- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.201
Yere bıraktım az önce
Hep yatakta duruyodu
Oturamıyo diyorum çocuğa
Meğer yatak sallandığı için dengesi bozuluyomuş...
Bugün yerde desteksiz oturdu epey
Ama çok ani hareket yapınca devriliyo
2 kez oturduğu yerde devrildi dannn boş parkeye kafayı çarptı
Çok ağladı
Yanında olmama rağmen yakalayamadım
Aynaya bakmadan da susmuyo
Geçti canim cok sukur sağol cok fazla vurmamis demekkiOfff geçmis olsun canim. İnsallah yoktur birseyi. Göz hassas goz etrafi vursa cevresi yine siser.
Bende az yediriyorum burdaaa gordgm kadariyla bazen 2 ogun bazen 3 oghn veryrm bizde blwciyiz ama tabi yogurdu felan kendim yediriyorm oyle tamamne blw deglSelam kızlar bayram geldi ev gidiyor ama pasa nefes aldırmıyor ki yapiyim ne olacak bilemedim bir de bayramdan sonra tasinabiliriz benim de hic yapasim yoksadece uyumak istiyorum ya uykumuz hala duzelmedi yemek de blw yapıyoruz sanki ya herşeyi kendi yemek istiyor ya meyve püresi yapıyorum yemiyor eline verince yiyor bir de aliyim ağlıyor bir daha da almıyor inatçı olduğu şimdiden belli ben ek gıda uç öğün veriyorum kızlar meyve dahil bazen az mi yediriyorum diyorum ama zaten onu bile zor yiyor keyfine gore paşanın
saatimiz yok ama şöyle oluyor; kahvaltı, 2 de uykuya yatmadan önce meyveli yogurt. uyandıktan bi müddet sonra sebze, 6 uykusuna yatmadan önce mama ya da muhallebi5-6 ogun nasil veriyorsun. İki saat ara ile mi besliyorsun. Benimki erken yatiyo. Sabah 6 da ayakta gunduz iki kere uyuyor. Kahvaltidan sonra birde ogleden sonra. Birer saat . O yuzden gece uykuya erken geciyo. Bazen uyuyamiyor uykusu var iki saat aglar kalkar yatar oyle gecer
Onu bende farkettm kasarii parmagmla verdm patatesi verdm nasl yiyo kasikla yemiyo yada eline alcakKızlar birşey kesfettim.
En azından bizde işe yaradı.
Sebze, meyve püre, çorba kaşıkla yedirdiğim hersey kaşığı görünce ağzını kilitliyordu.
Artık çok ilkel yollarla yediriyorum.
biraz kıvamlı tutabileceğim parcalı şekilde yemeğini hazırlayıp elimle ağzına veriyorum ve sonuç süper ağzı kocaman açılıyor.
Sabah omlet elimle yedirdim
Öglen haslanmıs armut ustune sürülmüş avakado ezmesi burda biraz kandırmaca yapmış olabilirim.
Armutu tutabilmek için püre yapmadım küçük lokmalara böldüm.
Kızlar birşey kesfettim.
Sebze, meyve püre, çorba kaşıkla yedirdiğim hersey kaşığı görünce ağzını kilitliyordu.
biraz kıvamlı tutabileceğim parcalı şekilde yemeğini hazırlayıp elimle ağzına veriyorum ve sonuç süper ağzı kocaman açılıyor.
Öglen haslanmıs armut ustune sürülmüş avakado ezmesi burda biraz kandırmaca yapmış olabilirim.
biz öyle kafayı vura vura akıllandı..
Şimdi önce kafayı sağlama alıyor usulca onu yerleştiriyor dudaklar sivilce gibi tabi
Sonra o hantal gövdesi devriliyor..
Bumm
Bende az yediriyorum burdaaa gordgm kadariyla bazen 2 ogun bazen 3 oghn veryrm bizde blwciyiz ama tabi yogurdu felan kendim yediriyorm oyle tamamne blw degl
ben önceden kahvaltıları bu sekılde verıyordum tek tek. 1 saatı buluyordu yemesıKızlar birşey kesfettim.
Benim ruhumda özgürlük varYa baktım Bu iş böyle olmuyor Milletin çocuğu onuncu ayda yürümeye başlıyormuş Bu çocuk neredeyse olacak 8 aylık daha oturmayı bilmiyor böyle koltuk tepelerinde falan nereye kadar yani olmaz böyle dedim saldım yere oda güm pat düştü işte
Ama meğersem zaten çocuk oturabiliyormuş ama ben çocuğa o şansı fırsatı vermediğim için ne o ne de ben oturabildiğini bilmiyormuşuz yürümek de aynen bu şekilde olacak çocuk sürekli sırt üstü yüzüstü yatarsa nasıl yürüyebilecek ayaklarının üstüne basmadan
Tamam kucağımda falan ayağı ayaküstü tutturuyorum ama
Kızım şu havucu haşlasana..hem tatlı hem besleyici..yumuşacık hemen ağızda dağılıyor..yutsun..bak bende korkuyordum..ama haşlama bu..yutamadığıını tükürüyor..haydi yarın dene ..blw yaptıgım şeyler; ekmek, havuç. onları da karnı tokken veriyorum. havucu zaten ısıramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?