- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.621
Canim sarma yapiyordum salca koymadim sonra gorumcem geldi bu boylemi pisirilir dedi arkasindan lavaboya gittim geldigimde bana saydirarak yapragin suyunu dokuyorlardi icine bastirarak salcayi koydu cok zoruma gitti zaten surekli abukluklar yapiyordu bu da son damla oldu
Canim bu uykusuzluk bizi mahvediyo hic bi anne dusurmek istemez bebegini ben besigine koyuyorm hep oyalanirken 5 dk kestiriyorm ama gecen gun besikte ayaga kalkms kafasinida uzatms bana bakmak icin iyiki oyle derin uyumamisim yoksa Allah korusun düşerdi kesin asagiya
Öncelikle geçmiş olsun canım...
Sıkma canını
Benimkide ilk düştüğünde benzer sebepten ötürü oldu
Uyutacaktım
Baktım altı pislenmiş
Açtım
Yatağın kenarındaydı ve yeni yeni dönmeye başlamıştı...
Altını değiştirirken ağladı
Kahrolası temizlik derdiyle
Emziği vermek yerine yıkamaya gittim
Daha yeni musluğa varmıştım ki
Kocaman bir gümm sesi
Ve acı bir çığlık ile ağlama...
Odaya nasıl koştum bilmiyorum..
Yavrum yerde kolu bacağı açık yatıyodu
Katılarak ağlama...
Evet çok basit belki ama
Resmen on senem gitti
Travma gibiydi
Günlerce vicdan yaptım
Canı çok yandımı acaba diye diye
En son yataktan kendimi bilerek düşürmeyi bile planlamıştım
Çok uzun süre kk ya hiiç girmedim
Sonraki süreçte defalarca düştü..
Ama o ilk düşüşşş
Beni bitirdi...
Şimdilerde sevinçle oynadıkları yataktan koltuktan düşecekler çok kere
Ama bir anne sarılmasıyla unutacaklar
Yarın çığlık çığlığa oynadıkları parkta
nefes nefese koştukları sokakta düşecekler
yaraları olacak
Dizleri kanayacak
Ama kabuk bağlayacak...
Bir anne gülümsemesiyle o kabuğuda söküp atmayı başaracaklar
En son yara izi de silinip gidecek...
Ama gün gelip daha da büyüdüklerinde
Sevmeyi güvenmeyi öğrendiklerinde
Gerçek bir yaralanma yaşayacaklar
Kalpleri acıyacak...
Evet anne
o zaman evladında büyüyecek
Ve diyecekki anne keşke kalbimi öpsende geçse şu acı...
O yüzden rabbim sarılmayacak yara vermesin kalbe
Gerisi lafı güzaf
Şimdi onlar hayatı öğrendikçe
Çok düşüp
Çok canları yanacak
Bizde onlara boll bollll sarılcazz
Anayız
Onları koşulsuz şartsız
Seven biri olduğunu hissetsinler ki...
Geçmiş olsun
Canım tatlı ve kırmızı et diye düşünüyorum her gittiğimiz evde et ve tatlı ağırlıklı menümaşallah kırkir kere...sebebi neki acaba...zira benimkiler pörsük sönmüş balon gibi.artık gündüzleri emzirmiyorum..öyle olduğu halde dolmuyor tüm gün bile...
Ayy sen çok sakinsin ben cevabını yapistirirdim ağzınaGorumcem pisirmekte oldugum yemegimin suyunu dokup mudahale etti ve bunu yaparken g....lek hic bir b.k bilmiyor diyerek kii herkes sarmama bayilir yemeklerimi cok lezzetli bulurlar
Canım Kizimda öyle sevdiği şeyleri veriyorumsadece danone minik yoğurtlardan yiyior...
Offff şu diş geçince yermi acaba
Ağzını düğme gibi yapıyor ,ağzının üstünde duruyor yemekleri..
Almıyor içeri
Sağol canım ya ..vermem dediğim danone veriyorum..bugün kırmızı tarhana vermeyi deneyeceğim..Geçer pembe . Sabret. Hemen eski hallerine dönüyorlar. Biz bile hasta olunca canimiz birsey istemiyor. Minik vücutlari ne yapsın. Sevdiği seyleri ver. İnşallah atlatir en kisa zamanda
Sağol canım..gerçekten cok moral olduIlk defa mi cikiyor disi benim kizim da ayni oyle oldu gecen hafta hic birsey yemedi ayrica cok atesi de vardi disi ciktiktan sonra rahatlar tekrar yemeye baslar korkma canim
Kaşık maması asla almıyor...şeftali koydum fileye. .Canım Kizimda öyle sevdiği şeyleri veriyorum
Bu ara sütlü sekiz tahilli kaşık maması yiyor cici Bebe bisküvi atıyorum bide
Devam sütü bile içmek istemiyor
En fazla 75cc içiyor
Sebze Meyve bazen yiyor kafayı yiyeceğim bende az kaldı
Bak yaaa luzümsuza bence diğer yaprak sararken görümceni çağar sen güzel yapıyorsun de o sarsın pişirsin sen geç karşısına otur ye afiyetleCanim sarma yapiyordum salca koymadim sonra gorumcem geldi bu boylemi pisirilir dedi arkasindan lavaboya gittim geldigimde bana saydirarak yapragin suyunu dokuyorlardi icine bastirarak salcayi koydu cok zoruma gitti zaten surekli abukluklar yapiyordu bu da son damla oldu
Evet canim 3 cocugum var 1 gun yardim edenim olmadi zaten cocuklarimi sunnet yaptirdim 1 hafta sonra aradi gecmis olsun diye ariyor galiba dedim ama yok kpss arastir benim atanacak yer var mi diyor 7 aylikken bebek gorme yapiyor yabanci gibi her yaptigim berbat ona gore ama inan herkes el lezzetimi iyi bulur overler ama ona gore pismemisim kotu bile olsa ben mudahale etmezdim herkesin pisiris tarzi farkli sonuctaAy cnmm ya ben hiuf oto koltugunu yazdi bdvye sandim yanlis okumusum... bence hic abartmiyosun ztn bdvde herkes ahkam kesiyor sen takilma. Sanki millete yalan borcumuz var,sen yazdiysan hep karsidakini kotulersin zaten die dusunuyor cogu.
