- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.181
Maşallah kuzuya yaninda bisey yiyemiyoruz. Sofradan ekmegini almadan asla gitmiyo ekmekci bizimki
Hic sorma bende yokum gezeriz ama ya biri gelirse diye mecbur yapıyorumbayramda yokum. o yuzden temızlık falan yapmıycam. inş durur
bu aralar hepsı cok fena oldu
Sislik geçmiş gozundeki mizmizligi felanda yk cok carpmadi heralde tam tuttm zaten devrilurken ama yine de vurduKıyamam çok geçmiş olsun insaallah önemli birseyi yoktur
Aglamiyo cok sukur geçti heralde hep yikiyorm nasl oldu anlamadmOyycok gecms olsunn,simdi aglamiyorsa iyi insallah.. Her seye atliyorlar,ben banyoya goturemedim hic ondan allah esirgesin
Unuttu canim hemen sustu zaten kucağıma alinca cok acisa aglardi hwralde demiZaten o haldeyken
Dedim aynı atomun durumundayım şuan...
Offf kıyamammm
Öp sev annesiii
Unuturr
Sagol canim bende battaniyesini seriyorm altina bi anda oldu iste herseye elini uzatyoilknurrr22 gecmis olsun canim. Allah beterinden korusun ben banyoda legende yikiyorum altina kaymasin diye battaniyelerinden koyuyorum
ben sanslıyım gelen pek yokHic sorma bende yokum gezeriz ama ya biri gelirse diye mecbur yapıyorum
Yürügit cisriğe özelden atıyordumhadi hadi
gösterme ayagına ' yanlıslıkla koydum'
günaydın nasılsınız? ne sıkıcı bi gün yaa
Offf geçmis olsun canim. İnsallah yoktur birseyi. Göz hassas goz etrafi vursa cevresi yine siser.csyrc ardayi banyo yaptırıyodum otuttrdm ordan sampuanlari tutmaya calisirken yana devrildi kafasini vurdu sanirim gozunu vurms sismis gozunun kenari of yaa aciyo mudur acaba
Nefes aldirmiyorki sıkıcı olsungünaydın nasılsınız? ne sıkıcı bi gün yaa
Ben emzirmiyorum7 yada 8 de gece uykusunda oluyor. 4 ogun ek gida . 3 kez de devam sutu. Emziriyorsan bilemiyorum ama yeterli olur herhaldeSelam kızlar bayram geldi ev gidiyor ama pasa nefes aldırmıyor ki yapiyim ne olacak bilemedim bir de bayramdan sonra tasinabiliriz benim de hic yapasim yoksadece uyumak istiyorum ya uykumuz hala duzelmedi yemek de blw yapıyoruz sanki ya herşeyi kendi yemek istiyor ya meyve püresi yapıyorum yemiyor eline verince yiyor bir de aliyim ağlıyor bir daha da almıyor inatçı olduğu şimdiden belli ben ek gıda uç öğün veriyorum kızlar meyve dahil bazen az mi yediriyorum diyorum ama zaten onu bile zor yiyor keyfine gore paşanın
Canım emiyor emme de sıkıntı yok şükür ama burada okuyorum kilo alimi da bu aralar durdu o yüzden dedim az mi yediriyorum bir de paşam karışımı sevmiyor kahvaltıda peynir yumurta pekmez kayısı kurusu ceviz mutlaka veriyorum ama ayri ayrı başkada günlük yoğurt yediriyorum bir de çorba kaşık maması zaten hic yemiyor böyle genelde gunlerimizBen emzirmiyorum7 yada 8 de gece uykusunda oluyor. 4 ogun ek gida . 3 kez de devam sutu. Emziriyorsan bilemiyorum ama yeterli olur herhalde
benımkı de öyle .. o yüzden sıkıcı yaaNefes aldirmiyorki sıkıcı olsun
bende sabah 11 den itibaren 5-6 öğün verıyorum. canı istemıyordurSelam kızlar bayram geldi ev gidiyor ama pasa nefes aldırmıyor ki yapiyim ne olacak bilemedim bir de bayramdan sonra tasinabiliriz benim de hic yapasim yoksadece uyumak istiyorum ya uykumuz hala duzelmedi yemek de blw yapıyoruz sanki ya herşeyi kendi yemek istiyor ya meyve püresi yapıyorum yemiyor eline verince yiyor bir de aliyim ağlıyor bir daha da almıyor inatçı olduğu şimdiden belli ben ek gıda uç öğün veriyorum kızlar meyve dahil bazen az mi yediriyorum diyorum ama zaten onu bile zor yiyor keyfine gore paşanın
Eskisi gibi olmazki kilo alimi. Corba yogurt sebze corbasi kilo aldirmaz cok zaten. Sebzeyi haslayarak yapiyoruz. Bizim gibi yapmiyoruz sutunde yagsizsa kilo alimi yavaslar. Benim menude senin gibiydi. Devam sutu kasik mamasi var. Kasik mamasini ariyo mecbur veriyorum. Bide kilo aldiriyor. Onceki ay egzama kasinti yuzunden sadece 200 gr almisti. Bu ay 20 gunde 370 gr. Bir ayda 500 gr bulmustur. Bu ay cesidimiz artti. Corba yada meyve puresine devam sutu biskuvi koyabilirsin kaloriyi arttirmak icin. Ama aylik kontrolu yapilsin dr yonlendirir.Canım emiyor emme de sıkıntı yok şükür ama burada okuyorum kilo alimi da bu aralar durdu o yüzden dedim az mi yediriyorum bir de paşam karışımı sevmiyor kahvaltıda peynir yumurta pekmez kayısı kurusu ceviz mutlaka veriyorum ama ayri ayrı başkada günlük yoğurt yediriyorum bir de çorba kaşık maması zaten hic yemiyor böyle genelde gunlerimiz
5-6 ogun nasil veriyorsun. İki saat ara ile mi besliyorsun. Benimki erken yatiyo. Sabah 6 da ayakta gunduz iki kere uyuyor. Kahvaltidan sonra birde ogleden sonra. Birer saat . O yuzden gece uykuya erken geciyo. Bazen uyuyamiyor uykusu var iki saat aglar kalkar yatar oyle gecerbende sabah 11 den itibaren 5-6 öğün verıyorum. canı istemıyordur
zorla yedırıyorum bazı seylerı.
Sislik geçmiş gozundeki mizmizligi felanda yk cok carpmadi heralde tam tuttm zaten devrilurken ama yine de vurdu
Aglamiyo cok sukur geçti heralde hep yikiyorm nasl oldu anlamadm
Unuttu canim hemen sustu zaten kucağıma alinca cok acisa aglardi hwralde demi
Sagol canim bende battaniyesini seriyorm altina bi anda oldu iste herseye elini uzatyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?