2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bol bol nazar duası oku. onun olmadıgı için elınde olmayan nedenlerden dolayı kıskançlık yapabılır. allah ona da nasip etsın inş

Amiin inşallah sör. Bebek olayı dışında da bana biraz fazla özeniyo gibime geliyo. Kızmıyorum ama üzülüyorum ve korkuyorum bazen

Çare ayetel kürsi felak nas

Bide koy tavugu bulamazsam . Tavuk vermiyorum. Hormonlu alacagina hic almasin. Yumurta flotty baby var. Ben onu aliyorum. City farm in yulaf ezmesi , tam bugday unu da var
City farm iyi diyorlar :) yulaf ezmesi ve bulguru cok kullaniyorum ben. Tam bugday unu almistim ama 2 kere yogurt corbasi yaparken kullandim un o kadar. Irmigide hatun sevmiyor... Zaten kilo alimi iyi diye un, irmik icin zorlamadim hic. Ama tavuga baslamam lazim :)

kendının olmadıgı için fesatlık yapmıs işte. insan bi gelir ayıp denen bişi var. bu kadar da bellı edılmez.

Kardeş böyle yaparsa komşu napsın
bazı seylere sahip degıldır. ya da elınden geldiğince görüşmemeye calısacaksın
en güzeli

Maddi anlamda bize göre çok çok rahatlar eşiyle de bi problemini duymadım o yüzden şaşırıyorum zaten. Neyse en doğrusu arayı hafiften soğutmak olacak galiba.

Kardeş böyle yaparsa komşu napsın

Maddi anlamda bize göre çok çok rahatlar eşiyle de bi problemini duymadım o yüzden şaşırıyorum zaten. Neyse en doğrusu arayı hafiften soğutmak olacak galiba.
rahat batıyordur ..=) aman boşver yaa. benım karsı komsu cok bulastı bana ama yüz vermedım. kadın sürekli kapımı calıyordu. zamanla anladı. yine çalıyor ama daha az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…