- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #99.401
bol bol nazar duası oku. onun olmadıgı için elınde olmayan nedenlerden dolayı kıskançlık yapabılır. allah ona da nasip etsın inş
City farm iyi diyorlar :) yulaf ezmesi ve bulguru cok kullaniyorum ben. Tam bugday unu almistim ama 2 kere yogurt corbasi yaparken kullandim un o kadar. Irmigide hatun sevmiyor... Zaten kilo alimi iyi diye un, irmik icin zorlamadim hic. Ama tavuga baslamam lazim :)Bide koy tavugu bulamazsam . Tavuk vermiyorum. Hormonlu alacagina hic almasin. Yumurta flotty baby var. Ben onu aliyorum. City farm in yulaf ezmesi , tam bugday unu da var
Atom valla sorularin kppsss den daha zorSebze puresi yapacakken corba oldu bunu hayatta yediremem ben. Yarin icine irmik falan haslayip koyulatsam nasil olur aceba
bazı seylere sahip degıldır. ya da elınden geldiğince görüşmemeye calısacaksınAmiin inşallah sör. Bebek olayı dışında da bana biraz fazla özeniyo gibime geliyo. Kızmıyorum ama üzülüyorum ve korkuyorum bazen
Çare ayetel kürsi felak nas
Ekmek koy yedir ez iyice ben oyle yapiyorum sulu oluncaSebze puresi yapacakken corba oldu bunu hayatta yediremem ben. Yarin icine irmik falan haslayip koyulatsam nasil olur aceba
olur olurSebze puresi yapacakken corba oldu bunu hayatta yediremem ben. Yarin icine irmik falan haslayip koyulatsam nasil olur aceba
Cok zor corba icirmek ya resmen kaciyorum :) tarhana corbasi yaparken bile tarhana ve kiymayi bol suyu az koyuyorumolur olur
yemegın mıktarına göre koy. 1 yemek kaşığıyla başla. koyu olmazsa atarsın yıne
kendının olmadıgı için fesatlık yapmıs işte. insan bi gelir ayıp denen bişi var. bu kadar da bellı edılmez.En buyuk eltim ve esininde 8-9 senedir cocugu olmuyor, doguma girerken ona dua ettim, burada lafi gecmisti, doguma girerken cocugu olmayanlara dua edilir diye... Hayiflanmiyorum ama insan kardesinin cocugunu gormeye 8 aydir gelmezmi? Tekirdagdan istanbula? Sanki fizandayiz... Isi falan bahane ediyolar, aklimdan fesatlik geciyor allah biliyor, dile de getiriyorum. Ama esimin abisi, esim uzulmesin diye uzerine gitmiyorum. Allah herkese nasip etsin hep derim. Ama olmamasida dunyanin sonu degil.
sulu olunca bardakla da içirebılırsın. daha pratık ve kısa sürede bıtıyorCok zor corba icirmek ya resmen kaciyorum :) tarhana corbasi yaparken bile tarhana ve kiymayi bol suyu az koyuyorum
Yarisi yere gidiyor oyle de :)sulu olunca bardakla da içirebılırsın. daha pratık ve kısa sürede bıtıyor
içirmeyi beceremıyorum demıyorsun daYarisi yere gidiyor oyle de :)
Demiii ama :) cokda severdim, hic bunu bekleyecegim insanlar degildi her ikiside..kendının olmadıgı için fesatlık yapmıs işte. insan bi gelir ayıp denen bişi var. bu kadar da bellı edılmez.
Dogruduriçirmeyi beceremıyorum demıyorsun da
valla herkesten her şey bekle :=) hatta bazen kendınden bile şüphe etDemiii ama :) cokda severdim, hic bunu bekleyecegim insanlar degildi her ikiside..
Ekmekde vermiyorum canim, anca kenarini kemirsin diye :) sismesin cocuk kilo alimi iyi masallahEkmek koy yedir ez iyice ben oyle yapiyorum sulu olunca
En buyuk eltim ve esininde 8-9 senedir cocugu olmuyor, doguma girerken ona dua ettim, burada lafi gecmisti, doguma girerken cocugu olmayanlara dua edilir diye... Hayiflanmiyorum ama insan kardesinin cocugunu gormeye 8 aydir gelmezmi? Tekirdagdan istanbula? Sanki fizandayiz... Isi falan bahane ediyolar, aklimdan fesatlik geciyor allah biliyor, dile de getiriyorum. Ama esimin abisi, esim uzulmesin diye uzerine gitmiyorum. Allah herkese nasip etsin hep derim. Ama olmamasida dunyanin sonu degil.
bazı seylere sahip degıldır. ya da elınden geldiğince görüşmemeye calısacaksın
en güzeli
ben tabaklı önlük aldım. şahane bişiDogrudur
rahat batıyordur ..=) aman boşver yaa. benım karsı komsu cok bulastı bana ama yüz vermedım. kadın sürekli kapımı calıyordu. zamanla anladı. yine çalıyor ama daha azKardeş böyle yaparsa komşu napsın
Maddi anlamda bize göre çok çok rahatlar eşiyle de bi problemini duymadım o yüzden şaşırıyorum zaten. Neyse en doğrusu arayı hafiften soğutmak olacak galiba.
Gordum aslinda o onlukleri ama beni kurtarmaz, elime bile vuruyo cadiben tabaklı önlük aldım. şahane bişizaten bardakla verıceksem kucagıma alıp içiyorum. öyle daha hakim oluyorum olaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?