2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cok zor Allah sabır versin ailesine

Çok şükür yaa
İnşallah toparlanır atlatırlar bu zor günleri...
Ya ne kadar zor evladı büyütmek...

Ah yavrum... Kiyamam ya... haberlerde uskudarda düşen 2 yaşındaki egemen isimli bir çocuktan bahsediliyordu. Videoyu gördüm. Kahroldum. Şu an göz yaşları icinde yazıyorum. O kadar sert düşmüş ki. Allah o yavruya şifa ailesine sabır versin. Dusmanima bile boyle bir acı yasatmasin.

Off ya . Boyle seyleri duydukca karamsarlik basiyor. Benim basimada gelecek gibi hissediyorum ya. Allah yardimcilari olsun

Kücuk seyleri sorun etmemek lazim. Yorulalim , ustunu basini bulastirsin, batirsin her yeri. Ev kirli olsun. Şukretmek lazim. Saglik olmayinca ev temiz olsa ne olur. Gecen sene bir programda izlemistim. Bebegi karnindan tüple besleniyor. Eside terk etmis. Bebek hastalikli dogunca. Anne yemek yerken lokmalar bogazimda diziliyor Bebegim yiyemiyor. Ben yiyorum diyordu. Bunalinca boyle seyler aklimiza gelmeli şükretmeliyiz. Bizim dert diye sandığimuz aslinda hic birsey. Allah asıl dert , hastalik vermesin

hazırla yaptıgın için oluyor. maya bul kendıne

Bizdede mayalik yogurt kalmadi. Annem hazirla mayaladi. Cok guzel oldu. Tecrube cnm ya. Yapa yapa alisacaz

En iyisi birinden maya bulmak o zaman guzel olacaktir yogurtlarin
Bi keresinde Sütçüden maya almıştım. O da cok ekşi olmuştu. Sanırım farklı bi Sütçü arayışına girmem gerek. Hazirla olmadi gitti. Teşekkürler kızlar.

csyrc canim alpin ust dişler cikti mi ardanin cikcak heralde kabarmis bide gece uyanmalari sklasti yine

O kabarikliklar haftalardir var valla,10gundur de beyazlar gittikce netlesmisti bugun biraz kanadi hatta,ucu yarilmis gibi. Ikisi birden cikcak cok az kaldi sanirim.gulerken fln sanki disleri varmis gbi duruyo beyaz ya ins ikisinin de cabuk cikar

Aman Allahım sen koru Yarabbim. gözlerim doldu. Cok merak ettim durumu ne oldu acaba. Inşallah iyileşir yavrucak. Annesine babasına sabır versin Allah. Çocuklarımız yürüyünce çok dikkat etmemiz lazım çok.

Aman Allahım sen koru Yarabbim. gözlerim doldu. Cok merak ettim durumu ne oldu acaba. Inşallah iyileşir yavrucak. Annesine babasına sabır versin Allah. Çocuklarımız yürüyünce çok dikkat etmemiz lazım çok.
ben pimapenlerin kollarını söktüm bile...haklısın canım,,çok dikkat etmemiz gerekiyor...

amin canım,inşallah yavrucak düzelir...bebeğimin ateşi şimdi biraz düştü ama yinede 37,5...eşim nöbetçi eczane aramaya gitti dolven bide alına tutulan dereceden istedim..bugün 2. gün bitti ateşleneli...verdiğin bilgi için teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…