2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

len yoksa niye izofixli bakıyorsun izofixli olunca 2 kat pahalı oluyor
ya eskıden izofix mi vardı, ya da herkesın aracında yok. bence emnıyet kemerlı de gayet güvenli.
Ya hatun yaza araba ile izmire gidicez..istanbula sapancaya gidicez...sağlam bişi o yüzden olmalı
Hem biz byrdan gidince çok gezeriz..gezmeyi seven çiftiz
Kocam 2 saatlik uyku ile cok gitti işe
Gecenin bi vakti kokareç yemeye istanbula geldik biz be

Geçmiş olsun Canım kerevizin sapını ıyıce soy ayıkla bebişin tutabileceği eşit parçalara böl ve 10 dk buzlukta beklettikten sonra eline ver hem dişlerini kaşır hemde içindeki psoralens maddesi diş acısını alırken uykusunu düzene sokar ayrıca vücuttaki mikrobu atar bir nevi antioksidan gb düşün

bende öyle yapacaktım ama tadı berbattı
o yuzden yapmadım

ee o zaman niye en alta '' dahıl degıldır'' yazıyorsunuz diyeydın
O kampanyasız dönemi..standart tanıtım..aldın aldın almazsan kazığı yersin..elin kusmuklu şeyni alma..bi kere kkdan aldım ikinci el..sorun yoktu ama içine koymadım kaldırıp attım..neyse uzun mevz bu..asla almam bida

temiz değilse almayacaksın zaten. biz 2. el bulduk tertemız. bugun teslım aldı eşim.

buharda armut haşladım..
Bir iki çimdik pudra şekeri ve tarçın serptim
Şimdi bir parçasını ayırdım..
Diğerini kendi yicek
Ohh...annelik

buharda armut haşladım..
Bir iki çimdik pudra şekeri ve tarçın serptim
Şimdi bir parçasını ayırdım..
Diğerini kendi yicek
Ohh...annelik

Ben de yapiciiiimmm.. Ya da irmikli mi yapsam diyorum,hem irmik denemis de olurum. Bu arada ben bikac irmik almistm ordaki gbi bulanaa kadar.. Toz gibiler. Olur dimi o tur irmik de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…