- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.281
Eziyet edioz kendimizeBende 7ciyim bende hala hicbisey yemedim, hatta bi nescafeyi zor ictim kucagimda veletle. Ogleni edebilirmiyim derken zeynebi uyuttum bende yattim, bir kac gundur oluyor bu 10 dk uyuyup uyaniyorum hatta ruya bile goruyorum, sonrasinda uyuyamiyorum. Disari cikicam bugun kafaya koydum, doktora goturiyim bari bayram girmesin araya.. Sirtindaki egzama turevi seyler gecmiyor.. Ne kadarda disari cikmanin keyfine variyorum degil mi? ... Hergun kilim yikiyorum, hergun kendi odamin carsafi degisiyor. Hanimefendi agzindaki yemekleri tukurdugu icin. Cok yorgunum... Bisey soracagim, Kizinda vajinal yapisiklik olan varmi?
BizimkiSomonu hasladim biriktirmis agzinda . Suyundan az doktum yok . Uzun uzun oturup yemegi beklemiyor. Kasikla hemen bitsin istiyor. Sıkıldi. Corbasini yapacam . Balik yagi surubunu biri soracakti. Sordumu acaba . Ben unuttum yaa. Msj atsam mi ki. Yutamiyo. Sıkılıyo uzun cignemekten.
H hiuf yerde alanini bayagi genislettim. Yastikla boğusmayi seviyo. Tuysuz fermuarsiz hafif yastik veriyorum. Kaldiriyo ceviriyo bayagi bi efor harciyo. Battaniye uzerinde epey emekliyo. Yorulunca ancak oyle iki saat uyuyor. İyice yorulsun yoksa bitmek bilmeyen bi enerjileri var
ya benimkinin birde bugün uyumayacağı tuttu. Yoksa benimde bakacak insanım yok. Uyarsa yapacağım.Benim de içimden çok geliyor yapmak ama bebeme bakacak insan yokpencerelerden dışarısı görünmeyecek nerdeyse tozdan. Aşağıda çevre düzenlemesi var. Tam çapraz balkonumda bi bebekli hatun var. Allahin günü evinde birileri balkonda bebeği oynatiyorlar hatun iş yapıp duruyor. Sonra bi de kafada havluyla elinde kupası balkonda keyif yapıyor. Ay tam nispetçi
ben yemedim mi elim ayağım titriyor. illa ağzıma birşeyler atmam lazım.bendeeeee
sabah 6.50 de uyanıp hala bişey yememiş insan kişisiyim
Git uyu atom kadın..Cok uykum var yaaa
Vajinal yapışıklık mı? Akıntı gibi bişey mi soruyorsun anlamadım.Bende 7ciyim bende hala hicbisey yemedim, hatta bi nescafeyi zor ictim kucagimda veletle. Ogleni edebilirmiyim derken zeynebi uyuttum bende yattim, bir kac gundur oluyor bu 10 dk uyuyup uyaniyorum hatta ruya bile goruyorum, sonrasinda uyuyamiyorum. Disari cikicam bugun kafaya koydum, doktora goturiyim bari bayram girmesin araya.. Sirtindaki egzama turevi seyler gecmiyor.. Ne kadarda disari cikmanin keyfine variyorum degil mi? ... Hergun kilim yikiyorum, hergun kendi odamin carsafi degisiyor. Hanimefendi agzindaki yemekleri tukurdugu icin. Cok yorgunum... Bisey soracagim, Kizinda vajinal yapisiklik olan varmi?
Uyuyamiyom pembe ya... Sikinti orda.. Anan gelince eyice bi rahatlarsinGit uyu atom kadın..
Banyo yaptık birlikte ..ama sürtünme yokYağladım..5 dk uyudu .niloya içerden şarkı çığırınca gözleri açıldı ardından bir osuruk savurdu..
Hamağında şu ışıklı kaplumbağa varya müzikli ha işte onu açtım ..bakalım sallıyorum aşağıdanoto koltuğu geleydi bende dohtora götürcektim..2 aydır maşallahı görmedik
Kuku girisi birbirine yapisiyor canim. Benim kizda olana kadar duymamistim bende, bebek ya bunlar vucutlari ostorojen salgilamadigi icin oluyormus.Vajinal yapışıklık mı? Akıntı gibi bişey mi soruyorsun anlamadım.
Ben ikinci kahveyi cakiyomEziyet edioz kendimize
Hasta olursak o zaman görrr
Ama şuan gerçekten açlık vurdu
Aa bende hiç duymamıştım. Ama bir sorun teşkil etmez heralde. Ya bizde de bazen minnacik akıntı gibi oluyor. Ilk gördüğümde şaşırmıştım küçücük bebekte akıntı mı olur diye. Dra da hep unutuyorum sormayı.Kuku girisi birbirine yapisiyor canim. Benim kizda olana kadar duymamistim bende, bebek ya bunlar vucutlari ostorojen salgilamadigi icin oluyormus.
Bende ..su ısınıyorBen ikinci kahveyi cakiyom
Canım muşamba örtü ser mama sandalyesi nin altına siliverirsinBende 7ciyim bende hala hicbisey yemedim, hatta bi nescafeyi zor ictim kucagimda veletle. Ogleni edebilirmiyim derken zeynebi uyuttum bende yattim, bir kac gundur oluyor bu 10 dk uyuyup uyaniyorum hatta ruya bile goruyorum, sonrasinda uyuyamiyorum. Disari cikicam bugun kafaya koydum, doktora goturiyim bari bayram girmesin araya.. Sirtindaki egzama turevi seyler gecmiyor.. Ne kadarda disari cikmanin keyfine variyorum degil mi? ... Hergun kilim yikiyorum, hergun kendi odamin carsafi degisiyor. Hanimefendi agzindaki yemekleri tukurdugu icin. Cok yorgunum... Bisey soracagim, Kizinda vajinal yapisiklik olan varmi?
Ben ikinci kahveyi cakiyom
Benimkide yaliyo parkeyi kapiyi tutuyo yaliyo yalayamayincada bagiriyo cok fena bisey buBenimki keyif de almıyordu yerde bırakınca ağlıyordu
Canı mı yanıyo
Odayımı yabancılıyo
Yoksa emeklerken yerde beni göremiyo diye niye bilmiyodum ama benimde işime geliyodu kaldırıyodum yerden
Dün epey durdu oynadı
Keşfetti
Uzun süre desteksiz oturdu
Yerleri yaladı
Ahşap büyük tekerli bi orta sehpamız var onu ileri geri ittirdi
Sonrada tekerleri yemeye çalıştı
Vallahi neyle boyanmış bilmiyorum
Hatta silmedim bile
Ama müdahele etmedimm
Bi bıraktım pir bıraktım
İyi yapmışsınnn
Benimkide beşiği yadırgıyo ya
Alışır ama
Kararlı ollll
Bizimki şuan memeyle oynuyor
Ağzıyla vurup duruyor
Minciklamak sıkmak oyuncak etti kendine
selam, bugun semiz otu yemegınde 2. günümüz :=) 3. güne kalmadı. kalanı kendımıze yaptım
çok güzel kokuyordu
sarımsak, sogan, domates, pirinç, z. yagıiçine bi diş sarımsakta ezdin mi..
Oh oh minnoşlar için...
Barbunya ezip veriyim diyom ama ga yaparmı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?