- 11 Temmuz 2015
- 1.000
- 1.455
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.561
çok haklısın canım,Sevdiklerimiz ve onların sağlıklı olması kadar kıymetli bişey yokAyy Allahım kıyamamm
İnşallah en az hasarla atlatır
Eski sağlığına kavuşur yavrucak
O küçük bedene rabbim bu zorlukla savaşma gücü versin
Nasıl düşmüş acaba ya
Beni çok etkiledi bu durum biliyo musun...
Herkese anlatıyorumm..
Sevdiklerimiz ve onların sağlıklı olması kadar kıymetli bişey yokk
canım benim oğlan da grip oldu ateşi çıktığı için ateş düşürücü verdim adece...doktor kan tahlili de yaptı antibiyotik vermedi..sen antibiyotiği başka bir şey için kullanıyorsun sanırım...gribi biz öyle ateş düşürücüyle atlattık..geçmiş olsunIyi geceler kızlar
Kızım grip olmuş antibiyotik kullandığımız halde
Ne Iyi gelir
Of Allahın..dua oldu ağzımdaPembedon5 canım düşen çocuk hakkında bilgi istemiştin ya,,bu özel hastaneden ankara gazi hastanesine sevketmişler..beyin ciddi hasar almış,operasyon geçirecekmiş kuzu..allahım yar ve yardımcısı olsun o kuzunun
Kız aldı mı koltık
Güle güle kullanıncanım..şu kemer sıkma ip çıkan yerdenmişPembedon5 Annenler geldi mi
Hani annenler gelince paso yazacaktın...
Şuan uyuma evredindesin galiba...
İlk planda uyku vardı...
Bu arada az önce bizde gittik bi hışımla oto koltuğu aldık.. ebebek kapanıyordu..
Adam hızlı hızlı bi ton şey anlattı ama anlamadım...
Seninkinin aynını aldık...
Ama bordo renk koltuklara uysun diye
Ama her rengi ayrı güzeldi...
Bu arada içine koyarak denedik orda veeee
Ön pozisyonda rahat olmadıı....
Eğim olmadığı içinn...
Zaten 15 aylığa kadar ters gitmesi gerekiyormuş
Arka tarafa çevirince iyi oldu...
Velhasılll tonlarca marka ve modeli gördüm..
Gayet iyiydi joie...
Aldık bakalım hayırlısıı
Merak etme cogu ayni. Uyumuyorlar, yemiyorlar. Cikinca rahatlarsiniz. İnsallah agrilari olmasinda. Ne dişmiş ya. Bebeleri yemeden icmeden kesiyo. Ama olsun hasta degiller. Gecici bu durumMutlu bayramlar annişler
Valla bayram yalan oldu..2 gündür mümkün değil emmiyor yemiyır..ne yaparsam yapayım..içim mahvoldu
Herşwyi yaptım..boğazları sıcak ..diş cok zorluyor..anca gece uykyda devam sütü..içine hip büskivi atıyorum..bi azıcık yoğurt yedi..bende soluğu markeyte aldım..çünkü zorlamak istemiyoeum..nefret etsin istemiyorum beslenme saatlerinde..danone yoğurt aldım (asla demiştim) ve meyve pürelrri .milupanın bebelacın..
Muhallebi yedi..azcık yüzüm güldü..
Birde bisküvili danone..
Jel aldık koş koş eczaneden..
Sürdüm şimdi yerde azıcık keyifli ..
İnşallah tatlımm
Kız aldı mı koltık
Güle güle kullanıncanım..şu kemer sıkma ip çıkan yerdenmişbide o yandaki kapakçıkları okucam daha nedir dihe..nasıl duracak diy..hava yasstıpı içinmi acep w
Mutlu bayramlar annişler
Valla bayram yalan oldu..2 gündür mümkün değil emmiyor yemiyır..ne yaparsam yapayım..içim mahvoldu
Herşwyi yaptım..boğazları sıcak ..diş cok zorluyor..anca gece uykyda devam sütü..içine hip büskivi atıyorum..bi azıcık yoğurt yedi..bende soluğu markeyte aldım..çünkü zorlamak istemiyoeum..nefret etsin istemiyorum beslenme saatlerinde..danone yoğurt aldım (asla demiştim) ve meyve pürelrri .milupanın bebelacın..
Muhallebi yedi..azcık yüzüm güldü..
Birde bisküvili danone..
Jel aldık koş koş eczaneden..
Sürdüm şimdi yerde azıcık keyifli ..
Evet..cidden çok yıpratıcı bi süreç..Merak etme cogu ayni. Uyumuyorlar, yemiyorlar. Cikinca rahatlarsiniz. İnsallah agrilari olmasinda. Ne dişmiş ya. Bebeleri yemeden icmeden kesiyo. Ama olsun hasta degiller. Gecici bu durum
Memnun kalacapından eminim..emniyet kemeride çok pratik..rahat konforlu..İnşallah tatlımm
İlk mağazada koyduk ağladı
Ama koltuktan değil
Ortam vs
Bi de tepesinde adam konuşunca koltuk anlatıyo korktu..
Umarım rahat ve güvenilir olur..
Aldık tatlım vallahi
Araştırıp taraşlamadım ama
Bakalımm
Çook model varr
Kafa karışıyo vallahi...
Aynen cnm benim travel sistem puset kemer ayarıda o ön kısımdaki ipten ayarlanıyo
Kurmadık henüzz
Kıyamammm
Toparlarlar canım sıkma sen kendini
Birey artık onlar
Biz nasıl hasta ve mutsuzken iştah kesiliyo
Onlarda öylee
Çıksın dişleri rahatlar inşallah annesii
Evet..cidden çok yıpratıcı bi süreç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?