2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

10 numra bir ileti daha
Bazasız bide ben deniyim..

Annelik..anne..anne olmak..
Gece uyudum ...ama defalarca uyandım..yenmeyen öğünler..bisküvili devam sütü 3 gündür karnındaki.kakasız ,gazlı ,sıkıntılı günler.

Bdvde yazdim ama herkese gore abartiyormusum

Geçmiş olsun

Günaydın kızlar
Iki gündür anlam veremedigim bi süt bolluğu yaşıyorum
Goguslerim ilk günlerdeki gibi dolu maşallah bu gün de ek gıda bişey vermem diye düşünüyorum verirsem Goguslerim agrir
maşallah kırkir kere...sebebi neki acaba...zira benimkiler pörsük sönmüş balon gibi.artık gündüzleri emzirmiyorum..öyle olduğu halde dolmuyor tüm gün bile...

Sağol tatlımmm

Sakın bazasız kullanma...
Ben eski pusete taktum bugün yolda
Uyursa hemen arabaya takarım diye
Virajda ters döndü....

Oto koltuğu değil ama arabasının puseti
Her nolursa ....
Amannn
Çok şükür bişey olmadıda
Yapma.. yapmayacağım...

Bdvde yazdim ama herkese gore abartiyormusum

Yaw he hee
Başlıyacam o herkese...
Annelik ok soğuk kanlı olmak gerek ama
Bunlarda canımızın canı
Üzüntünün hesabını da kimse değerlendiremez
Hayret bişe
Sinirlendim bak

Eymen ellerini birakip karsi koltuga gitti 2 adim ama beni cok aglattikizlar ne cabuk büyüdü bunlar ya

Oowwww
Maşallahhh....

Bizimkide dün ilk kez izmit akraba ziyaretine gittik
İlk kez gördüğü akrabası tutarken yürür gibi 5-6 adım attı
Şoka girdik
Ya yürüseydi

Çok sevindim yaa
Darısı hepimize inşallah

Selam kizlar herkese iyi bayramlar benislerimizle bayram ayrı güzel ama herkes opmese daha iyi olacak kaç gündür insanlarla mücadele ediyorum opmesinler diye ama o kadar anlayissizlar ki çok tatlı deyip yapisiyirlar çocuğu çamaşır suyuna yatiracam o kadar sinir oldum ya uzaktan sevin bu aralar bir şeyde yeniyor zorla ki kaşık veriyorum evde olmayınca uyku düzeni de bitti kayinvalideyle de uç gündür girusiyoruz bu kadar muhabbet baydi beni zaten içim sogumuyir ne yqpsam eskisi gibi olmuyor bir kez konuşsan bir kez olmuyor kalp kırılınca duzelmiyirmus böyle ne zamana kadar gidecek ben de bilmiyorum evin tapusunu aldik sevinemiyorum bile pasaya kim bakacak diye dusunuyirum kaynanam ben onlarda kalmam gitmrm demis yani dibine taşınmamı istiyor sanki ben de cok merakliydim gelme zaten seninle ayni evde ben de kalmam rabbim buyuk bir kapi acar insallah içimi döktüm ama baya doldum yani bebislerimiz iyiki var çok şükür o Gülünce dünyalar benim oluyor unutuyorum herşeyi

Gorumcem pisirmekte oldugum yemegimin suyunu dokup mudahale etti ve bunu yaparken g....lek hic bir b.k bilmiyor diyerek kii herkes sarmama bayilir yemeklerimi cok lezzetli bulurlar

Ne yazdin tam olarak ki abartiyorsun dedilr cnm
Canim sarma yapiyordum salca koymadim sonra gorumcem geldi bu boylemi pisirilir dedi arkasindan lavaboya gittim geldigimde bana saydirarak yapragin suyunu dokuyorlardi icine bastirarak salcayi koydu cok zoruma gitti zaten surekli abukluklar yapiyordu bu da son damla oldu

Yigurt mayaladim iki ayra kavanoza dort gunluk. Guzel oldu . Sek yogurtluk sutle yaptim hazir yogurt gibi kati tadida guzel oldu .kahvalti , Kerevizli sebze corbasi ( nane, kekik, kimyonlu) meyve puresi, mıhlama , kasik mamasi bugunku menu

sadece danone minik yoğurtlardan yiyior...
Offff şu diş geçince yermi acaba
Ağzını düğme gibi yapıyor ,ağzının üstünde duruyor yemekleri..
Almıyor içeri
Geçer pembe . Sabret. Hemen eski hallerine dönüyorlar. Biz bile hasta olunca canimiz birsey istemiyor. Minik vücutlari ne yapsın. Sevdiği seyleri ver. İnşallah atlatir en kisa zamanda

sadece danone minik yoğurtlardan yiyior...
Offff şu diş geçince yermi acaba
Ağzını düğme gibi yapıyor ,ağzının üstünde duruyor yemekleri..
Almıyor içeri
Ilk defa mi cikiyor disi benim kizim da ayni oyle oldu gecen hafta hic birsey yemedi ayrica cok atesi de vardi disi ciktiktan sonra rahatlar tekrar yemeye baslar korkma canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…