2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Oyle sey olur mubyaa ne sacma

geçmiş olsun.
İnşaallah bir daha gitmek zorunda kalmazsınız acile.
Hem tam bilmiyorlar hem tam yapmıyorlar. Birde çocuk olunca mevzu, hepten sinir oluyorsun.

Canim geçmiş olsun
Bizde asidan sonra ateşi 38.3 hastaneye gittik hastane Evimin üç sokak ilerisi yakın dedik gidelim
Acilde baktılar fitil verdinizmi evet dedim şuan bişey yapamayız 39 geçerse getirin dediler içimden hiii havale geçirmesi lazım dimi dedim ama içimden
Eve geldik ılık duş nemli bez fln öyle dusurduk

belkıde ben fazla verıyordum bilemıyorum

Cnm cok gecmis olsun. One bicim bir konusma seklidir ya. Sabah kendi druna gidin bence. Bizdede disten ust solunum yolu enf tanisi kondu. Ara ara oksuruk. Gece gunduz uykuda inleme aglama vardi. Ucakta enf kulaga vurmus. Kulaginin icinde su varmis. Agri yapiyormus tabii. Ates yok. Antibiyotik verdi. Pztesi kontrolumuz var.

Huzursuzlugu , sulu kaka disten olabilir cnm ya. Git bence druna. Belki kaka tahlili ister. İnsallah yoktur birsey. 9. Aya girdiler. Yemeleri lazim birsey. En azindan aylik aldigi kiloya gore yonlendirir seni

H hiuf canim bende cesidi arttırmaya çalışıyorum domates vermeye başladım severek yedi beyaz peyniride onune koyuyorm gecen gune kirmizi biber vermstm baska neler vereblrz acaba

Diştendir sıkma canını
Benimki de anne sütü ağırlıklı besleniyo

Ben de devam ediyorum blw ye iki üç çeşidi bir arada veriyorum . Doğrusu artık herşeyi veriyorum . Hatta abisinin ekmek li corbasini pilavini falan da tattiriyrm

Canım geçmiş olsun Allah tekrar yasatmasn. Ateş birkaç gün sürebiliyor . Onu serin tutmaya çalış. Kuzunun direnci gelişiyor annesi

H hiuf ben sabah uykusundan sonra biraz peynir ya da yumurta,ogle uykusundan sonra yogurt,aksam da ne vereceksem onu veriyorm 4-5gundur. Boyle bi duzen kurdum ve kafama yatti. Boyle devam edicem cnm. Bugun de armut gunu,yarin sanirm sarimsak vericem

eymentaa hemserim gecmis olsun. Allah korumus... Ama fabrikaya da cok uzuldum,herkesin ekmek kapisi. Hayirlisi ins tez zamanda tekrar acilir

annen henüz sözleşmeye imza atmadıysa başka müteahhit bulunabilir..bizimkilerin onuncu mütahit sonunda oldu ,yetti gari kaprisleri dediler hisse ortakları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…