- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.261
Ben bi de bu eziyeti şahsen bizzat kendim yaşadımSabahın köründe şu okuttuğun eziyet be
Yaa sormaaaEvet bitince büyük boşluk olacak gerçekten. Ama büyüdükçe de arsizlasiyorlar. Olmadık yerde tutturuyorlar. Arkadaşımın 1bucuk yasindaki kızı misafirlikte annesinin düğmelerini açıyordu
Benimki bir de emerken eliyle mıncırma çıkardı son bir aydır. Iyice su topu kıvamı
korkuyorum doktor
Lolu loluBen bi de bu eziyeti şahsen bizzat kendim yaşadım
Bardağın sana göre dolu tarafı bu olmalı
Aynen canim biraz daha buyusun hic ellemicem ama aksam mutlaka bisey yediriyorum yoksa gece cok uyaniyoCocugun kafasi karismadiktan sonra,hala kendi yiyebildigi muddetce arada mudahaleye sert bakmiyorm ilknurcum ya,ben de bazen az daha ye diyip kendim isirtiyorum. Gecen irmigi ben yedirdim misal. Ama hala kendi yiyor istiyor:) bence iyi bu sekilde
Valla hwp yerde aksama kadae kucakta durmayi sevmiyo zaten kendini geriye dogru atip duruyohadi yaaaa
çok istiyom bendee
oturduğu yerden kalksınn
sonrada ayakta bağımsız duruyo
veee pat yürüyoooo
dün öyle kendimi çocuk yürüme videolarına kaptırdım
dedim ben bu çocuğu yere koymazsam yürümiycek
dünde bi tanıdık 10 aylık bebeğim yürüdü deyince
anam dedimmmm
hamileyken taşınmıştım
ooooo
şuan bebekle hiç düşünemiyorummm
Allah yardımcınız olsun
o zaman kesinlikle doktor yolu göründü..sağol canımCanim yok cok sükür bende öyle baş agrisi falan.. Bel agrisi daha önce vardii o da gecti.. Bi doktora görünsen
anladım canım..demekki ağrılarım bu operasyonla ilgili değil..Ben epidural oldum. Epiduralde katater bir gun sende kaliyor. Sezeryan oldugum gece agri kesiciyide ordan yaptilar. Ertesi gun cikardilar. Hicbir sikaretim olmadi. Ayaga kalkmam saatim geldikten sonra bol bol yurudum. Hareket ettim. Ve bol su ictim.
Aynen canim biraz daha buyusun hic ellemicem ama aksam mutlaka bisey yediriyorum yoksa gece cok uyaniyo
Valla hwp yerde aksama kadae kucakta durmayi sevmiyo zaten kendini geriye dogru atip duruyo
Besigi alt kademeye aldim sonunda,bi turlu yapamamistm. Cok tehlikeli oldu artik,donuyor kollari uzernde zipliyor oturmaya calisyor. Dun de kenarlardan tutup kalkmaya calisiyordu. Neyse uyudu besige aldim,aliskin degil ya 5dk uyudu sadece. Su an cin gbi bidi bidi,bi de 6.30da kalkmisti
Benimki keyif de almıyordu yerde bırakınca ağlıyordu
Canı mı yanıyo
Odayımı yabancılıyo
Yoksa emeklerken yerde beni göremiyo diye niye bilmiyodum ama benimde işime geliyodu kaldırıyodum yerden
Dün epey durdu oynadı
Keşfetti
Uzun süre desteksiz oturdu
Yerleri yaladı
Ahşap büyük tekerli bi orta sehpamız var onu ileri geri ittirdi
Sonrada tekerleri yemeye çalıştı
Vallahi neyle boyanmış bilmiyorum
Hatta silmedim bile
Ama müdahele etmedimm
Bi bıraktım pir bıraktım
İyi yapmışsınnn
Benimkide beşiği yadırgıyo ya
Alışır ama
Kararlı ollll
Benim de içimden çok geliyor yapmak ama bebeme bakacak insan yokİçimden hiçbirşey yapmak gelmiyor.
Oğlan yürüteçle odayı karış karış geziyor.
Benim koltukları silmem lazım, kapıları camları falan..
Kendime bakım yapmam lazım..
Ama kendimi acayip yorgun hissediyorum..
Neden... Neden... Neden...
Habire yemek yemek istiyorum da ona bile üşeniyorum...
bendeeeeeİçimden hiçbirşey yapmak gelmiyor.
Oğlan yürüteçle odayı karış karış geziyor.
Benim koltukları silmem lazım, kapıları camları falan..
Kendime bakım yapmam lazım..
Ama kendimi acayip yorgun hissediyorum..
Neden... Neden... Neden...
Habire yemek yemek istiyorum da ona bile üşeniyorum...
daha mıtlu dimi
Bende halının üzerine çarşaf seriyorum herügn değişiyır..sor bi o nerde taşların üzerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?