- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.941
Selam masallah minik adama :) camlari sineklikleri bende yikadim. Megerse evin tozu ordan geliyormusSelam millet..
Nabersiniz...
Yanmış bi fabrika eşliğindee calismaya son gaz devamm..
Eymen minnoşunun aşı kartında 20 eylül yaziyordu götürmedim bugün daha yeni 8 aylik oldu..
Kv ye ebe 20 ekim de demis neyin kafadini yaşıyolar anlamadim ki..
Artik Eymen iyice sıralayarak yürüyormasallah
Cekmeceler mutfak dolaplari itinayla kurcalaniyor..
Yeme konusundada cok sükür sikintimiz yok..
Ama çok zıçıyor belki günde 5 kere falan yapiyodur
Görümcem hala evlenmedi
Gecen hafta kücük görümcem cocuga bakmaya geldi.. Güvenemedim hemen bi telefon actim kv ye.. Ertesi gün geldiverdim coşkuyu sıkıyosa gelmesin
Koca kişisi pazar günü bütün sineklikleri söküp yikadi.. Camlari şampuani suyla sildi.. Tavsiye ederim tertemiz oluyo.. Şampuan kremsiz olacak ama
Bizden bu kadar
Sagol 17likMaaşaallah Sünhanallah.
Özetle ve kısaca diyeceğim bu. :)
Bizdeki camlarda bi duvar kadar anasini satim sorma.. Bugünde yağmurluydu biliyon mu kocam aglicaktiSelam masallah minik adama :) camlari sineklikleri bende yikadim. Megerse evin tozu ordan geliyormus
Benim beyin üşengeçliğinden ben perdelerimi yıkayamadım. Asamam uğraşamam dedi. Kaldı yine yıkanmadan.Sagol 17lik
tek seferde yesın işte yaa.Bizimkine bu kadar karistirinca yemiyo ya, normal ev yemegi gibi seviyor, denedim ama i ih...
Aboo kavga sebebi...Benim beyin üşengeçliğinden ben perdelerimi yıkayamadım. Asamam uğraşamam dedi. Kaldı yine yıkanmadan.
Sanki baska isleri var, niye bu erkekler iki perdeyi asmaya bu kadar tantana cikariyolar anlamiyorum yaBenim beyin üşengeçliğinden ben perdelerimi yıkayamadım. Asamam uğraşamam dedi. Kaldı yine yıkanmadan.
Benimkinin bi günü digerini tutmuyo ya uyku konusundaKizlar uykuyla ilgili bisey daha duydum, 1 yasinda felaket uykusu dedikleri bisey var, yine bozuluyomusresmen bizi kandirdilar buyudukce cildiracaklar
olsun yaaaKizlar uykuyla ilgili bisey daha duydum, 1 yasinda felaket uykusu dedikleri bisey var, yine bozuluyomusresmen bizi kandirdilar buyudukce cildiracaklar
karıstırma ortalığıAboo kavga sebebi...
Zeynep 2 aydir cok sik uyaniyor ya, vallahi ufakken bundan iyiydi...Benimkinin bi günü digerini tutmuyo ya uyku konusunda
Bende... Doguma gittigim gun bile kusuyordum tuvaletteolsun yaaa
böyle böyle zaman gecıyor iştehamılleliğin sonuna kadar bulantı cektım neredeyse, bak gectı bi şekilde. bu kandırmacalar, bu umut olmasa nasıl zaman gecer
karıstırma ortalığı
Aynen, anne olduğumda kendimi tanıdım, açken ve uykusuzken ben ben değilim.Bende... Doguma gittigim gun bile kusuyordum tuvaletteuyusunlar ya... Uykusuz kalinca cok lanet oluyorum ben
Kendi yapsinBenim evin camları buğulu gösteriyor, perdeler de dumanlı :)
Hiç silme/yıkama niyetine bile girmiyorum şimdilik...
İki çocuklu, pasaklı bir anneyim ben...
İyi ki kocam bosamiyor beni :))
Zavallı o kadar yoğun çalışıyor ki.. O ara sıra arabayı temizletsin yeter.Kendi yapsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?