- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.321
Kızıma yoğurt yediremiyorum çünkü tutmuyor delircem dünkü yaptığım tutmamis nerde hata yapıyorum ya benKizlar pastorize gunluk sut. Yogurt mayaliycam. Sek sutun yogurtluk icin olanini aldim. Kaynatmaya gerek var mi. Annem koy sutunden yapiyodu hep. Kk dakilere sor dedi. Sut elimde bekliyorum
Bizde dış patlayana kadar huzursuzluk oldu şimdi üstteki dişler kabarmis çok huzursuz gece uykusu yok her şey ağzında kemiriyor yavrumKızlar dış çıkarken huzursuzluk ateş damak yarılıncamı yoksa diş büyürken mi oluyor minnakin dışı bugün elime geldi tırtıklı ama dün bişey yoktu
Sıcaktan diyorum ben. Zira benim oğlan burda havalar serinler gibi olduğunda, artık bezini açmaya niyetlendiğimde hemen elini atmaktan vazgeçmişti. Şimdi yine sıcak havalar. Yine çekiştiriyor.Ben iki dr değiştim ikiside aşağıya komple bakıyor. Akıntıyı bilmiyorum. Bi kaç defa gördüm. Unuttum dra sormayı ikidir.
Erkek çocuk zor sanırdım bu açıdan ama kız da zormuşBi de kaşıyomus gibi bisey yapıyo bu aralar altını açar açmaz acaba diyorum sıcaktan bezden kaşınıyor mu.
Kıyamam çabuk atlatır inşallahBizde dış patlayana kadar huzursuzluk oldu şimdi üstteki dişler kabarmis çok huzursuz gece uykusu yok her şey ağzında kemiriyor yavrum
Aynen onyedilik. Nerden cikti bu yuzustu anlayamadim.. Bide benim zilli oynuyo, demin bi baktim donmus yuzustu gozu kapali agzinda emzik bi saga bi sola sallaniyoYatağında dönüp dönüp duruyor bu akşam..
Ne zaman gidip baksam yüzüstü buluyorum.
Bir yazı okudum, rahat oldukları pozisyonda uyurlarmış da, o rahat olabilirde ben rahat olamıyorum. Napcaz yani..
Bilmemki, benimki kasimiyorda cekistiriyor cikart sunu dermiscesineBen iki dr değiştim ikiside aşağıya komple bakıyor. Akıntıyı bilmiyorum. Bi kaç defa gördüm. Unuttum dra sormayı ikidir.
Erkek çocuk zor sanırdım bu açıdan ama kız da zormuşBi de kaşıyomus gibi bisey yapıyo bu aralar altını açar açmaz acaba diyorum sıcaktan bezden kaşınıyor mu.
Evet boyle inceyken kolay oluyo, kalinlasirsa zor olur... Bende zor yikiyorumya... Sadece yikarkenmi? Canimi okuyo butun gunBizimki girer girmez kafasını oksar bingildagi kontrol eder vajinasina hiç bakmadi ben dedim yaa bi bakalım dedi ondan sonra hiç bakmadi
Ben arada kontrol ediyorum bişey olmadı daha kalinlasmadan aç istersen
Bizimkide zor yikiyorum zilloslar çok tatlı beee kız bebisler
Benim kızda bir aydır yapıyor doktora gittiğimde bişey yok gayet iyi sadece keşfetmeye çalışıyor bezi açıncada rahatlıyor delini Oray'a götürme gereksinimi duyuyor bilerek yapmıyor dediBilmemki, benimki kasimiyorda cekistiriyor cikart sunu dermiscesinekasisa acaba mantar falan mi diye dusunurdum direkt
Yatağında dönüp dönüp duruyor bu akşam..
Bir yazı okudum, rahat oldukları pozisyonda uyurlarmış da, o rahat olabilirde ben rahat olamıyorum. Napcaz yani..
