- 30 Ocak 2015
- 19.917
- 29.046
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #99.721
Oyle sey olur mubyaa ne sacmaSağol canim şimdi acilden geldik 39.3 buldu ates üst solunum yolu enfeksiyonu disle birlikte üstüste gelmiş calpol fitil verdik te etki etti ama acil hiçbirşey yapmıyor ateşli çocuğa git evinde sen düşur ateşini kötü durum olursa gel siz neden doktorsunuz ve neden varsınız
geçmiş olsun.Sağol canim şimdi acilden geldik 39.3 buldu ates üst solunum yolu enfeksiyonu disle birlikte üstüste gelmiş calpol fitil verdik te etki etti ama acil hiçbirşey yapmıyor ateşli çocuğa git evinde sen düşur ateşini kötü durum olursa gel siz neden doktorsunuz ve neden varsınız
Canim geçmiş olsunSağol canim şimdi acilden geldik 39.3 buldu ates üst solunum yolu enfeksiyonu disle birlikte üstüste gelmiş calpol fitil verdik te etki etti ama acil hiçbirşey yapmıyor ateşli çocuğa git evinde sen düşur ateşini kötü durum olursa gel siz neden doktorsunuz ve neden varsınız
Kişilere özel bir durum bu misiy...Renkli yapabiliyormuyuz
belkıde ben fazla verıyordum bilemıyorumOhh.. al al. Biraz kendini de şımartmak lazım.
Bizde şimdilik sadece yoğurt sıkıntı yaptı şükür.
Bakalım cevizle ne olacak.
Birde tarhana vermek istiyorum ama tırsıyorum. İçinde yoğurt var ya..
Var mı bilen, yoğurt alerjisi olup tarhana veren bebeğine.
Rabbim kazadan beladan korusun.
Geçende oğlun için tam yanına fişek düştü demiştin.
Başınız gözünüz için sadaka vermeyi düşündünüz mü?
Karpuz...
Ne karpuz bu ya... İyi aklına gelmiş. Benim kv vermiş, haberimiz yok. Yoğurda ilk tepki verdiğinin haftasında. O gün birde Allahtan doktora gideceğiz. Sabah kakada parça parça kırmızı şeyler. Aklım gitmişti.
E bilmiyorsun ki, diyesin ya karpuz parçası diye. Ama öğrenince, ya işte benziyor demiştim. O günler geldi aklıma.
Evet erik bizde de çok işe yaradı.
Bu arada @Surrender bizde muz kabız yapmıyor. Ki yediği de muzun 10da 1 i zaten. Çok yemiyor ki.. Çeyreğinin çeyreğine de razıyım ama tadına bakıyor resmen. Bizi ekmek kabız yaptı.
Muzu hergün vermemin amacı, muz hergün yenirse kalbe iyi geliyormuş. psikolojiye de. ben hep yiyorum her gün. şimdi oğlumdan kalanı yiyorum.
maviyken bahanen vardıKendime renk beğeniyorum
Sör mavi yazmyo ya sinir oldum
Cnm cok gecmis olsun. One bicim bir konusma seklidir ya. Sabah kendi druna gidin bence. Bizdede disten ust solunum yolu enf tanisi kondu. Ara ara oksuruk. Gece gunduz uykuda inleme aglama vardi. Ucakta enf kulaga vurmus. Kulaginin icinde su varmis. Agri yapiyormus tabii. Ates yok. Antibiyotik verdi. Pztesi kontrolumuz var.Sağol canim şimdi acilden geldik 39.3 buldu ates üst solunum yolu enfeksiyonu disle birlikte üstüste gelmiş calpol fitil verdik te etki etti ama acil hiçbirşey yapmıyor ateşli çocuğa git evinde sen düşur ateşini kötü durum olursa gel siz neden doktorsunuz ve neden varsınız
Huzursuzlugu , sulu kaka disten olabilir cnm ya. Git bence druna. Belki kaka tahlili ister. İnsallah yoktur birsey. 9. Aya girdiler. Yemeleri lazim birsey. En azindan aylik aldigi kiloya gore yonlendirir seniKızlar kizcem hiç bir şey yemiyor bugün Kıymalı sebze çorbası yaptım yemedi
Meyve püresi yemedi devam sütünü icmedi
Sadece meme istiyor doymuyor biliyorum
Ne yapicagimi sasirdim bugün dört kez sulu kaka yaptı
Huzursuz gece gündüz uykusu çok az yemiyor hafta içi Dr götürmeyi düşünüyorum
Abartiyormuyum sizce normalmi
İlk defa yaptım dolapta saklıyorumNasıl yaptın bozulmAz mı onlar
Diştendir sıkma canınıKızlar kizcem hiç bir şey yemiyor bugün Kıymalı sebze çorbası yaptım yemedi
Meyve püresi yemedi devam sütünü icmedi
Sadece meme istiyor doymuyor biliyorum
Ne yapicagimi sasirdim bugün dört kez sulu kaka yaptı
Huzursuz gece gündüz uykusu çok az yemiyor hafta içi Dr götürmeyi düşünüyorum
Abartiyormuyum sizce normalmi
Ben de devam ediyorum blw ye iki üç çeşidi bir arada veriyorum . Doğrusu artık herşeyi veriyorum . Hatta abisinin ekmek li corbasini pilavini falan da tattiriyrmevettt
sayımız 3ü 5i geçmeyen blw anneleri
son durumunuz nedir
cisrik nabıyosunuz canım nasıl gidiyor
sen ve ilknur sanırım artık yavaş yavaş öğün ve çeşitlilik arttırdınız
ben hala tek öğün tek çeşit hatta direkt meyve
sebze bile haşlamıyorum
ama artık
omlettir
makarnadır
hatta çorba bile olabilir vermek istiyorum ya
Canım geçmiş olsun Allah tekrar yasatmasn. Ateş birkaç gün sürebiliyor . Onu serin tutmaya çalış. Kuzunun direnci gelişiyor annesiSağol canim şimdi acilden geldik 39.3 buldu ates üst solunum yolu enfeksiyonu disle birlikte üstüste gelmiş calpol fitil verdik te etki etti ama acil hiçbirşey yapmıyor ateşli çocuğa git evinde sen düşur ateşini kötü durum olursa gel siz neden doktorsunuz ve neden varsınız
allah korumuş canım ya sana bişey olsaydı..geçmiş olsunKizlar içim yaniyor calistigim fabrika yandi... Ve sadece 10 dk lık farkla yangindan kurtuldum sağsalim
annen henüz sözleşmeye imza atmadıysa başka müteahhit bulunabilir..bizimkilerin onuncu mütahit sonunda oldu ,yetti gari kaprisleri dediler hisse ortaklarıYa sorma..dedemden kalan mülk..kat karşılığı mütahite verilmişti...hangi katlar şartı maddeye konmamış..admada söylememiş uyanık..şimdi anneme 1+1 catı veriyor.. Amcama diğer 2+1 diğeri orta kat ..
Nasıl bir yol izlemeli acaba hukuken bi yolu yordamı var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?