- 10 Haziran 2012
- 870
- 1.297
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.521
Tisortu napican kız yaz bitti. Bugun bayramlik alırken gözüm hep uzun kollulardaydı.
Insallah canim ama beni uykusuz geceler bekliyo yine oburleri cikarkende gece yarim saatre bi kalkyodu bi kac gundr yine oyle bakalm nolckO kabarikliklar haftalardir var valla,10gundur de beyazlar gittikce netlesmisti bugun biraz kanadi hatta,ucu yarilmis gibi. Ikisi birden cikcak cok az kaldi sanirim.gulerken fln sanki disleri varmis gbi duruyo beyaz yains ikisinin de cabuk cikar
Aman bişey de almasınlar bişey de istemesinler. Gölge etmesinler yeterAynen kuzum..al bişi gönder dimi..
Oh iyi almışsın valla. Süper indirimmiş. Güle güle iyi günlerde giysin minnoş2-3 yaş aldım seneye giyer artik
Uzun kollu bişeyler de aldım indirimden
5 li badiler 26 ya ikili tulumlar 30 adüşmüş
sıcakken mayalanır veya mayalanma süresi uzun olursa ekşiyorBi keresinde Sütçüden maya almıştım. O da cok ekşi olmuştu. Sanırım farklı bi Sütçü arayışına girmem gerek. Hazirla olmadi gitti. Teşekkürler kızlar.
Ama sevmeye gelince bizim tosunumuz derler hep babalarina benzetirlerAynen kuzum..al bişi gönder dimi..
Benim kizceminkinide gorumce kişisi almışBayramliklari geldi eymen beyinhala kişisi almiş
Evet canım 12 ayı geçince il emrine alınıyor. Ben o yuzden iki parça halinde ali cam ilkini 8 aylık baslattimBende öğretmenim şu kadronun ilçe milli eğitime alınması olayı 1 yıl alınan izinlerdemi oluyor.
Off çok üzücü Allah şifa versin . Size de geçmiş olsun . Büyük oğlumun 2014 şubat grubu var bazen oraya da bakıyorum ordan bir arkadaşın da bebeği geçen sene camdan düşüp vefat etmişti. O sırada ben de ikinciye hamileydim uzun zaman etkisinden kurtulamadm HÜZÜNkızlar bebeğimi dün akşam acile götürdük. 38 buçuk ateşle. Gripal enfeksiyon varmış. Neyse ki şimdi iyi. Biz oradayken bi alarm verildi. Doktor yanımızdan fırladı gitti. Acile bir çocuk gelmiş. Ne oluyor felan derken feryat figan kıyamet koptu.. Çocuk pencereden kafa üstü düşmüş kafa dağılmış kollar kırılmış. Anne perişan çığlık çığlığa. Sonra polisler felan geldi anneyi ifadeye aldılar. Babanın kapıdan bi girişi vardı sormayın.. Adam duvarları yumrukladı kurban bayramında benim kurbanım senmi olacaktın yavrum diye ağladı.. Çok kötü olduk eşimle dışarı çıktık.. Sonuçlarımız temiz çıktı eve geldik. Hem halimize şükrettim hemde o çocuğa dua ettim ağlayarak.. Şu anda gözlerim balon gibi şiş. Allahım ne büyük bir acı.
Ayy canım ya sanki benim uyuz kv mi anlatiyosunBenim kizceminkinide gorumce kişisi almış
Sırf o aldı diye giydirmek istemiyorumhirkasina kadar hemde
bazen iyi ama bazende çekilmez oluyor sevemiyorum ya kadını
Yarın eşime bayramlik aldircam
Bide iki pantolon üç uzun kollu hırka çorap almış
Şimdi eşim ne gerek var bir sürü kıyafet var diyecek
Ama inat ettim alınacak
 HÜZÜNkızlar bebeğimi dün akşam acile götürdük. 38 buçuk ateşle. Gripal enfeksiyon varmış. Neyse ki şimdi iyi. Biz oradayken bi alarm verildi. Doktor yanımızdan fırladı gitti. Acile bir çocuk gelmiş. Ne oluyor felan derken feryat figan kıyamet koptu.. Çocuk pencereden kafa üstü düşmüş kafa dağılmış kollar kırılmış. Anne perişan çığlık çığlığa. Sonra polisler felan geldi anneyi ifadeye aldılar. Babanın kapıdan bi girişi vardı sormayın.. Adam duvarları yumrukladı kurban bayramında benim kurbanım senmi olacaktın yavrum diye ağladı.. Çok kötü olduk eşimle dışarı çıktık.. Sonuçlarımız temiz çıktı eve geldik. Hem halimize şükrettim hemde o çocuğa dua ettim ağlayarak.. Şu anda gözlerim balon gibi şiş. Allahım ne büyük bir acı. [/QUTE]
Geçmiş olsun size bizde aynı enfeksiyonu uzasada hala yaşıyoruz ates bitti derken tekrar ara ara yaşıyoruz kuru oksuruk burun akintisi ates solunum sikintisi 2 gundur hava veriyorlar solunumu için ne meret birşey geçmedi gitti antibiyotik hazır ama vermemek için diretiyoruz o minik yavruyada Allah şifa versin anasına babasına bagislasin
Insallah canim ama beni uykusuz geceler bekliyo yine oburleri cikarkende gece yarim saatre bi kalkyodu bi kac gundr yine oyle bakalm nolck
Bu saatte uyandı oyun derdinde
Bu saatte uyandı oyun derdinde
Peki dilekçede tarih belirtiliyor mu bir arkadaşım 1 yıllık yazıyorsun dönünce bozduruyorsun dedi idarecimede sormadım bide maaş yatmadan yazmak lazimmis geri ödemek ugrastiriyormusEvet canım 12 ayı geçince il emrine alınıyor. Ben o yuzden iki parça halinde ali cam ilkini 8 aylık baslattim
Off çok üzücü Allah şifa versin . Size de geçmiş olsun . Büyük oğlumun 2014 şubat grubu var bazen oraya da bakıyorum ordan bir arkadaşın da bebeği geçen sene camdan düşüp vefat etmişti. O sırada ben de ikinciye hamileydim uzun zaman etkisinden kurtulamadm
Ayy canım ya sanki benim uyuz kv mi anlatiyosun
Bizim altlarda zor cikti bi ayda anca bunlarda oyle olcak heraldeGece cok degisiyor uykulari cidden. Gunduz de aksi oluyorlar bazen,cok zor cikiyor sanirm ustler yaa kac hafta oldu alpe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?