2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen düşmeye gorsun hastane olsen umurlarında degilsin 38.5 ates normal mis 39.3 lere çıktı hem calpol hem fitille ancak düştü başka bir bebek vardı 40 olmuş ateşi hala tepkisizler iste bu kadar değerli bizim çocuklarımız

Ona bakmadım şekerim
İsofixs olayına bittim ama..beton gibi çakıcam arkaya..
Şimdi içinde reklamlardaki bebekler gibi oturup seyehat etmesi kaldı..bizde önce starbucks kahvesi içerken
Sahi muşta oda yok

18 kg demek 3-4 yaş demek canım :=) ondan sonra zaten kendılerı durmaz içinde

H hiuf bak e bebkte yorum var..
kaçmayacak fırsat
fiyat ve kalite olarak çok uygun. 18 kg olsada diğer 25 kg larla aynı büyüklükte, altındaki mekanizma koltuğu yükseltiyor ve çocuğunuz dışarıyı daha rahat izliyor. yatış pozisyonları da çok iyi bizim ufaklık çok rahat uyuyor. piyasada ki ürünlerin çoğundan fiyat ve kalite olarak üstün, hem isofix hem kemerler bağlama kullanılabiliyor ve koltuğa ters de yerleştirilebiliyor çok fonksiyonlu güzel bi ürün tavsiye ederim..
Kız..valla bi gelsin sizi aydınlatıcam

Yav...bi oturdum çay aldım elime ...
İki lafın belini kıracak insan yok..hayır bi süre bişide almıcam eee bişide bakmamın anlamı yok...

Toplanın

Antibiyotik iğne vuruldum doktor bugün emzirme dedi .. Benimki hep göğsüme vurup ağzini acti.. Sütü sağip dökerken agzi acik izledi icim acidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…