Gorumcen keske biraz insan olsa,o zaman boyle davranmazdi, kaale bile alma cnm kendini uzdugune degmez, yanlis hatirlamiosam senin uc cocugun vardi hatta ,olmasa da ondan ogrencrk dglsin...isini gucunu her seyini kendin yetistiriosun. Bis insanlar ya omur toorpuleri..
Evet sakinim kirmak.istemiyorum 3 gunluk dunya diyorum ama yokk haala ayni esimde lafi ver cekme agzina ne geliyorsa soyle.gitsin diyor ama ne bileyim bundan sonra tamamen bitti benim icinAyy sen çok sakinsin ben cevabını yapistirirdim ağzına
Yoksa üzülen kırılan taraf ben olurum susarsam
Aslaaa yemem bi tane bile. Yemedim oglum yedi iyyy bu ne bicim yaprak dedi chocolate yapti dedi gorumcem esimde benim hatunun isi degil bu dedi bende ablam yapti flan dedim bizim aile yemedi yani sarmasi aynen tencerede duruyordu en sonBak yaaa luzümsuza bence diğer yaprak sararken görümceni çağar sen güzel yapıyorsun de o sarsın pişirsin sen geç karşısına otur ye afiyetle
İnsallah Allah ona da evlat sahibi olmayi nasip eder. Acibadem ureme sagligi geliyor aklima . Ama hic bir fikrim yok nasil diye. Dr da cok onemli. Dr da arastirsin mutlaka. İnsallah hayirli haberlerini verirsin.Selam kizlar. Gecmis bayraminiz mubarek olsun.. Ben cok fenayim, zeynebin bi turlu cikamayan disleri ile, ben neyse, o iyi olaydimahvediyo cocuklari bu disler ya... Su gecenlerde bahsettigim 10 yildir cocugu olmayan eltim bizde, 1 asilamada tutan ama dusuk ile sonuclanan gebeligi var, 2. Asilama dene dedim ama tup bebek yaptirmak istedigini soyluyor. Ssk'ninda masraflarin bir kismini karsilamasi icin heyet raporu almak istedigini soyluyor, iyi bir tup merkezi ariyor, bu konuda bilgi sahibi olan varmi?
Helal olsun eşine benimki olsa onlara hak verirdi mesala bu olayda eminim ne var döktüyse derdiEvet sakinim kirmak.istemiyorum 3 gunluk dunya diyorum ama yokk haala ayni esimde lafi ver cekme agzina ne geliyorsa soyle.gitsin diyor ama ne bileyim bundan sonra tamamen bitti benim icin
İnşallah kısa zamanda oda kavuşur meleğineSelam kizlar. Gecmis bayraminiz mubarek olsun.. Ben cok fenayim, zeynebin bi turlu cikamayan disleri ile, ben neyse, o iyi olaydimahvediyo cocuklari bu disler ya... Su gecenlerde bahsettigim 10 yildir cocugu olmayan eltim bizde, 1 asilamada tutan ama dusuk ile sonuclanan gebeligi var, 2. Asilama dene dedim ama tup bebek yaptirmak istedigini soyluyor. Ssk'ninda masraflarin bir kismini karsilamasi icin heyet raporu almak istedigini soyluyor, iyi bir tup merkezi ariyor, bu konuda bilgi sahibi olan varmi?
Canım mustafa Acet tüp bebek Dr 10yilimda kızımı kucağıma aldım önce Rabbimin sonra onun sayesindeSelam kizlar. Gecmis bayraminiz mubarek olsun.. Ben cok fenayim, zeynebin bi turlu cikamayan disleri ile, ben neyse, o iyi olaydimahvediyo cocuklari bu disler ya... Su gecenlerde bahsettigim 10 yildir cocugu olmayan eltim bizde, 1 asilamada tutan ama dusuk ile sonuclanan gebeligi var, 2. Asilama dene dedim ama tup bebek yaptirmak istedigini soyluyor. Ssk'ninda masraflarin bir kismini karsilamasi icin heyet raporu almak istedigini soyluyor, iyi bir tup merkezi ariyor, bu konuda bilgi sahibi olan varmi?
Canım işte yıpranan sen oluyorsunEvet sakinim kirmak.istemiyorum 3 gunluk dunya diyorum ama yokk haala ayni esimde lafi ver cekme agzina ne geliyorsa soyle.gitsin diyor ama ne bileyim bundan sonra tamamen bitti benim icin
Cok sukur canim esim destekliyorHelal olsun eşine benimki olsa onlara hak verirdi mesala bu olayda eminim ne var döktüyse derdi
Bugün yeğeni bizimle misafirliğe gelmek istedi (gorumcemlerde gelecek biz 5 dk once ciktik evden)bende bebeği çok mincikliyor bunaltıyor rahat vermiyor diye sen annelerle gel dedim...
Vay efendim hevesini kırmışımda niye öyle demişimde len 6 yaşındaki bebege laf dedirtmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?