2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kıyamam çok geçmiş olsun insaallah önemli birseyi yoktur
Sislik geçmiş gozundeki mizmizligi felanda yk cok carpmadi heralde tam tuttm zaten devrilurken ama yine de vurdu
Oyy cok gecms olsunn,simdi aglamiyorsa iyi insallah.. Her seye atliyorlar,ben banyoya goturemedim hic ondan allah esirgesin
Aglamiyo cok sukur geçti heralde hep yikiyorm nasl oldu anlamadm
Zaten o haldeyken
Dedim aynı atomun durumundayım şuan...

Offf kıyamammm
Öp sev annesiii
Unuturr
Unuttu canim hemen sustu zaten kucağıma alinca cok acisa aglardi hwralde demi
ilknurrr22 gecmis olsun canim. Allah beterinden korusun ben banyoda legende yikiyorum altina kaymasin diye battaniyelerinden koyuyorum
Sagol canim bende battaniyesini seriyorm altina bi anda oldu iste herseye elini uzatyo

hadi hadi
gösterme ayagına ' yanlıslıkla koydum'
Yürügit cisriğe özelden atıyordum bi baktım şak diye sayfada nasıl kaldırdım bilemedim
Ay gelsin akşam deneme yapalım bi diş kaşıyıcı bi koltuk beni gerdi alırken ama akşam kavanoz siperiş ettim söylemedim bile kredi kartı cüzdanında adamın ama fotoğrafladım hepsini
Eline oyun kolu verdim çok sevindi.. Eee yerdeki şıngırlar ne olacak acaba..

Selam kızlar bayram geldi ev gidiyor ama pasa nefes aldırmıyor ki yapiyim ne olacak bilemedim bir de bayramdan sonra tasinabiliriz benim de hic yapasim yok sadece uyumak istiyorum ya uykumuz hala duzelmedi yemek de blw yapıyoruz sanki ya herşeyi kendi yemek istiyor ya meyve püresi yapıyorum yemiyor eline verince yiyor bir de aliyim ağlıyor bir daha da almıyor inatçı olduğu şimdiden belli ben ek gıda uç öğün veriyorum kızlar meyve dahil bazen az mi yediriyorum diyorum ama zaten onu bile zor yiyor keyfine gore paşanın

Ben emzirmiyorum7 yada 8 de gece uykusunda oluyor. 4 ogun ek gida . 3 kez de devam sutu. Emziriyorsan bilemiyorum ama yeterli olur herhalde

Ben emzirmiyorum7 yada 8 de gece uykusunda oluyor. 4 ogun ek gida . 3 kez de devam sutu. Emziriyorsan bilemiyorum ama yeterli olur herhalde
Canım emiyor emme de sıkıntı yok şükür ama burada okuyorum kilo alimi da bu aralar durdu o yüzden dedim az mi yediriyorum bir de paşam karışımı sevmiyor kahvaltıda peynir yumurta pekmez kayısı kurusu ceviz mutlaka veriyorum ama ayri ayrı başkada günlük yoğurt yediriyorum bir de çorba kaşık maması zaten hic yemiyor böyle genelde gunlerimiz

bende sabah 11 den itibaren 5-6 öğün verıyorum. canı istemıyordur
zorla yedırıyorum bazı seylerı.

Eskisi gibi olmazki kilo alimi. Corba yogurt sebze corbasi kilo aldirmaz cok zaten. Sebzeyi haslayarak yapiyoruz. Bizim gibi yapmiyoruz sutunde yagsizsa kilo alimi yavaslar. Benim menude senin gibiydi. Devam sutu kasik mamasi var. Kasik mamasini ariyo mecbur veriyorum. Bide kilo aldiriyor. Onceki ay egzama kasinti yuzunden sadece 200 gr almisti. Bu ay 20 gunde 370 gr. Bir ayda 500 gr bulmustur. Bu ay cesidimiz artti. Corba yada meyve puresine devam sutu biskuvi koyabilirsin kaloriyi arttirmak icin. Ama aylik kontrolu yapilsin dr yonlendirir.

bende sabah 11 den itibaren 5-6 öğün verıyorum. canı istemıyordur
zorla yedırıyorum bazı seylerı.
5-6 ogun nasil veriyorsun. İki saat ara ile mi besliyorsun. Benimki erken yatiyo. Sabah 6 da ayakta gunduz iki kere uyuyor. Kahvaltidan sonra birde ogleden sonra. Birer saat . O yuzden gece uykuya erken geciyo. Bazen uyuyamiyor uykusu var iki saat aglar kalkar yatar oyle gecer

Benimki kaç kez düştüü...
Korkuyolar ...
Ağlamadıysa hiiç bişeycik olmamıştır
Üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…