2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar pastorize gunluk sut. Yogurt mayaliycam. Sek sutun yogurtluk icin olanini aldim. Kaynatmaya gerek var mi. Annem koy sutunden yapiyodu hep. Kk dakilere sor dedi. Sut elimde bekliyorum
Kızıma yoğurt yediremiyorum çünkü tutmuyor delircem dünkü yaptığım tutmamis nerde hata yapıyorum ya ben

Kızlar dış çıkarken huzursuzluk ateş damak yarılıncamı yoksa diş büyürken mi oluyor minnakin dışı bugün elime geldi tırtıklı ama dün bişey yoktu
Bizde dış patlayana kadar huzursuzluk oldu şimdi üstteki dişler kabarmis çok huzursuz gece uykusu yok her şey ağzında kemiriyor yavrum

Sıcaktan diyorum ben. Zira benim oğlan burda havalar serinler gibi olduğunda, artık bezini açmaya niyetlendiğimde hemen elini atmaktan vazgeçmişti. Şimdi yine sıcak havalar. Yine çekiştiriyor.
Kız erkek zor yahu.. Benimki pipiyi tutup çekiyor, tırmalıyor. Sonra acıtıyor, başlıyor ağlamaya. Geçen baktım, çizik atmış resmen orasına. 2. deliği açacak tövbe Ya Rabbim..

Bizde dış patlayana kadar huzursuzluk oldu şimdi üstteki dişler kabarmis çok huzursuz gece uykusu yok her şey ağzında kemiriyor yavrum
Kıyamam çabuk atlatır inşallah
Bizde pek bi huzursuzluk olmadı sağ alt dis elime geldi bugün büyürken oluyorsa tetikte olayım diye sordum canım sağol

Yatağında dönüp dönüp duruyor bu akşam..
Ne zaman gidip baksam yüzüstü buluyorum.
Bir yazı okudum, rahat oldukları pozisyonda uyurlarmış da, o rahat olabilirde ben rahat olamıyorum. Napcaz yani..
Aynen onyedilik. Nerden cikti bu yuzustu anlayamadim.. Bide benim zilli oynuyo, demin bi baktim donmus yuzustu gozu kapali agzinda emzik bi saga bi sola sallaniyo gulsemmi aglasammi bilemiyorum

Bilmemki, benimki kasimiyorda cekistiriyor cikart sunu dermiscesine kasisa acaba mantar falan mi diye dusunurdum direkt

Evet boyle inceyken kolay oluyo, kalinlasirsa zor olur... Bende zor yikiyorumya... Sadece yikarkenmi? Canimi okuyo butun gun

Bilmemki, benimki kasimiyorda cekistiriyor cikart sunu dermiscesine kasisa acaba mantar falan mi diye dusunurdum direkt
Benim kızda bir aydır yapıyor doktora gittiğimde bişey yok gayet iyi sadece keşfetmeye çalışıyor bezi açıncada rahatlıyor delini Oray'a götürme gereksinimi duyuyor bilerek yapmıyor dedi

Bir yazı okudum, rahat oldukları pozisyonda uyurlarmış da, o rahat olabilirde ben rahat olamıyorum. Napcaz yani..

Benimki de oyle koca adam gibi yuz ustu yatar,el bileklerinden yataga destek verir uykusunda. Bi suru komk fotosu var o sekil. Aynen nasil rahat ediyolarsa oyleler,kendilerini kurtariyorlar cok sukur,bise olmaz sen de rahat ol :)

Kızıma yoğurt yediremiyorum çünkü tutmuyor delircem dünkü yaptığım tutmamis nerde hata yapıyorum ya ben
Benim ilk deneme boyle olmustu,firini biraz isittim icine yerlestirdim. Uzun sure kaldilar sonra tuttu. Artik mayalayip direk firina katiyorum,zaten 5-6saat sonra baktiginda katilasmis oluyor sonra da dolaba kaldiriyorM. Hatta biraz bekletip dolaba almistm baktm ertesi gun tutmamis,dolaptan tekrar alip firina kattim. Yani o sekilde de bozulmuyor... Sen de firini dene istersen

Sağol canım bide öyle deniyeyim fırına sarmadan öylece mi koyuyorsun
Ben şu en küçük pipetli olan sutlerden alıyorum diğeri çok geliyor ne kadar maya katiyorsun sen

Ben şu en küçük pipetli olan sutlerden alıyorum diğeri çok geliyor ne kadar maya katiyorsun sen
Canım o küçük sütlerle ben de tutturamadım..Günlük süt alıyorum 1 litre..mayalayıp sarmadan fırına koyuyorum. .6 saat sonra alıp buzdolabına kaldırıyorum..

Annem yanimdaydi. Guvenemedim yine ona yaptirdim. El farki oluyo. Onun gibi yapsamda ayni olmuyo. Biraz sulu oluyodu benimki. Epeydirde mayalamamistim. Yogurt sevmiyorum yemem. Esimde nadir yer.

Bizim oglanda altini acinca elini gituruyor . Kesfediyor sanirim. Bizimde pipi ucu dar. Cis yaparken agriyormu. Bazisi idrar yolu enf geciriyor. Korkum bu. Gecirmeden sunneti yspmak niyetim. İlk aylar hidrosel var demisti. Arada şiş gibi oluyo arada normal. Bazen o donemde olurmus . 6 . Aydan sonra sunnet ettir dedi. Urologda ayni seyi dedi. Kizlarin vajinal yapisiklik da normal oluyormus. Hidrosel arastirirken gormustum. Yavrularimiz sorunsuz atlatirlar insallah. Gazdi kabizdi disti oydu buydu derken sunnet telasi olacak . Sıkıntim o . Bir turlu bir sey olmadan rahat olmayacagiz hic.

Bizimkide yuzustu yatiyo. Burnunu kurtariyo. Yatis sekli genetik. Esim yuzustu yatar ben sirt ustu. Bebekkende yuzustu yatmamisim hiç. Cok geziniyo yatak icinde uyandiriyo kendini. Yuzunu fileye yapistiriyor. Yatak ne kadar buyuk olursa o kadar yer degistiriyo

Firini beceremedim. 6 saatte soguyo. Gunluk sut 1 lt yaptik. Yogurtluk sut yaziyordu. İlk defa gordum. Kapatip sardik beze. Sarip yapacam . Yapa yapa bizde alisacaz artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…