- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.301
nasıl bişi? dudaklar mı yapısıyuorMerhaba kızlar
Benim kizcede hiç durmuyor
Atom heart mother canım yapsikligi aralık annelerinde duymuştum hemen bende kızıma evet bizdede varmış Dr muayene etti yapislik var bidahaki muayene hatirlat dedi
Evde kendim masaj yaparak açtım desemçok inceydi zaten
Canım iç dudak arasında ince şeffaf poşet inceliginde yapisma oluyor iç hazne tam açık olmuyor bu yüzden kız bebeklerinde sık goruluyormusnasıl bişi? dudaklar mı yapısıyuor
bizde olsaydı doktor anlardı heralde.Canım iç dudak arasında ince şeffaf poşet inceliginde yapisma oluyor iç hazne tam açık olmuyor bu yüzden kız bebeklerinde sık goruluyormus
Aslinda kaynatmaya gerek yok diyorlar ama bende ondan kullaniyorum ve kaynatinca daha guzel tutuyor gibi geliyor banaKizlar pastorize gunluk sut. Yogurt mayaliycam. Sek sutun yogurtluk icin olanini aldim. Kaynatmaya gerek var mi. Annem koy sutunden yapiyodu hep. Kk dakilere sor dedi. Sut elimde bekliyorum
Netten baktim. Kaynatmadim. Biraz sicak olunca kapattimAslinda kaynatmaya gerek yok diyorlar ama bende ondan kullaniyorum ve kaynatinca daha guzel tutuyor gibi geliyor bana
Oyle de tutuyor sorun olmuyor ben firinin icine yerlestiriyorum 5 saatte falan tutmus oluyorNetten baktim. Kaynatmadim. Biraz sicak olunca kapattim
Kavanoza koydum sardim . Bakalim insallah tutar. Babymix ilk yogurdumla mayaladimOyle de tutuyor sorun olmuyor ben firinin icine yerlestiriyorum 5 saatte falan tutmus oluyor
Yok basit bisey dedi kendi jinekologum. Akinti neden oluyomus acaba?Aa bende hiç duymamıştım. Ama bir sorun teşkil etmez heralde. Ya bizde de bazen minnacik akıntı gibi oluyor. Ilk gördüğümde şaşırmıştım küçücük bebekte akıntı mı olur diye. Dra da hep unutuyorum sormayı.
Gecen demistimya, kendim actim zaten pembe. Hatta tirsip benim doktoruma goturdum, iyi yapmissin ama muhtemelen tekrarlad dedi, islak mendille veya pisik kremlerinden olmaz dediAtomkadın panik yapmıcakmoşın..o normalmiş beıslak mendil mi ne işte he o yok ..
Bir iki hikaye okudum..elle açıveriyormuşlar..sıkıntı yok
Evde musamba yokkiCanım muşamba örtü ser mama sandalyesi nin altına siliverirsin
Vajinal yakışıklılık bizde yok ama annemdeyken 3 ay kontrolüne götürdüğüm doktor var dedi sonra kendi doktoruna gittik yok öyle bişey olsada önemli değil çoğu bebekte olur masajla açıyoruz basit bisey demisti
Bizim doktor allahlik. Ben demesem bingildagi bile kontrol etmiyodu gecen gun, vajina falan hak getire... Kendim farkettim ben alt degistirirken. Ilk 5,5 aylik gibiyken farkettim bende kendim actim, ardindan tatile gittik geldik kendi doktoruma goturdum iyi yapmissin dedi, ama muhtemelen tekrarlar kapali dahi kalsa onemli degil cok basit bi sekilde aciyoruz dedi. Inceyken boyle simdi tekrar acasim geliyo, napsam bilemedim... Bacaklarinida kitliyo artik zatenMerhaba kızlar
Benim kizcede hiç durmuyor
Atom heart mother canım yapsikligi aralık annelerinde duymuştum hemen bende kızıma evet bizdede varmış Dr muayene etti yapislik var bidahaki muayene hatirlat dedi
Evde kendim masaj yaparak açtım desemçok inceydi zaten
Bakiyosa anlar, 5 doktor degistirdim hicbirinin baktigini gormedim benbizde olsaydı doktor anlardı heralde.
Ben iki dr değiştim ikiside aşağıya komple bakıyor. Akıntıyı bilmiyorum. Bi kaç defa gördüm. Unuttum dra sormayı ikidir.Bakiyosa anlar, 5 doktor degistirdim hicbirinin baktigini gormedim ben
Bizimki girer girmez kafasını oksar bingildagi kontrol eder vajinasina hiç bakmadi ben dedim yaa bi bakalım dedi ondan sonra hiç bakmadiBizim doktor allahlik. Ben demesem bingildagi bile kontrol etmiyodu gecen gun, vajina falan hak getire... Kendim farkettim ben alt degistirirken. Ilk 5,5 aylik gibiyken farkettim bende kendim actim, ardindan tatile gittik geldik kendi doktoruma goturdum iyi yapmissin dedi, ama muhtemelen tekrarlar kapali dahi kalsa onemli degil cok basit bi sekilde aciyoruz dedi. Inceyken boyle simdi tekrar acasim geliyo, napsam bilemedim... Bacaklarinida kitliyo artik zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?