2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok haklısın canım,Sevdiklerimiz ve onların sağlıklı olması kadar kıymetli bişey yok

Iyi geceler kızlar
Kızım grip olmuş antibiyotik kullandığımız halde
Ne Iyi gelir
canım benim oğlan da grip oldu ateşi çıktığı için ateş düşürücü verdim adece...doktor kan tahlili de yaptı antibiyotik vermedi..sen antibiyotiği başka bir şey için kullanıyorsun sanırım...gribi biz öyle ateş düşürücüyle atlattık..geçmiş olsun

Of Allahın..dua oldu ağzımda

Güle güle kullanıncanım..şu kemer sıkma ip çıkan yerdenmiş bide o yandaki kapakçıkları okucam daha nedir dihe..nasıl duracak diy..hava yasstıpı içinmi acepw

Mutlu bayramlar annişler
Valla bayram yalan oldu..2 gündür mümkün değil emmiyor yemiyır..ne yaparsam yapayım..içim mahvoldu
Herşwyi yaptım..boğazları sıcak ..diş cok zorluyor..anca gece uykyda devam sütü..içine hip büskivi atıyorum..bi azıcık yoğurt yedi..bende soluğu markeyte aldım..çünkü zorlamak istemiyoeum..nefret etsin istemiyorum beslenme saatlerinde..danone yoğurt aldım (asla demiştim) ve meyve pürelrri .milupanın bebelacın..
Muhallebi yedi..azcık yüzüm güldü..
Birde bisküvili danone..
Jel aldık koş koş eczaneden..
Sürdüm şimdi yerde azıcık keyifli ..

Merak etme cogu ayni. Uyumuyorlar, yemiyorlar. Cikinca rahatlarsiniz. İnsallah agrilari olmasinda. Ne dişmiş ya. Bebeleri yemeden icmeden kesiyo. Ama olsun hasta degiller. Gecici bu durum

H hiuf canimm hayirli olsun koltuk:) guzel gunlerde kullansin bebis,ins cok begenir :)
İnşallah tatlımm
İlk mağazada koyduk ağladı
Ama koltuktan değil
Ortam vs
Bi de tepesinde adam konuşunca koltuk anlatıyo korktu..
Umarım rahat ve güvenilir olur..

Kız aldı mı koltık

Güle güle kullanıncanım..şu kemer sıkma ip çıkan yerdenmiş bide o yandaki kapakçıkları okucam daha nedir dihe..nasıl duracak diy..hava yasstıpı içinmi acepw

Aldık tatlım vallahi
Araştırıp taraşlamadım ama
Bakalımm
Çook model varr
Kafa karışıyo vallahi...

Aynen cnm benim travel sistem puset kemer ayarıda o ön kısımdaki ipten ayarlanıyo
Kurmadık henüzz

Kıyamammm
Toparlarlar canım sıkma sen kendini
Birey artık onlar
Biz nasıl hasta ve mutsuzken iştah kesiliyo
Onlarda öylee

Çıksın dişleri rahatlar inşallah annesii

Memnun kalacapından eminim..emniyet kemeride çok pratik..rahat konforlu..

Ters bağladık bizde arkadan o tüylü kafası baya komik görünüyor
Şu saatte bez değiştirdim,bisküvili devam sütü içirdim..
Ateş ölçtüm..
Dualar okudum..
Aramıza almıştık
Prima pants aldım denemek için..ne nefis birşey o öyle.pıt poposuna geçiriverdik..vay be

Sabahin 6 sinda yine ayaktayiz . Salona gectik. Artik uyaninca yatakta durmuyo. Sabah sabah ne enerji ya. Salonda oyun oynuyoruz. Charlie ve sayilari var kaydettim onu seviyo onu izliyoruz. Keyfi yerine geliyo. Benim hala uykum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…