2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yatakta bi o yana bi bu yana donup dururken sen anca
o hoo...labne peynirli cavdarlı kabağımızı yedik..tefal clipsomda 21:)buharda havuç haşladım..blw yaptık ..lokum gibi havuçlar...
4 kere büyükçe parçaları kendi çıkardı
Yedi 2 dişle çiğnedi
Kendi yemeyi öğrenmeli artık..öğlen armut haşlıcam

Oh oh afiyet olsun. Sen de basladin kendi ogrensinlere hehe :)

Kizlar herkese tesekkür ederim.. Patronumuz "can kaybi yok ya gerisi önemli değil dedi,diğerini sigorta karsilayacak az bi zararla üstesinden geleceğiz daha iyi fabrika yapacağız sil baştan " dedi.. Az zarar dediği 25 katrilyon gibi bi rakam.. Dış görev yapip farkli fabriklarda şirketim adina çalisacagim.. Evsiz gibiyiz dımdızlak

Bi dakka ya joie oto koltuğu e bebekte 400 lira diypki baza ayrıca satılmakta e oda 400 lira baza ne ki bri beni aydınlatsın çabuk

sana ne oluyor len
püre ver sen

Bi dakka ya joie oto koltuğu e bebekte 400 lira diypki baza ayrıca satılmakta e oda 400 lira baza ne ki bri beni aydınlatsın çabuk
evet, bazası da ayrı bı pahalı şaka gibi.
ayrı mıymış o bazalı olsa şahane olur elbette. ama yoksa illa şartlanmamak gerek. sonucta muş a o bile fazla fotodan bazanın ne işe yaradıgını anlamadın mı?

ca havli ile buraya anca yettim...
Gece fış olmadan sarıldı ' daha uygun bak thy den uçak bileti parasına alırız' dedi geçen sene hamişken uçağın kapıları kapanmış ankarada kalmıştık..şikayet ettik sonuçlandı 936 tl yatacak baktımda o isofix mizofix.. Öyle pahaı..ama diğer türlü bağlantısı nasıl ki..güvenli mi
Bi e bebek yok burda be

izofix için araçta izofik yeri olması lazım. yoksa taktırılıyor bir de? diğer türlü kemeri bağlıyorsun.
izofix koltuğa çakılı gibi kalıyor.

izofix için araçta izofik yeri olması lazım. yoksa taktırılıyor bir de? diğer türlü kemeri bağlıyorsun.
izofix koltuğa çakılı gibi kalıyor.
okuduk öğrendik..
Sanırım yok..emniyet kemerli ne kada güvenli ki..
Kafam şişti..ben bu oto koltuğına bulaşmaktan vazgeçtim kendi baksın..
Hem pahalı hem elimde kalırda sinir küpü oğlan binmez ise dötüne ıslak mendil bile alamam

len yoksa niye izofixli bakıyorsun izofixli olunca 2 kat pahalı oluyor
ya eskıden izofix mi vardı, ya da herkesın aracında yok. bence emnıyet kemerlı de gayet güvenli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…