2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar pastorize gunluk sut. Yogurt mayaliycam. Sek sutun yogurtluk icin olanini aldim. Kaynatmaya gerek var mi. Annem koy sutunden yapiyodu hep. Kk dakilere sor dedi. Sut elimde bekliyorum

Kizlar pastorize gunluk sut. Yogurt mayaliycam. Sek sutun yogurtluk icin olanini aldim. Kaynatmaya gerek var mi. Annem koy sutunden yapiyodu hep. Kk dakilere sor dedi. Sut elimde bekliyorum
Aslinda kaynatmaya gerek yok diyorlar ama bende ondan kullaniyorum ve kaynatinca daha guzel tutuyor gibi geliyor bana

Atomkadın panik yapmıcakmoşın..o normalmiş be ıslak mendil mi ne işte he o yok ..
Bir iki hikaye okudum..elle açıveriyormuşlar..sıkıntı yok
Gecen demistimya, kendim actim zaten pembe. Hatta tirsip benim doktoruma goturdum, iyi yapmissin ama muhtemelen tekrarlad dedi, islak mendille veya pisik kremlerinden olmaz dedi

Evde musamba yokki evet basit bisey ben kendim actim ilkinde, simdi tekrar bi yeri yapismis gibi gordum, mudahele etsemmi etmesemmi kararsiz kaldimda, ondan soruyorum aslinda...

Bizim doktor allahlik. Ben demesem bingildagi bile kontrol etmiyodu gecen gun, vajina falan hak getire... Kendim farkettim ben alt degistirirken. Ilk 5,5 aylik gibiyken farkettim bende kendim actim, ardindan tatile gittik geldik kendi doktoruma goturdum iyi yapmissin dedi, ama muhtemelen tekrarlar kapali dahi kalsa onemli degil cok basit bi sekilde aciyoruz dedi. Inceyken boyle simdi tekrar acasim geliyo, napsam bilemedim... Bacaklarinida kitliyo artik zaten

Son düzenleme:
Bakiyosa anlar, 5 doktor degistirdim hicbirinin baktigini gormedim ben
Ben iki dr değiştim ikiside aşağıya komple bakıyor. Akıntıyı bilmiyorum. Bi kaç defa gördüm. Unuttum dra sormayı ikidir.
Erkek çocuk zor sanırdım bu açıdan ama kız da zormuş Bi de kaşıyomus gibi bisey yapıyo bu aralar altını açar açmaz acaba diyorum sıcaktan bezden kaşınıyor mu.

Bizimki girer girmez kafasını oksar bingildagi kontrol eder vajinasina hiç bakmadi ben dedim yaa bi bakalım dedi ondan sonra hiç bakmadi
Ben arada kontrol ediyorum bişey olmadı daha kalinlasmadan aç istersen
Bizimkide zor yikiyorum zilloslar çok tatlı beee kız bebisler

Kızlar dış çıkarken huzursuzluk ateş damak yarılıncamı yoksa diş büyürken mi oluyor minnakin dışı bugün elime geldi tırtıklı ama dün bişey yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…