2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Eziyet edioz kendimize
Hasta olursak o zaman görrr
Ama şuan gerçekten açlık vurdu

Bizimki
3 dk önce lambaderi devirdi
Dolaşıyo
Ayakları su içinde kalıyooo
Dün o kadar debelendi ki
Su içti...
İçiremiyodum normalde

ya benimkinin birde bugün uyumayacağı tuttu. Yoksa benimde bakacak insanım yok. Uyarsa yapacağım.
sevinsem mi üzülsem mi..

bendeeeee
sabah 6.50 de uyanıp hala bişey yememiş insan kişisiyim
ben yemedim mi elim ayağım titriyor. illa ağzıma birşeyler atmam lazım.

Cok uykum var yaaa
Git uyu atom kadın..
Banyo yaptık birlikte ..ama sürtünme yokYağladım..5 dk uyudu .niloya içerden şarkı çığırınca gözleri açıldı ardından bir osuruk savurdu..
Hamağında şu ışıklı kaplumbağa varya müzikli ha işte onu açtım ..bakalım sallıyorum aşağıdan oto koltuğu geleydi bende dohtora götürcektim..2 aydır maşallahı görmedik

Vajinal yapışıklık mı? Akıntı gibi bişey mi soruyorsun anlamadım.

Uyuyamiyom pembe ya... Sikinti orda.. Anan gelince eyice bi rahatlarsin

Kuku girisi birbirine yapisiyor canim. Benim kizda olana kadar duymamistim bende, bebek ya bunlar vucutlari ostorojen salgilamadigi icin oluyormus.
Aa bende hiç duymamıştım. Ama bir sorun teşkil etmez heralde. Ya bizde de bazen minnacik akıntı gibi oluyor. Ilk gördüğümde şaşırmıştım küçücük bebekte akıntı mı olur diye. Dra da hep unutuyorum sormayı.

Canım muşamba örtü ser mama sandalyesi nin altına siliverirsin
Vajinal yakışıklılık bizde yok ama annemdeyken 3 ay kontrolüne götürdüğüm doktor var dedi sonra kendi doktoruna gittik yok öyle bişey olsada önemli değil çoğu bebekte olur masajla açıyoruz basit bisey demisti

Benimkide yaliyo parkeyi kapiyi tutuyo yaliyo yalayamayincada bagiriyo cok fena bisey bu

Merhaba kızlar
Benim kizcede hiç durmuyor
Atom heart mother canım yapsikligi aralık annelerinde duymuştum hemen bende kızıma evet bizdede varmış Dr muayene etti yapislik var bidahaki muayene hatirlat dedi

Evde kendim masaj yaparak açtım desem çok inceydi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…