2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ay cnmm ya ben hiuf oto koltugunu yazdi bdvye sandim yanlis okumusum... bence hic abartmiyosun ztn bdvde herkes ahkam kesiyor sen takilma. Sanki millete yalan borcumuz var,sen yazdiysan hep karsidakini kotulersin zaten die dusunuyor cogu.
Gorumcen keske biraz insan olsa,o zaman boyle davranmazdi, kaale bile alma cnm kendini uzdugune degmez, yanlis hatirlamiosam senin uc cocugun vardi hatta ,olmasa da ondan ogrencrk dglsin...isini gucunu her seyini kendin yetistiriosun. Bis insanlar ya omur toorpuleri..

Çok sağolun.
Şimdi ilk şoku atlattım. Ama benimki akıllanmadı. Yatakta hep kenara gidiyor ve başını aşağı sarkıtıyor.

Oğlumun şu birkaç gündür huyu suyu değişti. Gündüz uykusu nerdeyse sıfırlandı. Uykusu var ama uyumuyor.
Bizimkini de diş vurdu galiba. Ya da düzeni değiştiği için böyle oldu. Bayramdan beri hep yukarda kv deyiz. Görümcemlerde geldi kendi kv ve kp ile.
Kalabalığız.
İn çık oluyor. Çocukta düzen kalmadı resmen. İnşaallah düzelir.

maşallah kırkir kere...sebebi neki acaba...zira benimkiler pörsük sönmüş balon gibi.artık gündüzleri emzirmiyorum..öyle olduğu halde dolmuyor tüm gün bile...
Canım tatlı ve kırmızı et diye düşünüyorum her gittiğimiz evde et ve tatlı ağırlıklı menü
Ben kırmızı eti fazla sevmem
Israrlar bitirdi beni kilo aldım kesin
Bide uyku sabah eşime veriyorum ben iki saat uyuyorum iyi geldi valla
Pazartesi napicam ben

Gorumcem pisirmekte oldugum yemegimin suyunu dokup mudahale etti ve bunu yaparken g....lek hic bir b.k bilmiyor diyerek kii herkes sarmama bayilir yemeklerimi cok lezzetli bulurlar
Ayy sen çok sakinsin ben cevabını yapistirirdim ağzına
Yoksa üzülen kırılan taraf ben olurum susarsam

sadece danone minik yoğurtlardan yiyior...
Offff şu diş geçince yermi acaba
Ağzını düğme gibi yapıyor ,ağzının üstünde duruyor yemekleri..
Almıyor içeri
Canım Kizimda öyle sevdiği şeyleri veriyorum
Bu ara sütlü sekiz tahilli kaşık maması yiyor cici Bebe bisküvi atıyorum bide
Devam sütü bile içmek istemiyor
En fazla 75cc içiyor
Sebze Meyve bazen yiyor kafayı yiyeceğim bende az kaldı

Geçer pembe . Sabret. Hemen eski hallerine dönüyorlar. Biz bile hasta olunca canimiz birsey istemiyor. Minik vücutlari ne yapsın. Sevdiği seyleri ver. İnşallah atlatir en kisa zamanda
Sağol canım ya ..vermem dediğim danone veriyorum..bugün kırmızı tarhana vermeyi deneyeceğim..
Devam sütü bisküvili veriyorum sürekli..braz içiyor kalıyor ama napiyim..

Kaşık maması asla almıyor...şeftali koydum fileye. .

