2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ne gıcık bi insanmış yaa

Iyyy kabus. Okul. Kredi, can egrisi, tez mez

Kavrulmus sogan kansorejene donusuyor. İcindeki seker orani fazla. Kansorejen yedirmis oluyoruz. Ben buzede yapmiyorum. Cok nadirdir. Sen bilirsin yinede. Soylemeden gecemedim. Afiyet olsun minnosa

Anlıyorum canim. Zor bir durum. Ama unutma ki insanlar iyiyken kötulesebilir, kotuyken de iyilesebilir. Sana teselli olur mu bilmem ama bebeklerimiz kendisine kim daha çok emek veriyorsa onu kendisine daha takin hissedecek, küçücük boyuyla onu kimselere ezdirmeyecek, hiç tereddütsüz onu dünyalara tercih edecek.

Kavrulmus sogan kansorejene donusuyor. İcindeki seker orani fazla. Kansorejen yedirmis oluyoruz. Ben buzede yapmiyorum. Cok nadirdir. Sen bilirsin yinede. Soylemeden gecemedim. Afiyet olsun minnosa
Büyüdüğünde yemesini istediğim lezzetli şeylere alistirmaya çalışıyorum canim. Her sabah yumurta yemesi bence başka turlu zor görünüyor.
Ne yapalım bendeki gurme bebek...
Cips, kola, şeker, çikolata, abur cubur lezzetlerini istemesin de...

Selam millet..
Nabersiniz...
Yanmış bi fabrika eşliğindee calismaya son gaz devamm..
Eymen minnoşunun aşı kartında 20 eylül yaziyordu götürmedim bugün daha yeni 8 aylik oldu..
Kv ye ebe 20 ekim de demis neyin kafadini yaşıyolar anlamadim ki..
Artik Eymen iyice sıralayarak yürüyormasallah
Cekmeceler mutfak dolaplari itinayla kurcalaniyor..
Yeme konusundada cok sükür sikintimiz yok..
Ama çok zıçıyor belki günde 5 kere falan yapiyodur
Görümcem hala evlenmedi
Gecen hafta kücük görümcem cocuga bakmaya geldi.. Güvenemedim hemen bi telefon actim kv ye.. Ertesi gün geldi verdim coşkuyu sıkıyosa gelmesin
Koca kişisi pazar günü bütün sineklikleri söküp yikadi.. Camlari şampuani suyla sildi.. Tavsiye ederim tertemiz oluyo.. Şampuan kremsiz olacak ama
Bizden bu kadar

sebzeli yaptım ben
patates
arpacık
havuc
sarımsak
kabak
brokolı
sogan
yeşil ve kırmızı biber ve çupranın başı başını attım içine :=)
süzgecten gecırıp yedırdım
Bizimkine bu kadar karistirinca yemiyo ya, normal ev yemegi gibi seviyor, denedim ama i ih...

Maaşaallah Sünhanallah.
Özetle ve kısaca diyeceğim bu. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…