2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

adam 9 günlük tatilin 8inde evdeydi. ve hiçbiryere gitmedik hep evde geçti. Yine.
Bende ona cumartesi bir yere gidelim demiştim, kendi başına çıkıp gitmişti. Pazar günü de götürmedi. Üstüne, sevmediğimi bildiği halde, düğüne gidelim dedi bana. Bende gitmedim. Akşamında o gelmeden yattım uyudum.
Dün akşam, enerjik bir sesle aradı, birşey lazım mı diye, ben buz gibi bir ses tonuyla ekmek dedim. İyi tamam derken, sesinde enerjisinin e si yoktu.
Az biraz vicdan yaptım ama geçti.
İşte geldiğinde de elinde gül vardı.
Tabi benim surat cumartesiden asılmıştı.

güzel sonuclanmıs gözün aydın

Kızlar bnm bebeğim sürekli günde 4.5 kez kaka yapıyor. Ek gıdaya geçmeden 7 kez di geçince 4. 5 kaka ya düştü sizce normal mi Sizinkiler nasıl

Kızlar bir şey soracm
Bugün oğlum muz domates ve ceviz yedi. Pure yapmıyorum blw uyguluyorum. Sıkıntı su ki yediği her şey kakasinda aynen seciliyodu. Böyle minik minik lokmalar şeklinde . Acaba sindiremiyo mu. Oysa Baya Baya da cigniyo

ne kadar çiğnese bile çiğnenmeyenler oluyordur. bence normal bı durum. cevizi blw nasıl verıyosun? :=)

Aynen canim bizdede oluyo tum tum cikiyo havuc muz ne yerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…