- 11 Temmuz 2015
- 1.000
- 1.455
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.541
bendim canım..iki kere doktora gittim ikisinde de unuttum sormayı..iki gün önce acilde tesadüfen bizim doktorumuz vardı sorayım dedim ,acile pencereden düşen çocuk gelince o telaşla yine unuttum..istersen bi mesaj at doktoruna,bizi de bilgilendir lütfen,baksana benden hayır yokboncuklu gelin @pitipitikare , tam hatirlamiyorum sizdiniz galiba . Balık yagi şurubu konusu gecti. Biri soracakti kontrolde. Aklima siz kaldiniz. Sizmi soracaktiniz. Baligi biriktiriyor agzinda yutmuyor ya. Yarim saatte yemek basinda beklemez. Bende msj atsammiki dr a
amin canım..allahım yavrularımızı tüm şerden korusun inşallah..evlat acısının yeryüzünde ne benzeri ne de tarifi yok bence..
allahım ne kötü birşey,hemde doğuma geldiğinde,,,,ne büyük muradları içinde kalmıştır,allah rahmet eylesin...iki gündür kendimi sığdıracak,atacak yer bulamadım...temizliğe verdim kendimi avunurum belki diye,hasta çocukla..yemin ediyorum onları görünce o an orada sadece 38,5 ateş için olmaktan utandım..boncuklu gelin cok gecmis olsun yasadigin olaya benzer bi olayi hamileyken yasadim.. Hamile kadin gözümün ônünde öldü hemde doğuma gelmişti.. 1 ay etkisinden cikamadim
Valla ilçe olsa iyi il diye biliyorum ben.Bende öğretmenim şu kadronun ilçe milli eğitime alınması olayı 1 yıl alınan izinlerdemi oluyor.
Ben hangi ayın kaçıncı günğnr kadar aldım onu bile yazdımPeki dilekçede tarih belirtiliyor mu bir arkadaşım 1 yıllık yazıyorsun dönünce bozduruyorsun dedi idarecimede sormadım bide maaş yatmadan yazmak lazimmis geri ödemek ugrastiriyormus
Off..çok üzücüPembedon5 canım düşen çocuk hakkında bilgi istemiştin ya,,bu özel hastaneden ankara gazi hastanesine sevketmişler..beyin ciddi hasar almış,operasyon geçirecekmiş kuzu..allahım yar ve yardımcısı olsun o kuzunun
Tatilde de rahatsiz etmek istemiyorum. Acil degil . Sende o durumda soramazdin zaten. Eczanelerde kapali. Bayram bitsin sorarim .bendim canım..iki kere doktora gittim ikisinde de unuttum sormayı..iki gün önce acilde tesadüfen bizim doktorumuz vardı sorayım dedim ,acile pencereden düşen çocuk gelince o telaşla yine unuttum..istersen bi mesaj at doktoruna,bizi de bilgilendir lütfen,baksana benden hayır yok
İnsallah canim. Herhangibir sekeli olmadan duzelir insallah.Pembedon5 canım düşen çocuk hakkında bilgi istemiştin ya,,bu özel hastaneden ankara gazi hastanesine sevketmişler..beyin ciddi hasar almış,operasyon geçirecekmiş kuzu..allahım yar ve yardımcısı olsun o kuzunun
Evet canım belirtiyisun . Mesela ben 15/09/2016-15/05/2017 tarihleri arası diye yzdimPeki dilekçede tarih belirtiliyor mu bir arkadaşım 1 yıllık yazıyorsun dönünce bozduruyorsun dedi idarecimede sormadım bide maaş yatmadan yazmak lazimmis geri ödemek ugrastiriyormus
Ayy Allahım kıyamammPembedon5 canım düşen çocuk hakkında bilgi istemiştin ya,,bu özel hastaneden ankara gazi hastanesine sevketmişler..beyin ciddi hasar almış,operasyon geçirecekmiş kuzu..allahım yar ve yardımcısı olsun o kuzunun
Yeni yeni şeyler çıkıyor bakalım daha neler göreceğizValla ilçe olsa iyi il diye biliyorum ben.
Bi de iki yıl yanlış değilsem
Tamam canım çok sağolEvet canım belirtiyisun . Mesela ben 15/09/2016-15/05/2017 tarihleri arası diye yzdim
Ayrıca dilekçeyi erken vermek gerekli aksi taktirde yatan maaşı geri ödemek zorunda kalirsn
Hadi hayırlı olsun iyi günlerde kullanınPembedon5 Annenler geldi mi
Hani annenler gelince paso yazacaktın...
Şuan uyuma evredindesin galiba...
İlk planda uyku vardı...
Bu arada az önce bizde gittik bi hışımla oto koltuğu aldık.. ebebek kapanıyordu..
Adam hızlı hızlı bi ton şey anlattı ama anlamadım...
Seninkinin aynını aldık...
Ama bordo renk koltuklara uysun diye
Ama her rengi ayrı güzeldi...
Bu arada içine koyarak denedik orda veeee
Ön pozisyonda rahat olmadıı....
Eğim olmadığı içinn...
Zaten 15 aylığa kadar ters gitmesi gerekiyormuş
Arka tarafa çevirince iyi oldu...
Velhasılll tonlarca marka ve modeli gördüm..
Gayet iyiydi joie...
Aldık bakalım hayırlısıı
Hadi hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?