- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #99.781
Ya irmiği nası kullanıcan kiBen de yapiciiiimmm.. Ya da irmikli mi yapsam diyorum,hem irmik denemis de olurum. Bu arada ben bikac irmik almistm ordaki gbi bulanaa kadar.. Toz gibiler. Olur dimi o tur irmik de?
Pişireceksen okey tatlım..tarif nasıl..ben irmik bir iki kez kullanım..daha cok yulaf ezmesi çavdar ezmesi pirin bulgur kullanıyorum..
Eet bunu aldım..pembee hayırlı olsunnn
alta resimde olanı aldın dimi
bu 0-18 kg için
aynı modelin 0-25 kilosu var dünde söylemiştim gerçi
250 tl pahalı
acaba onu mu alsam ben bilemedm
sonra buna da puset gibi sığmazlarsa
bi daha mı alcaz büyüğünü
bi de bu uyku pozisyonu alıyo mu acaba
Pişireceksen okey tatlım..tarif nasıl..ben irmik bir iki kez kullanım..daha cok yulaf ezmesi çavdar ezmesi pirin bulgur kullanıyorum..
Yulaf kepeğide süper..
1 yıl kullanacağımız kesinPembe inceledim de 25 kilo olan da isofixli değil ama kemeri kuvvetli takılıyor Bence güvenli bağlanıyor O da gerçekten çok geniş ve büyük duruyor
350 de iyi fiyat ama iki gün sonra işe yatamaz dar gelirse sıkıntı
Hızlı büyüyolar
Kızım isofix bazasını hediye veriyor 0-18 de 25 likte hediye değilmi... 400 lira kıazzz bazası..ben ikisini 350 almış oldumPembe inceledim de 25 kilo olan da isofixli değil ama kemeri kuvvetli takılıyor Bence güvenli bağlanıyor O da gerçekten çok geniş ve büyük duruyor
350 de iyi fiyat ama iki gün sonra işe yatamaz dar gelirse sıkıntı
Hızlı büyüyolar
Ben muhlama vermek istiyom yaa
Ben iki kez yulaf kepegi,yogurt,yag bunu pisirip uzerne biraz meyve eklemistim,guzel yemisti. Hatta yulaf unu falan da aldim ilerde cok tarif var boyle unla. Az once yaptm dedigmi,iki kasik irmigi biraz suyla pisirdim,icine biraz muz ve bikac dilim haslanmis armut kattim hafif ezdim. Gayet guzel yedi. Aslinda hepsi biterdi ama ben guvenemedm yarisini yedirdim. Gzul oldu valla tadi cok hostu ben de begendim:)
Diğer model isofixli değil pembeKızım isofix bazasını hediye veriyor 0-18 de 25 likte hediye değilmi... 400 lira kıazzz bazası..ben ikisini 350 almış oldum
Onu nasil yicek ki canimBen muhlama vermek istiyom yaa
+8 diyoo
Bi 15 gün daha geçsinnn
Afiyett olsun
Cisrik bunu nasıl sundun canım
Diğer model isofixli değil pembe
Yani model olarak öyle değil
Sadece kemer geçme sistemi var
Ama kilo kullanımı yüksek 0 -25 kg
Birde yatış eğimi alıyor
Senin aldığında isofixli
0-18 kg
Onun o minik ellerini yerimBizimki babasinin spagettisinden yeditabi ki haslanmis seklinde agzindan sarkanlari parmaklariyla itiyor agzina cok komikti yaa
Aslinda muhlama mi mihlama mi neyse:) onda denenmedik malzeme de yok yaa sanki yiyebilir gibi.. Instagrmda bi kadin tattirmisti bebegine 7kusurluktu bebegiOnu nasil yicek ki canim
Onun o minik ellerini yerim
Ben muhlama vermek istiyom yaa
+8 diyoo
Bi 15 gün daha geçsinnn
Afiyett olsun
Cisrik bunu nasıl sundun canım
Diğer model isofixli değil pembe
Yani model olarak öyle değil
Sadece kemer geçme sistemi var
Ama kilo kullanımı yüksek 0 -25 kg
Birde yatış eğimi alıyor
Senin aldığında isofixli
0-18 kg
Ama kendi nasil yicrk ki misir unuyla yapilan sey degil mi icine kasar peyniri tereyag felan konuluyo kuymakta deniliyo heraldeAslinda muhlama mi mihlama mi neyse:) onda denenmedik malzeme de yok yaa sanki yiyebilir gibi.. Instagrmda bi kadin tattirmisti bebegine 7kusurluktu bebegi
Tsk ederim canim ates berbat biseymis hala tetikteyim biraz sıcaklık geldi mi hoop 38 oluyorBen de devam ediyorum blw ye iki üç çeşidi bir arada veriyorum . Doğrusu artık herşeyi veriyorum . Hatta abisinin ekmek li corbasini pilavini falan da tattiriyrm
Canım geçmiş olsun Allah tekrar yasatmasn. Ateş birkaç gün sürebiliyor . Onu serin tutmaya çalış. Kuzunun direnci gelişiyor annesi
Bizdede aynı hem dis hem enfeksiyon üst ust uste geldi yalnız gordumki acilde bu aralar aynı şikayette çoğu kişi gelmiş salgın var sanirim size de çok geçmiş olsun minikleriniz sağ salim atlatırlar inşallahCnm cok gecmis olsun. One bicim bir konusma seklidir ya. Sabah kendi druna gidin bence. Bizdede disten ust solunum yolu enf tanisi kondu. Ara ara oksuruk. Gece gunduz uykuda inleme aglama vardi. Ucakta enf kulaga vurmus. Kulaginin icinde su varmis. Agri yapiyormus tabii. Ates yok. Antibiyotik verdi. Pztesi kontrolumuz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?