2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Haşlanmış armuta bayıldıııı
Bayıldı..rendelediğim zaman ki en ince tarafı ile yerken zorlanıyordu ama şimdi götürdü resmen
Yarın elma ve sarımsak soğan haşlıcam

pembee hayırlı olsunnn
alta resimde olanı aldın dimi

bu 0-18 kg için
aynı modelin 0-25 kilosu var dünde söylemiştim gerçi
250 tl pahalı
acaba onu mu alsam ben bilemedm
sonra buna da puset gibi sığmazlarsa
bi daha mı alcaz büyüğünü
bi de bu uyku pozisyonu alıyo mu acaba

Pembedon5 birickm bi tarif gordum,biraz irmik biraz armut rendeleyip pisirsem... Irmigi yoksa nasil tattirabilirim bu sekilde olmazsa biraz kendi yer kasigina doldurrum verrim eline,biraz da ben versem...
Pişireceksen okey tatlım..tarif nasıl..ben irmik bir iki kez kullanım..daha cok yulaf ezmesi çavdar ezmesi pirin bulgur kullanıyorum..
Yulaf kepeğide süper..

Eet bunu aldım..

25 lik dwğilde sonra 36 lık alırım..
Kademeli çift yönlü videosuna bak..ama süper ya isıfixli ve 350 lira

Pembe inceledim de 25 kilo olan da isofixli değil ama kemeri kuvvetli takılıyor Bence güvenli bağlanıyor O da gerçekten çok geniş ve büyük duruyor
350 de iyi fiyat ama iki gün sonra işe yatamaz dar gelirse sıkıntı
Hızlı büyüyolar

Pişireceksen okey tatlım..tarif nasıl..ben irmik bir iki kez kullanım..daha cok yulaf ezmesi çavdar ezmesi pirin bulgur kullanıyorum..
Yulaf kepeğide süper..

Ben iki kez yulaf kepegi,yogurt,yag bunu pisirip uzerne biraz meyve eklemistim,guzel yemisti. Hatta yulaf unu falan da aldim ilerde cok tarif var boyle unla. Az once yaptm dedigmi,iki kasik irmigi biraz suyla pisirdim,icine biraz muz ve bikac dilim haslanmis armut kattim hafif ezdim. Gayet guzel yedi. Aslinda hepsi biterdi ama ben guvenemedm yarisini yedirdim. Gzul oldu valla tadi cok hostu ben de begendim:)

1 yıl kullanacağımız kesin
Bi bakayım ben gelsin..yine yorum yaparım..

Kızım isofix bazasını hediye veriyor 0-18 de 25 likte hediye değilmi... 400 lira kıazzz bazası..ben ikisini 350 almış oldum

H hiuf canim bende cesidi arttırmaya çalışıyorum domates vermeye başladım severek yedi beyaz peyniride onune koyuyorm gecen gune kirmizi biber vermstm baska neler vereblrz acaba
Ben muhlama vermek istiyom yaa
+8 diyoo
Bi 15 gün daha geçsinnn

Afiyett olsun
Cisrik bunu nasıl sundun canım

Kızım isofix bazasını hediye veriyor 0-18 de 25 likte hediye değilmi... 400 lira kıazzz bazası..ben ikisini 350 almış oldum
Diğer model isofixli değil pembe
Yani model olarak öyle değil
Sadece kemer geçme sistemi var
Ama kilo kullanımı yüksek 0 -25 kg
Birde yatış eğimi alıyor

Senin aldığında isofixli
0-18 kg

Onu nasil yicek ki canim
Bizimki babasinin spagettisinden yedi tabi ki haslanmis seklinde agzindan sarkanlari parmaklariyla itiyor agzina cok komikti yaa
Onun o minik ellerini yerim

Valla bunu ben yedirdim hic oyle bulastirmak istemedmetrafa,pek halim de yoktu ugrasacak

Aslinda muhlama mi mihlama mi neyse:) onda denenmedik malzeme de yok yaa sanki yiyebilir gibi.. Instagrmda bi kadin tattirmisti bebegine 7kusurluktu bebegi
Ama kendi nasil yicrk ki misir unuyla yapilan sey degil mi icine kasar peyniri tereyag felan konuluyo kuymakta deniliyo heralde

@
Tsk ederim canim ates berbat biseymis hala tetikteyim biraz sıcaklık geldi mi hoop 38 oluyor

Bizdede aynı hem dis hem enfeksiyon üst ust uste geldi yalnız gordumki acilde bu aralar aynı şikayette çoğu kişi gelmiş salgın var sanirim size de çok geçmiş olsun minikleriniz sağ salim atlatırlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…