2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa arkadaşlar son Zaman'larda çok sinirli bir insan oldun çıktın anlam veremiyorum kendimce haklı olduğun konular olduğunu düşünüyorum ama karşımdaki insana anlatamıyorum bayramda tatile gittik ama yine rahatlamadım eşim çocuğu en fazla 10 dk tutuyor ve benim çocuğun çok hareketli gören Nasıl baş ediyorsun diyor gece en az 4-5 kere uyanıyor sabahları desen aynı 1 dk yanımdan ayrılmıyor eşim desen artık eve gelmiyor resmen sonrada beni görünce neden sinirlisin diyor offf be yapacağım bilmiyorum çocuğuma karşı çok sakinim ama eşime karşı hiç sakin olamıyorum artık ara sıra bende çıkışıyorum ona onun eve geldiğinde çocuk uyumuş oluyor o kadar bencilki çocuğun tık sese uyandığını bildiği halde kapıları çarparak nereye gidecekse gidiyor ve çocuk yine bana kalıyor ve sinirlemiyorum artık yada bağıra bağıra ytel konuşuyor gb gb artık ben ben değilim

Domates bi yaşından sonra canım
Blw yapmıyorum ama kızımın kakasında muz,semizotu gibi sebzeleri seçiyorum
Normaldir sanırum

Benim o yanlış ders yüklemesi yüzünden az daha senem yanıyodu
Ne saçma ve sinir bozucu işler
...
Minnoş anane mi baktı

ya bunun kk da işi ne
Harikaaa biruful

Aynısı bizimde sıkıntı yok
Kitaba göre böyle olması normal
Problem etme

Ben de sinirliyim eşime karşı...
Son zamanlarda çok tartışır olduk
Çocuğun daha bi kere altını almadı
İlgili ,şefkatli ,kızımızı çok seviyo biliyorum ama ağlıyo çocyk kucağına almıyo bazen.ben koşuyorum mutfaktan
Arada al çocuğy parka götür ben de nefes alıyım
Dün bi dw kilolarıma laf söyledi.küs uyudm ilk defa ki söz vermiştik küs uyumıycaz diye
Biz de tatile gittik ama yetmedi..
Çok tahammülsüz oldum eşime o da bi garip davrNıyo iştw
Adet de olmadım daha.onun da sıkıntısı var sanırum.bi de byrda hiç akrabam ,iş arkadaşlarım dışında arkadaşım yok
Doluyum hem de çok....

Ne kadar cigniyo gozuksede oğütücü dişlerdir. Agzinda ciğnemis gibi yaparak islatarak yumusatiyo , parca parca yutuyo. ögutmuyo.

Bende bugun palamut corbasi verdim. Yarinda vercem. Yesillik haric iki gun veriyorum cirbalari
sebzeli yaptım ben
patates
arpacık
havuc
sarımsak
kabak
brokolı
sogan
yeşil ve kırmızı biber ve çupranın başı başını attım içine :=)
süzgecten gecırıp yedırdım

sebzeli yaptım ben
patates
arpacık
havuc
sarımsak
kabak
brokolı
sogan
Ooo cok iyi afiyet olsun. Ben havuc patates kodum sadece bayagi buyuk parca palamut koydum. Baligi bol oldu. Nane koydum

Sevgili arkadaşlarım, eşinize bu durumu tıpkı burada acikladiginiz gibi açıklamayı denemelisiniz. Yani anlasilmayi beklemek yerine, anlaşılır şekilde sinirlenmeden anlayış beklediginizi soylemelisiniz.
Sonra da beklentisiz olun. Maksat bebegin ihtiyaçlarının görülmesi, kimin gördüğü değil.
Yorgunluğa gelince, başına "lütfen" eklediginiz cümlelerle esinizden yardım talep edin. Bu talep açık ve net olsun örneğin "lütfen kizimizla 40dk oynarmisin, biraz uyumam lazım, çok uykusuzum" gibi..
Ama dikkat edin devamında "sen tüm gece fosur fosur uyudun, ben ise gece 6 kez uyandım" gibi öfke patlamaların girmeyin.
Ya da "benim küçük kızım babasini cok mu özlemiş, aman da aman.. Gel babası gel geeel... gel... Al babası al aaallll.... al..." gibi politik konuşmalar
Maksat 40 dk uyumanizsa tatlı dille bunu halledin, hem siz hem eşiniz hem de bebeginiz daha mutlu olacak inanın.

sebzeli yaptım ben
patates
arpacık
havuc
sarımsak
kabak
brokolı
sogan
Biz dün izgara palamut yedik bir lokmacik. Bugun de Türk milli yiyeceği kurufasulye... Çok sevdi...
Kahvaltıda soğanlı yumurta yaptım (yağda kavurduğum soganin üstüne kimyon nane biraz tuz sonrasinda yumurta sarisi) bayıldı..
Tavsiye ederim.

Pembedon5
Musta hangi hastane resim çekilmesine hatta içeri girilmesine izin veriyor ki. Biz güya oranın özel bi hastanesine gelmiştik..... Rezaletti
izin vermedi anestesi uzamnı..ağladım sızladım..nayn dedim istanbulda ablm yaptı doğum 3 fotoğrafcı girdi nayn
hemşire kıza verdim teli o .çekti siniriliyim

güzel sonuclanmıs gözün aydın

Hadi iyisin akedes
Sağolun hanımlar.
Neslihan, bu muhabbeti senle mi yapmıştık. Hatırlamıyorum.

Çoğu kişi cevaplamış ama bende yazayım. :)
Bizde de oluyor. Misal dün havuç vermiştim eline. kakasında vardı bariz şekilde. Hatta bir keresinde irmik bile görmüştüm ben.
İlk kez verdiğim zamandı galiba.

Ben bağıran bir insan değilim. Sinirlendiğimde direk yüzüm düşüyor. O da tonlarca laftan ala etki yapıyormuş.
Eşin yardımı cidden önemli.
Şu tatil boyunca eşim baya ilgilendi. Ya da biz kv deydik. Çocuk uyumuyordu ama yorgun değildim. İçimden tatil bitince napıcam diye geçiriyordum. Ki dün uyumuştu ama bugün hiç uyumadı nerdeyse. Ben akşamı resmen kriz geçirdim. Çocuk elimde böyle var ya, sarkmamak için zor tuttum kendimi. O derece delirttim kendimi, o miniğin birşeyden haberi yok.

Bugün kan ve idrar tahlili yapıldı kilo almama sorunu için. Demir eksikliğinden başka bir şey çıkmadı şükür. Fantomalt verdi dr. Yemeklerine katılacak günde 3 kez
geçmiş olsun.
kan ilacını veriyor muydun?

Canım çok iyi anlatmışsın fakat ben eşimden evlendim evleneli istediğim herşeyi rica ve lütfeyle istedim ve ve ben ona çok hastayım Boğaz'larım şiş sen biraz kızla işgilenirmisim dediğimde annemi ara çocuğa bakmasını bilmiyorsan diyor en son artık ben pes ediyorum ondan artık bir beklentim kalmadı sadece uyuyuyan çocuğu uyandırmasın yeter

Yok ya, nenem gibi dolaniyo ortada. Huysuzlugu yetiyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…