2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa sormaaa
Evde kedi besleyen kadınlara benzedim
Bir tırnaklıyooo
Bizdede bir aydır aynı durum
Gece nazik hafif hafif vuruyo
Ama gündüz son kuvvet sıkıyo....

Bez açma olaylarına girmiyorum
Geçen biri demişti
Koparcak bi gün sonunda

Cocugun kafasi karismadiktan sonra,hala kendi yiyebildigi muddetce arada mudahaleye sert bakmiyorm ilknurcum ya,ben de bazen az daha ye diyip kendim isirtiyorum. Gecen irmigi ben yedirdim misal. Ama hala kendi yiyor istiyor:) bence iyi bu sekilde
Aynen canim biraz daha buyusun hic ellemicem ama aksam mutlaka bisey yediriyorum yoksa gece cok uyaniyo
Valla hwp yerde aksama kadae kucakta durmayi sevmiyo zaten kendini geriye dogru atip duruyo

Besigi alt kademeye aldim sonunda,bi turlu yapamamistm. Cok tehlikeli oldu artik,donuyor kollari uzernde zipliyor oturmaya calisyor. Dun de kenarlardan tutup kalkmaya calisiyordu. Neyse uyudu besige aldim,aliskin degil ya 5dk uyudu sadece. Su an cin gbi bidi bidi,bi de 6.30da kalkmisti

Ben epidural oldum. Epiduralde katater bir gun sende kaliyor. Sezeryan oldugum gece agri kesiciyide ordan yaptilar. Ertesi gun cikardilar. Hicbir sikaretim olmadi. Ayaga kalkmam saatim geldikten sonra bol bol yurudum. Hareket ettim. Ve bol su ictim.
anladım canım..demekki ağrılarım bu operasyonla ilgili değil..

Aynen canim biraz daha buyusun hic ellemicem ama aksam mutlaka bisey yediriyorum yoksa gece cok uyaniyo

Valla hwp yerde aksama kadae kucakta durmayi sevmiyo zaten kendini geriye dogru atip duruyo

Benimki keyif de almıyordu yerde bırakınca ağlıyordu
Canı mı yanıyo
Odayımı yabancılıyo
Yoksa emeklerken yerde beni göremiyo diye niye bilmiyodum ama benimde işime geliyodu kaldırıyodum yerden
Dün epey durdu oynadı
Keşfetti
Uzun süre desteksiz oturdu
Yerleri yaladı
Ahşap büyük tekerli bi orta sehpamız var onu ileri geri ittirdi
Sonrada tekerleri yemeye çalıştı
Vallahi neyle boyanmış bilmiyorum
Hatta silmedim bile
Ama müdahele etmedimm
Bi bıraktım pir bıraktım

İyi yapmışsınnn
Benimkide beşiği yadırgıyo ya
Alışır ama
Kararlı ollll

Son düzenleme:
dün hacıbayram veli hazretlerini ziyaret edelim dedik..dedik te gidişimiz suskun ,dönüşümüz muhteşem oldu ..otobüste coştu bizimki.çığlık atmalar, dadadaaaa diye millete laf atmalar,türbanlı bayanların türbanlarını çekmeler,,kahkaha atmalar,babadan bana benden babaya sörf yapmalar..herkesin dikkatini çekti üstüne,,o kadar sıkışık otobüste herkesin yönü bu eşşolipitiye dönük,sırıtıyorlardı ..bense yorgun kollarım taa omuzlardan sünmüş halde yolun bir an önce bitmesi için dua ettim

İçimden hiçbirşey yapmak gelmiyor.
Oğlan yürüteçle odayı karış karış geziyor.
Benim koltukları silmem lazım, kapıları camları falan..
Kendime bakım yapmam lazım..
Ama kendimi acayip yorgun hissediyorum..
Neden... Neden... Neden...
Habire yemek yemek istiyorum da ona bile üşeniyorum...

daha mıtlu dimi
Bende halının üzerine çarşaf seriyorum herügn değişiyır..sor bi o nerde taşların üzerinde

Süte irmik kattım ve kurukayısıkuru etik doğradım incecik..harika bişi oldu
Yedirdim ama 4 farklı kaşıkla ..yumurta sarısını haşlama hiç sevmiyor,ağzına yapışıyor
Labne yüklüyorum ardından..çeyrek beyaz yedirdim bide
Şimdi yerlerde kablolar ,plastik bisiklet tekerlikleri
Bugün mama sandalyesinde oturdu bende bulaşık yıkadım

Benim de içimden çok geliyor yapmak ama bebeme bakacak insan yok pencerelerden dışarısı görünmeyecek nerdeyse tozdan. Aşağıda çevre düzenlemesi var. Tam çapraz balkonumda bi bebekli hatun var. Allahin günü evinde birileri balkonda bebeği oynatiyorlar hatun iş yapıp duruyor. Sonra bi de kafada havluyla elinde kupası balkonda keyif yapıyor. Ay tam nispetçi

bendeeeee
sabah 6.50 de uyanıp hala bişey yememiş insan kişisiyim

daha mıtlu dimi
Bende halının üzerine çarşaf seriyorum herügn değişiyır..sor bi o nerde taşların üzerinde

çok şükür mutlu oldu evet yaa
aynı tablo şuan bizde var
halıda battaniye üzerinde çarşaf
ama o parkede pis şeyleri yemekle meşgüul

Bende 7ciyim bende hala hicbisey yemedim, hatta bi nescafeyi zor ictim kucagimda veletle. Ogleni edebilirmiyim derken zeynebi uyuttum bende yattim, bir kac gundur oluyor bu 10 dk uyuyup uyaniyorum hatta ruya bile goruyorum, sonrasinda uyuyamiyorum. Disari cikicam bugun kafaya koydum, doktora goturiyim bari bayram girmesin araya.. Sirtindaki egzama turevi seyler gecmiyor.. Ne kadarda disari cikmanin keyfine variyorum degil mi? ... Hergun kilim yikiyorum, hergun kendi odamin carsafi degisiyor. Hanimefendi agzindaki yemekleri tukurdugu icin. Cok yorgunum... Bisey soracagim, Kizinda vajinal yapisiklik olan varmi?

Domates kapya biber sos yapmaya devam . Annemle yapiyoruz. Kavanozlari kaynatmadik. Lavobada altina legen koyup icine kavanoz ve kapaklarini koyup ketilda su kaynatip doktuk . Meyve haslayip yada buharda hic vermedim. Kaynatip buzluga koymakta icine gelmedi. Arastirdim sonra sagdan soldan sordum. Pisirmedende koyabiliriz buzluga. Soyup dilimleyip yiyecegi kadarini ayri ayri buzdolabi posetine koyup aticam buzluga. Masa ustunde hazirlanmayi bekliyorlar.

Somonu hasladim biriktirmis agzinda . Suyundan az doktum yok . Uzun uzun oturup yemegi beklemiyor. Kasikla hemen bitsin istiyor. Sıkıldi. Corbasini yapacam . Balik yagi surubunu biri soracakti. Sordumu acaba . Ben unuttum yaa. Msj atsam mi ki. Yutamiyo. Sıkılıyo uzun cignemekten.
H hiuf yerde alanini bayagi genislettim. Yastikla boğusmayi seviyo. Tuysuz fermuarsiz hafif yastik veriyorum. Kaldiriyo ceviriyo bayagi bi efor harciyo. Battaniye uzerinde epey emekliyo. Yorulunca ancak oyle iki saat uyuyor. İyice yorulsun yoksa bitmek bilmeyen bi enerjileri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…