- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.161
Canım gwçmiş olsun..off yaaa balık gibiler ya...csyrc ardayi banyo yaptırıyodum otuttrdm ordan sampuanlari tutmaya calisirken yana devrildi kafasini vurdu sanirim gozunu vurms sismis gozunun kenari of yaa aciyo mudur acaba
Sagol canim aynen oyle bi dk durmuyo ki yerinde cok aglamadi ama sismis gozu belli insallah acimiyodur yaa bi dahada tek banyo yaptrmamCanım gwçmiş olsun..off yaaa balık gibiler ya...
Cok guzel uyumus ama boyu da uzun olacak heralde bende niye fotosunu atmski diyodumLen oğlumu koymuşum yanlışlıklabi ilknur gördü
Kıyamam çok geçmiş olsun insaallah önemli birseyi yokturcsyrc ardayi banyo yaptırıyodum otuttrdm ordan sampuanlari tutmaya calisirken yana devrildi kafasini vurdu sanirim gozunu vurms sismis gozunun kenari of yaa aciyo mudur acaba
csyrc ardayi banyo yaptırıyodum otuttrdm ordan sampuanlari tutmaya calisirken yana devrildi kafasini vurdu sanirim gozunu vurms sismis gozunun kenari of yaa aciyo mudur acaba
Zaten o haldeykenAyni mod.
csyrc ardayi banyo yaptırıyodum otuttrdm ordan sampuanlari tutmaya calisirken yana devrildi kafasini vurdu sanirim gozunu vurms sismis gozunun kenari of yaa aciyo mudur acaba
ne kıskancam len. sanki önce çıkarana hediye varkıskandın mı
biz de taktık arabaya koltugu. benımkı diyor ki '' oha süper bişi, çakıldı koltuga resmen. x in ki halt etmıs bunun yanında. ''oto koltuğu sabaha gelir..
Bugün uyutmadı oğlan..
Koca herifi gördü..yarın hep uyucam..akşamada makarna
hadi hadiLen oğlumu koymuşum yanlışlıklabi ilknur gördü
güzeller. lazım gerçekten.@Atom heart mother goruntuleri unuttum atmayi. Tek banyoda yikamak istiyorum
oyyy..csyrc ardayi banyo yaptırıyodum otuttrdm ordan sampuanlari tutmaya calisirken yana devrildi kafasini vurdu sanirim gozunu vurms sismis gozunun kenari of yaa aciyo mudur acaba
Günaydın sur. Iyiz sen nasilsin zombi oldum ben. Minnos ayakta uyudu gece bengünaydın nasılsınız? ne sıkıcı bi gün yaa
Maşallah kuzuya yaninda bisey yiyemiyoruz. Sofradan ekmegini almadan asla gitmiyo ekmekci bizimkiagzim kipir kipir etse yeter,hemen giysimden tutup kalkip agzimin icine girmeye calsiyor resmenmerakli ac kurt
1kibrit kutusu buyuklugunde peynirle yaptigim yumurtayi hic dokmeden yedi masallah,alip direk agza agza
bayramda yokum. o yuzden temızlık falan yapmıycam. inş dururGünaydın sur. Iyiz sen nasilsin zombi oldum ben. Minnos ayakta uyudu gece bentemizlik yapmayi düşünüyorum ama minnos durur insallah
Hala delik duruyor gelen giden yok :) darısı başına artık,sorunsuz çıkarırlar inşallah.hadi bakalım. tez zamanda cıkarsın şeker :=)
Gün bize bugün 8.30 da aydıgünaydın nasılsınız? ne sıkıcı bi gün yaa
agzim kipir kipir etse yeter,hemen giysimden tutup kalkip agzimin icine girmeye calsiyor resmenmerakli ac kurt
1kibrit kutusu buyuklugunde peynirle yaptigim yumurtayi hic dokmeden yedi masallah,alip direk agza agza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?