- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.921
bizimde yok .Yok ya, nenem gibi dolaniyo ortada. Huysuzlugu yetiyo zaten
ohh afıyet şeker olsun mınnoşaBiz dün izgara palamut yedik bir lokmacik. Bugun de Türk milli yiyeceği kurufasulye... Çok sevdi...
Kahvaltıda soğanlı yumurta yaptım (yağda kavurduğum soganin üstüne kimyon nane biraz tuz sonrasinda yumurta sarisi) bayıldı..
Tavsiye ederim.
ne gıcık bi insanmış yaaCanım çok iyi anlatmışsın fakat ben eşimden evlendim evleneli istediğim herşeyi rica ve lütfeyle istedim ve ve ben ona çok hastayım Boğaz'larım şiş sen biraz kızla işgilenirmisim dediğimde annemi ara çocuğa bakmasını bilmiyorsan diyor en son artık ben pes ediyorum ondan artık bir beklentim kalmadı sadece uyuyuyan çocuğu uyandırmasın yeter
Bu dis kutlamalari falan varya, en sonunda bende oyle kutlama yapicam cikinca... Cikarsabizimde yok .
nette gördüm bende. kafasıyla yaptım :=) çuprayı 3 e böldüm buzluğa attım. 3 gün boyunca bunu yıyecek. ilk balık denememizOoo cok iyi afiyet olsun. Ben havuc patates kodum sadece bayagi buyuk parca palamut koydum. Baligi bol oldu. Nane koydum
Anlatma be o kadar nazar deger :) masallahTatilde kızım kelime dagarcigini arttirdi ( birdi iki oldu :) ).. Yeni kelimemiz: ATTA ATTAA ATTA ATTA... (Ata binen insanin vücut hareketleri eşliğinde:) )
Eee o kadar gezmeye kuzum da aska geldi :)
bak eskilerin söyledıklerıne göre '' geç çıkan diş iyidir.'' bu sözü benımse ve inanBu dis kutlamalari falan varya, en sonunda bende oyle kutlama yapicam cikinca... Cikarsa
Iyyy kabus. Okul. Kredi, can egrisi, tez mezAman ders kaydım yapılmamış..aradım akşam danışmanı 9 da gel 8 de ders dedi..gttim kimse yok..ders programı yok. ..ara ara ona sor buna sor birde birler sorup duruyo programı
Panoya ben astımbugün doğuma gidiyorım haftaya giderim..
Edit: hoca 12 ders yüklemiş kredi haddinden fazla..yani hatalı
Haliyle daha gec curuyecegi bir gercekbak eskilerin söyledıklerıne göre '' geç çıkan diş iyidir.'' bu sözü benımse ve inan
züğürt tesellisi
maşallahTatilde kızım kelime dagarcigini arttirdi ( birdi iki oldu :) ).. Yeni kelimemiz: ATTA ATTAA ATTA ATTA... (Ata binen insanin vücut hareketleri eşliğinde:) )
Eee o kadar gezmeye kuzum da aska geldi :)
Kavrulmus sogan kansorejene donusuyor. İcindeki seker orani fazla. Kansorejen yedirmis oluyoruz. Ben buzede yapmiyorum. Cok nadirdir. Sen bilirsin yinede. Soylemeden gecemedim. Afiyet olsun minnosaBiz dün izgara palamut yedik bir lokmacik. Bugun de Türk milli yiyeceği kurufasulye... Çok sevdi...
Kahvaltıda soğanlı yumurta yaptım (yağda kavurduğum soganin üstüne kimyon nane biraz tuz sonrasinda yumurta sarisi) bayıldı..
Tavsiye ederim.
Anlıyorum canim. Zor bir durum. Ama unutma ki insanlar iyiyken kötulesebilir, kotuyken de iyilesebilir. Sana teselli olur mu bilmem ama bebeklerimiz kendisine kim daha çok emek veriyorsa onu kendisine daha takin hissedecek, küçücük boyuyla onu kimselere ezdirmeyecek, hiç tereddütsüz onu dünyalara tercih edecek.Canım çok iyi anlatmışsın fakat ben eşimden evlendim evleneli istediğim herşeyi rica ve lütfeyle istedim ve ve ben ona çok hastayım Boğaz'larım şiş sen biraz kızla işgilenirmisim dediğimde annemi ara çocuğa bakmasını bilmiyorsan diyor en son artık ben pes ediyorum ondan artık bir beklentim kalmadı sadece uyuyuyan çocuğu uyandırmasın yeter
Büyüdüğünde yemesini istediğim lezzetli şeylere alistirmaya çalışıyorum canim. Her sabah yumurta yemesi bence başka turlu zor görünüyor.Kavrulmus sogan kansorejene donusuyor. İcindeki seker orani fazla. Kansorejen yedirmis oluyoruz. Ben buzede yapmiyorum. Cok nadirdir. Sen bilirsin yinede. Soylemeden gecemedim. Afiyet olsun minnosa
Bizimkine bu kadar karistirinca yemiyo ya, normal ev yemegi gibi seviyor, denedim ama i ih...sebzeli yaptım ben
patates
arpacık
havuc
sarımsak
kabak
brokolı
sogan
yeşil ve kırmızı biber ve çupranın başıbaşını attım içine :=)
süzgecten gecırıp yedırdım
Maaşaallah Sünhanallah.Selam millet..
Nabersiniz...
Yanmış bi fabrika eşliğindee calismaya son gaz devamm..
Eymen minnoşunun aşı kartında 20 eylül yaziyordu götürmedim bugün daha yeni 8 aylik oldu..
Kv ye ebe 20 ekim de demis neyin kafadini yaşıyolar anlamadim ki..
Artik Eymen iyice sıralayarak yürüyormasallah
Cekmeceler mutfak dolaplari itinayla kurcalaniyor..
Yeme konusundada cok sükür sikintimiz yok..
Ama çok zıçıyor belki günde 5 kere falan yapiyodur
Görümcem hala evlenmedi
Gecen hafta kücük görümcem cocuga bakmaya geldi.. Güvenemedim hemen bi telefon actim kv ye.. Ertesi gün geldiverdim coşkuyu sıkıyosa gelmesin
Koca kişisi pazar günü bütün sineklikleri söküp yikadi.. Camlari şampuani suyla sildi.. Tavsiye ederim tertemiz oluyo.. Şampuan kremsiz olacak ama
Bizden bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?