2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam masallah minik adama :) camlari sineklikleri bende yikadim. Megerse evin tozu ordan geliyormus

Benim beyin üşengeçliğinden ben perdelerimi yıkayamadım. Asamam uğraşamam dedi. Kaldı yine yıkanmadan.
Sanki baska isleri var, niye bu erkekler iki perdeyi asmaya bu kadar tantana cikariyolar anlamiyorum ya ben utuledim bile, hepsi uzun, istelik ev cam dolu, bizdede kavga cikti tabi...

Kizlar uykuyla ilgili bisey daha duydum, 1 yasinda felaket uykusu dedikleri bisey var, yine bozuluyomus resmen bizi kandirdilar buyudukce cildiracaklar
olsun yaaa
böyle böyle zaman gecıyor işte hamılleliğin sonuna kadar bulantı cektım neredeyse, bak gectı bi şekilde. bu kandırmacalar, bu umut olmasa nasıl zaman gecer

olsun yaaa
böyle böyle zaman gecıyor işte hamılleliğin sonuna kadar bulantı cektım neredeyse, bak gectı bi şekilde. bu kandırmacalar, bu umut olmasa nasıl zaman gecer
Bende... Doguma gittigim gun bile kusuyordum tuvalette uyusunlar ya... Uykusuz kalinca cok lanet oluyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…