Bak yaaa luzümsuza bence diğer yaprak sararken görümceni çağar sen güzel yapıyorsun de o sarsın pişirsin sen geç karşısına otur ye afiyetle

Evet canim 3 cocugum var 1 gun yardim edenim olmadi zaten cocuklarimi sunnet yaptirdim 1 hafta sonra aradi gecmis olsun diye ariyor galiba dedim ama yok kpss arastir benim atanacak yer var mi diyor 7 aylikken bebek gorme yapiyor yabanci gibi her yaptigim berbat ona gore ama inan herkes el lezzetimi iyi bulur overler ama ona gore pismemisim kotu bile olsa ben mudahale etmezdim herkesin pisiris tarzi farkli sonucta

Ayy sen çok sakinsin ben cevabını yapistirirdim ağzına
Yoksa üzülen kırılan taraf ben olurum susarsam
Evet sakinim kirmak.istemiyorum 3 gunluk dunya diyorum ama yokk haala ayni esimde lafi ver cekme agzina ne geliyorsa soyle.gitsin diyor ama ne bileyim bundan sonra tamamen bitti benim icin

Bak yaaa luzümsuza bence diğer yaprak sararken görümceni çağar sen güzel yapıyorsun de o sarsın pişirsin sen geç karşısına otur ye afiyetle
Aslaaa yemem bi tane bile. Yemedim oglum yedi iyyy bu ne bicim yaprak dedi chocolate yapti dedi gorumcem esimde benim hatunun isi degil bu dedi bende ablam yapti flan dedim bizim aile yemedi yani sarmasi aynen tencerede duruyordu en son

Selam kizlar. Gecmis bayraminiz mubarek olsun.. Ben cok fenayim, zeynebin bi turlu cikamayan disleri ile, ben neyse, o iyi olaydi mahvediyo cocuklari bu disler ya... Su gecenlerde bahsettigim 10 yildir cocugu olmayan eltim bizde, 1 asilamada tutan ama dusuk ile sonuclanan gebeligi var, 2. Asilama dene dedim ama tup bebek yaptirmak istedigini soyluyor. Ssk'ninda masraflarin bir kismini karsilamasi icin heyet raporu almak istedigini soyluyor, iyi bir tup merkezi ariyor, bu konuda bilgi sahibi olan varmi?

İnsallah Allah ona da evlat sahibi olmayi nasip eder. Acibadem ureme sagligi geliyor aklima . Ama hic bir fikrim yok nasil diye. Dr da cok onemli. Dr da arastirsin mutlaka. İnsallah hayirli haberlerini verirsin.

Evet sakinim kirmak.istemiyorum 3 gunluk dunya diyorum ama yokk haala ayni esimde lafi ver cekme agzina ne geliyorsa soyle.gitsin diyor ama ne bileyim bundan sonra tamamen bitti benim icin
Helal olsun eşine benimki olsa onlara hak verirdi mesala bu olayda eminim ne var döktüyse derdi

Bugün yeğeni bizimle misafirliğe gelmek istedi (gorumcemlerde gelecek biz 5 dk once ciktik evden)bende bebeği çok mincikliyor bunaltıyor rahat vermiyor diye sen annelerle gel dedim...
Vay efendim hevesini kırmışımda niye öyle demişimde len 6 yaşındaki bebege laf dedirtmiyor

İnşallah kısa zamanda oda kavuşur meleğine

Canım mustafa Acet tüp bebek Dr 10yilimda kızımı kucağıma aldım önce Rabbimin sonra onun sayesinde
Tüp Bebek merkezleri topigi var adına açılmış tavsiye ederim

Benim kizimda aynı diş sikintimizin üzerine bide grib eklendi yeni iyilesti
Şimdi ben gribim
Çok şükür artık 15 dk fln uyanmiyor saat başı uyanıyor buna bile çok şükür diyorum
Inşallah en kısa zamanda çıkar şu dişler

Canım işte yıpranan sen oluyorsun
Bayramdan önce gorumce eltimle bize geldi
Yok bayramda eltimle şuraya buraya gitcez diye hava attı
Eltim bunla hiç bir yere gitmemiş
Bi saat önce aradı eşimi ablama gidelim yarın kardeşim diyo esimde serenalar gitmek istemiyor dedi telefonu bana verdi abla uyuyorum ne oldu dedim ablama gidelim dedi ben gitmiyorum sen git abla çok uykum var kardeşine veriyorum dedim

Başta kiminle gideceksen onunla git be kadın
Ben eşimle başka bir zamanda gideriz bıktık bu gorumcelerden canimmm

Cok sukur canim esim destekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…