Benim ilk deneme boyle olmustu,firini biraz isittim icine yerlestirdim. Uzun sure kaldilar sonra tuttu. Artik mayalayip direk firina katiyorum,zaten 5-6saat sonra baktiginda katilasmis oluyor sonra da dolaba kaldiriyorM. Hatta biraz bekletip dolaba almistm baktm ertesi gun tutmamis,dolaptan tekrar alip firina kattim. Yani o sekilde de bozulmuyor... Sen de firini dene istersenKızıma yoğurt yediremiyorum çünkü tutmuyor delircem dünkü yaptığım tutmamis nerde hata yapıyorum ya ben
Sağol canım bide öyle deniyeyim fırına sarmadan öylece mi koyuyorsunBenim ilk deneme boyle olmustu,firini biraz isittim icine yerlestirdim. Uzun sure kaldilar sonra tuttu. Artik mayalayip direk firina katiyorum,zaten 5-6saat sonra baktiginda katilasmis oluyor sonra da dolaba kaldiriyorM. Hatta biraz bekletip dolaba almistm baktm ertesi gun tutmamis,dolaptan tekrar alip firina kattim. Yani o sekilde de bozulmuyor... Sen de firini dene istersen
Canım o küçük sütlerle ben de tutturamadım..Günlük süt alıyorum 1 litre..mayalayıp sarmadan fırına koyuyorum. .6 saat sonra alıp buzdolabına kaldırıyorum..Sağol canım bide öyle deniyeyim fırına sarmadan öylece mi koyuyorsun
Ben şu en küçük pipetli olan sutlerden alıyorum diğeri çok geliyor ne kadar maya katiyorsun sen
Annem yanimdaydi. Guvenemedim yine ona yaptirdim. El farki oluyo. Onun gibi yapsamda ayni olmuyo. Biraz sulu oluyodu benimki. Epeydirde mayalamamistim. Yogurt sevmiyorum yemem. Esimde nadir yer.Kızıma yoğurt yediremiyorum çünkü tutmuyor delircem dünkü yaptığım tutmamis nerde hata yapıyorum ya ben
Bizim oglanda altini acinca elini gituruyor . Kesfediyor sanirim. Bizimde pipi ucu dar. Cis yaparken agriyormu. Bazisi idrar yolu enf geciriyor. Korkum bu. Gecirmeden sunneti yspmak niyetim. İlk aylar hidrosel var demisti. Arada şiş gibi oluyo arada normal. Bazen o donemde olurmus . 6 . Aydan sonra sunnet ettir dedi. Urologda ayni seyi dedi. Kizlarin vajinal yapisiklik da normal oluyormus. Hidrosel arastirirken gormustum. Yavrularimiz sorunsuz atlatirlar insallah. Gazdi kabizdi disti oydu buydu derken sunnet telasi olacak . Sıkıntim o . Bir turlu bir sey olmadan rahat olmayacagiz hic.Ben iki dr değiştim ikiside aşağıya komple bakıyor. Akıntıyı bilmiyorum. Bi kaç defa gördüm. Unuttum dra sormayı ikidir.
Bizimkide yuzustu yatiyo. Burnunu kurtariyo. Yatis sekli genetik. Esim yuzustu yatar ben sirt ustu. Bebekkende yuzustu yatmamisim hiç. Cok geziniyo yatak icinde uyandiriyo kendini. Yuzunu fileye yapistiriyor. Yatak ne kadar buyuk olursa o kadar yer degistiriyoYatağında dönüp dönüp duruyor bu akşam..
Firini beceremedim. 6 saatte soguyo. Gunluk sut 1 lt yaptik. Yogurtluk sut yaziyordu. İlk defa gordum. Kapatip sardik beze. Sarip yapacam . Yapa yapa bizde alisacaz artik.Sağol canım bide öyle deniyeyim fırına sarmadan öylece mi koyuyorsun
Ben şu en küçük pipetli olan sutlerden alıyorum diğeri çok geliyor ne kadar maya katiyorsun sen
benımkı her kontrolde bezını acıp baktı. ona bakıyordu demekkiBakiyosa anlar, 5 doktor degistirdim hicbirinin baktigini gormedim ben
Eliyle hafif aralayip bakmasi gerekmiyor mu. Oyle bakimcami anlasilir. Bizimki erkekte. Testislerini elle muayene ediyo hep. Geri kiviriyo ucunu her musyenede. Makatina da bakiyo.benımkı her kontrolde bezını acıp baktı. ona bakıyordu demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?