- 10 Haziran 2012
- 870
- 1.297
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.501
Cok zor Allah sabır versin ailesine HÜZÜNkızlar bebeğimi dün akşam acile götürdük. 38 buçuk ateşle. Gripal enfeksiyon varmış. Neyse ki şimdi iyi. Biz oradayken bi alarm verildi. Doktor yanımızdan fırladı gitti. Acile bir çocuk gelmiş. Ne oluyor felan derken feryat figan kıyamet koptu.. Çocuk pencereden kafa üstü düşmüş kafa dağılmış kollar kırılmış. Anne perişan çığlık çığlığa. Sonra polisler felan geldi anneyi ifadeye aldılar. Babanın kapıdan bi girişi vardı sormayın.. Adam duvarları yumrukladı kurban bayramında benim kurbanım senmi olacaktın yavrum diye ağladı.. Çok kötü olduk eşimle dışarı çıktık.. Sonuçlarımız temiz çıktı eve geldik. Hem halimize şükrettim hemde o çocuğa dua ettim ağlayarak.. Şu anda gözlerim balon gibi şiş. Allahım ne büyük bir acı.
Asansörden diğer asansöre bindirirken gördüm canım. Her yerinde hortum kablo vardı. Kafasını sarmışlar ağzında hortumlar felan. Bi cihaza bağlamışlar. Kalp atış sesleri vardı çok şükür. Bir saat önce orada çalışan yakın tanıdığımı aradım.. Uyutuyorlarmış hastaneye geldiği durumundan iyiymiş şimdi durumu.
Ah yavrum... Kiyamam ya... haberlerde uskudarda düşen 2 yaşındaki egemen isimli bir çocuktan bahsediliyordu. Videoyu gördüm. Kahroldum. Şu an göz yaşları icinde yazıyorum. O kadar sert düşmüş ki. Allah o yavruya şifa ailesine sabır versin. Dusmanima bile boyle bir acı yasatmasin.Asansörden diğer asansöre bindirirken gördüm canım. Her yerinde hortum kablo vardı. Kafasını sarmışlar ağzında hortumlar felan. Bi cihaza bağlamışlar. Kalp atış sesleri vardı çok şükür. Bir saat önce orada çalışan yakın tanıdığımı aradım.. Uyutuyorlarmış hastaneye geldiği durumundan iyiymiş şimdi durumu.
Off ya . Boyle seyleri duydukca karamsarlik basiyor. Benim basimada gelecek gibi hissediyorum ya. Allah yardimcilari olsunAh yavrum... Kiyamam ya... haberlerde uskudarda düşen 2 yaşındaki egemen isimli bir çocuktan bahsediliyordu. Videoyu gördüm. Kahroldum. Şu an göz yaşları icinde yazıyorum. O kadar sert düşmüş ki. Allah o yavruya şifa ailesine sabır versin. Dusmanima bile boyle bir acı yasatmasin.
En iyisi birinden maya bulmak o zaman guzel olacaktir yogurtlarinTatilden dönünce kendi yogurtlarim bozulmuştu. Hazırla yaptım. Ama ilk yogurdumu da hazırla yapmıştım öyle başlayıp devam ettim. Şimdi niye böyle oluyor anlamadım.
hazırla yaptıgın için oluyor. maya bul kendıne
Bizdede mayalik yogurt kalmadi. Annem hazirla mayaladi. Cok guzel oldu. Tecrube cnm ya. Yapa yapa alisacaz
Bi keresinde Sütçüden maya almıştım. O da cok ekşi olmuştu. Sanırım farklı bi Sütçü arayışına girmem gerek. Hazirla olmadi gitti. Teşekkürler kızlar.En iyisi birinden maya bulmak o zaman guzel olacaktir yogurtlarin
csyrc canim alpin ust dişler cikti mi ardanin cikcak heralde kabarmis bide gece uyanmalari sklasti yine
Aman Allahım sen koru Yarabbim. gözlerim doldu. Cok merak ettim durumu ne oldu acaba. Inşallah iyileşir yavrucak. Annesine babasına sabır versin Allah. Çocuklarımız yürüyünce çok dikkat etmemiz lazım çok. HÜZÜNkızlar bebeğimi dün akşam acile götürdük. 38 buçuk ateşle. Gripal enfeksiyon varmış. Neyse ki şimdi iyi. Biz oradayken bi alarm verildi. Doktor yanımızdan fırladı gitti. Acile bir çocuk gelmiş. Ne oluyor felan derken feryat figan kıyamet koptu.. Çocuk pencereden kafa üstü düşmüş kafa dağılmış kollar kırılmış. Anne perişan çığlık çığlığa. Sonra polisler felan geldi anneyi ifadeye aldılar. Babanın kapıdan bi girişi vardı sormayın.. Adam duvarları yumrukladı kurban bayramında benim kurbanım senmi olacaktın yavrum diye ağladı.. Çok kötü olduk eşimle dışarı çıktık.. Sonuçlarımız temiz çıktı eve geldik. Hem halimize şükrettim hemde o çocuğa dua ettim ağlayarak.. Şu anda gözlerim balon gibi şiş. Allahım ne büyük bir acı.
ben pimapenlerin kollarını söktüm bile...haklısın canım,,çok dikkat etmemiz gerekiyor...Aman Allahım sen koru Yarabbim. gözlerim doldu. Cok merak ettim durumu ne oldu acaba. Inşallah iyileşir yavrucak. Annesine babasına sabır versin Allah. Çocuklarımız yürüyünce çok dikkat etmemiz lazım çok.
canım arkadaşım yarın sabah nöbette olacağını söyledi..mutlaka arayacağım ..bende çok merak ediyorum...allahım gözümün önünden hiç gitmiyorlar...Ya haberdar et..lütfen..ay dua ediyorum.
İçim kıyım kıyım..lütfen takip et..iyi olduğunu bana etiketle yavrunun
amin canım,inşallah yavrucak düzelir...bebeğimin ateşi şimdi biraz düştü ama yinede 37,5...eşim nöbetçi eczane aramaya gitti dolven bide alına tutulan dereceden istedim..bugün 2. gün bitti ateşleneli...verdiğin bilgi için teşekkür ederim..Okurken içim parçalandı..Rabbim o aileye çifte bayram yaşatsın yavrularına şifa versin..sizede geçmiş olsun canım benim kızıma da gribal enfeksiyon demişti 3 gün sonra ateş bitti 2 gün de öksürük burun akıntısı oldu geçti çok şükür. .inş sizinki daha kısa zamanda geçer. .
Fena mena ama dusunceli görümceBayramliklari geldi eymen beyinhala kişisi almiş
Tisortu napican kız yaz bitti. Bugun bayramlik alırken gözüm hep uzun kollulardaydı.Kızlar kipa da indirim var soobenin tişörtleri 6-7-8 TL ye
Bizimkiler çok vericiFena mena ama dusunceli görümce
Bizimkiler corap bile almazlar
Bizimkiler çok verici
Aynen kuzum..al bişi gönder dimi..Fena mena ama dusunceli görümce
Bizimkiler corap bile almazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?