- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.581
Amin aminKuzucuk bir an önce toparlayip yemeye başlar inşallah. Bizim her zamanki halimiz böyle. Hiç bitmeyen bir süreç. Çok yoruldum yememesinden
Bol iştah ve sağlık versin Rabbim bebelerimize
Ben SapancadayımAmin amin
Bakalım bugün tarhana corbası yapıcam.
Aman ya burdada bize hiç bayram gibi değil
Balkonda çay içiyorm
Ben Sapancadayım
Ehehçifte bayram
Canım sapancamBen Sapancadayım
Ehehçifte bayram
Gecmis olsun canim. Bilerek hic bi anne dusurmez bebegini. İnsanin bazen basireti baglaniyor. Allah şasirtmasin. Allah a emanetler. Daha iyi olur insallah kuzucukİyi akşamlar.
İyi bayramlar olsun.
Uykuda dönme mevzusunda çoğumuz da aynı dert varmış. Kusura bakmayın yazamadım tek tek.
Ve bana aptal şaşkın anne diyebilirsiniz Hakettim. Çocuğu bile bile düşürdüm yataktan dün akşam.
Yatağın kenarındaydı, uyumuyordu. Benim uykum vardı. Gaflete düştüm, koydum kafamı yastığa. Dalmışım. Pat diye sese açtım gözlerimi. Baktım çocuk yok. Düşmüş yavrum. Kafası şişti. Sabahta kızarıktı.
Çok fena oldum.
Gecmis olsun size canim.Merhaba kızlar
Dün gezebildim sadece bugün evde yattım bende grip oldum
Annem geldi kızıma baktı yeni gitti
Çok şükür kiziminki hafifledi
Dün Dr götürdük kulak ağrısından suphelenmistim yanilmisim
Gece ağlayarak uyanıyor
15 20 dk bir
Geçen gece yarım ölçek dolven şurup verdim bir kez uyandı oda sabaha karşı
Aciktigi için
Ne dismis ya usttekiler bir ciksaydi ya mahvoldu yavrum(
Allah razı olsun.Gecmis olsun canim. Bilerek hic bi anne dusurmez bebegini. İnsanin bazen basireti baglaniyor. Allah şasirtmasin. Allah a emanetler. Daha iyi olur insallah kuzucuk
Canim bu uykusuzluk bizi mahvediyo hic bi anne dusurmek istemez bebegini ben besigine koyuyorm hep oyalanirken 5 dk kestiriyorm ama gecen gun besikte ayaga kalkms kafasinida uzatms bana bakmak icin iyiki oyle derin uyumamisim yoksa Allah korusun düşerdi kesin asagiyaİyi akşamlar.
İyi bayramlar olsun.
Uykuda dönme mevzusunda çoğumuz da aynı dert varmış. Kusura bakmayın yazamadım tek tek.
Ve bana aptal şaşkın anne diyebilirsiniz Hakettim. Çocuğu bile bile düşürdüm yataktan dün akşam.
Yatağın kenarındaydı, uyumuyordu. Benim uykum vardı. Gaflete düştüm, koydum kafamı yastığa. Dalmışım. Pat diye sese açtım gözlerimi. Baktım çocuk yok. Düşmüş yavrum. Kafası şişti. Sabahta kızarıktı.
Çok fena oldum.
Hepimizde ayni skntilar sanirim dun dogru duzgn emmedi bsyde yemedi hep huysuz gece uykulari yine bozuldu surekli uyaniyo bi ciksaydi su dislerMutlu bayramlar annişler
Valla bayram yalan oldu..2 gündür mümkün değil emmiyor yemiyır..ne yaparsam yapayım..içim mahvoldu
Herşwyi yaptım..boğazları sıcak ..diş cok zorluyor..anca gece uykyda devam sütü..içine hip büskivi atıyorum..bi azıcık yoğurt yedi..bende soluğu markeyte aldım..çünkü zorlamak istemiyoeum..nefret etsin istemiyorum beslenme saatlerinde..danone yoğurt aldım (asla demiştim) ve meyve pürelrri .milupanın bebelacın..
Muhallebi yedi..azcık yüzüm güldü..
Birde bisküvili danone..
Jel aldık koş koş eczaneden..
Sürdüm şimdi yerde azıcık keyifli ..
Iyi bayramlar canmIyi bayramlar kizlar
Allah yardimcilari olsun benm kp surekli camdan felan baktiriyo aklim cikiyo hemen aliyorum kucagindan bide sakasini yapiyo dustu dustu diye ya bi andan elinden kaysa dusse evleride en uat kat acayip yuksek en son kizdm boyle yaparsan bi daha vermicem cocugu diye surekli aklima geliyo dusseydi ya diye kalbim yerinden cikcak gbi atmaya basliyo dusuncesi bile korkutuyo gercegini dusunemiyorum kimseye yasatmasn cok kotu oldm uzun omurler versn Allah yavrularimizaPembedon5 canım düşen çocuk hakkında bilgi istemiştin ya,,bu özel hastaneden ankara gazi hastanesine sevketmişler..beyin ciddi hasar almış,operasyon geçirecekmiş kuzu..allahım yar ve yardımcısı olsun o kuzunun
Sagol canim :) cok uykusuz bi bayram geçiriyorumIyi bayramlar canm
Al bendende o kadar 13 gundur uyumuyorum nerdeyse gorumceme de sinir oldum kv deye de herkesten nefret ettim ya resmen icim dolduSagol canim :) cok uykusuz bi bayram geçiriyorum
Memnun kalacapından eminim..emniyet kemeride çok pratik..rahat konforlu..
Ters bağladık bizde arkadan o tüylü kafası baya komik görünüyor
Şu saatte bez değiştirdim,bisküvil9i devam sütü içirdim..
Ateş ölçtüm..
Dualar okudum..
Aramıza almıştık
Prima pants aldım denemek için..ne nefis birşey o öyle.pıt poposuna geçiriverdik..vay be
İyi akşamlar.
İyi bayramlar olsun.
Çok fena oldum.
Al bendende o kadar 13 gundur uyumuyorum nerdeyse gorumceme de sinir oldum kv deye de herkesten nefret ettim ya resmen icim doldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?