2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

O kabarikliklar haftalardir var valla,10gundur de beyazlar gittikce netlesmisti bugun biraz kanadi hatta,ucu yarilmis gibi. Ikisi birden cikcak cok az kaldi sanirim.gulerken fln sanki disleri varmis gbi duruyo beyaz ya ins ikisinin de cabuk cikar
Insallah canim ama beni uykusuz geceler bekliyo yine oburleri cikarkende gece yarim saatre bi kalkyodu bi kac gundr yine oyle bakalm nolck

Bayramliklari geldi eymen beyin hala kişisi almiş
Benim kizceminkinide gorumce kişisi almış
Sırf o aldı diye giydirmek istemiyorum hirkasina kadar hemde
bazen iyi ama bazende çekilmez oluyor sevemiyorum ya kadını
Yarın eşime bayramlik aldircam
Bide iki pantolon üç uzun kollu hırka çorap almış
Şimdi eşim ne gerek var bir sürü kıyafet var diyecek

Ama inat ettim alınacak

Bugün annem geldi biraz rahattim
Gece uyumuyor anne dışı çıkacak galiba dedim
Biz uyumuyup çok aglarsaniz Şerbetli su verirdim size dedi yok artık anne çok küçük ver uyur bak diyo

Bende öğretmenim şu kadronun ilçe milli eğitime alınması olayı 1 yıl alınan izinlerdemi oluyor.
Evet canım 12 ayı geçince il emrine alınıyor. Ben o yuzden iki parça halinde ali cam ilkini 8 aylık baslattim

Off çok üzücü Allah şifa versin . Size de geçmiş olsun . Büyük oğlumun 2014 şubat grubu var bazen oraya da bakıyorum ordan bir arkadaşın da bebeği geçen sene camdan düşüp vefat etmişti. O sırada ben de ikinciye hamileydim uzun zaman etkisinden kurtulamadm

Ayy canım ya sanki benim uyuz kv mi anlatiyosun

boncuklu gelin pitipitikare , tam hatirlamiyorum sizdiniz galiba . Balık yagi şurubu konusu gecti. Biri soracakti kontrolde. Aklima siz kaldiniz. Sizmi soracaktiniz. Baligi biriktiriyor agzinda yutmuyor ya. Yarim saatte yemek basinda beklemez. Bende msj atsammiki dr a

Peki dilekçede tarih belirtiliyor mu bir arkadaşım 1 yıllık yazıyorsun dönünce bozduruyorsun dedi idarecimede sormadım bide maaş yatmadan yazmak lazimmis geri ödemek ugrastiriyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…