yok. Niye boyle oldu bu cocuk ya? ... Kuzenimin kizi var 2 yasinda, 8. Aydan sonra degisti hersey dedi. Korkuyorum boyle devam ederse bakamam ben buna ya
Atom olumsuz düsunursen daha cok yorulurup , bıkarsın. Dusunme oyle seyler. Cok şükür sağliklilar. Hastalikli cocuklarina bakanlar var. Onlar ömür boyu bakacak. Daha kotusunu dusunerek kendini teselli et. Duzelecekler. Duzelmese bile calismaya baslayinca yada okula gidince Bi nefes alacagimiz zaman olacak. Hic cocuk bakacak kapasite olmayanlar bakiyo. Sen hayli hayli bakarsin. Allah kolayligini verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…