2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bu diş aşamasında muz bile kabız yapmıyor. İshali kessin diye veriyorum hergün hiç etkilemiyor( normalde kabız yapıyordu) tam bir muz yiyor panda banamısın demiyor..

Bu diş aşamasında muz bile kabız yapmıyor. İshali kessin diye veriyorum hergün hiç etkilemiyor( normalde kabız yapıyordu) tam bir muz yiyor panda banamısın demiyor..
ben çok korkuyorum kabız olmasından. o yuzden muz vermıycem . bellı olmaz hemen kabız oluyor
çok zorlanıyor yavrum

Park yatagini alta indirdim. Dun onda uyudu. Normalde yedi de sekizde uyur. Sutunu icince sizip kaldi. Ona kadar karanlikta oturduk sntrenon lis isigi vuruyordu. Ben uyuyup kalacaktim ya. Bugun balik corbasi yedi. Cevizleri kirip cekicem daha

Farkettim ki, benimki artık 2 saate kurt gibi acıkıyor. Gece en fazla 3 oluyor. Dün akşam uyumadı ikisini birden emzirdim. 5 saate yakın uyudu çocuk....

ishalde pembemsi kan ve lob mukus vardı. bunlar alerji belirtisi. hiç neye alerjisi var bakmayacagım. çünkü bu zamana kadar sorun yaşamadık. arastırmalarıma göre ciltte kızarıklık olmadıgı sürece bu şekilde olan alerji pek kaale alınmaması gerekmiş. bende kaale almıyorum zaten. dün muhallebısının içine 1 yemek kaşığı süt koymustum ondan mı oldu acaba.
ya da benım yediğim bir şeyden! her neyse takmıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…