- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.881
ne olmustu ki?Kocama surat asmaya devam ediyordum. Adam akşam elinde gülle geldi.
Buzları erittim.
dogru olabilir. ablam 8. ayda yürümeye başlamış:=)atıyolar
adam 9 günlük tatilin 8inde evdeydi. ve hiçbiryere gitmedik hep evde geçti. Yine.ne olmustu ki?
güzel sonuclanmıs gözün aydınadam 9 günlük tatilin 8inde evdeydi. ve hiçbiryere gitmedik hep evde geçti. Yine.
Bende ona cumartesi bir yere gidelim demiştim, kendi başına çıkıp gitmişti. Pazar günü de götürmedi. Üstüne, sevmediğimi bildiği halde, düğüne gidelim dedi bana. Bende gitmedim. Akşamında o gelmeden yattım uyudum.
Dün akşam, enerjik bir sesle aradı, birşey lazım mı diye, ben buz gibi bir ses tonuyla ekmek dedim. İyi tamam derken, sesinde enerjisinin e si yoktu.
Az biraz vicdan yaptım ama geçti.
İşte geldiğinde de elinde gül vardı.
Tabi benim surat cumartesiden asılmıştı.
Cok kalin degil ama sicak tutuyorkalın mı? kalınsa benımkı hayatta durmaz içinde .
Hadi iyisin akedesKocama surat asmaya devam ediyordum. Adam akşam elinde gülle geldi.
Buzları erittim.
polar tulum gıbı yanı?öyleyse ondan bişi olmazCok kalin degil ama sicak tutuyor
Balkonunda kurutabilirsen yap benm annem her sene yapiyo allahtan ama cok ugrastirici bebekle nasl yapcaksn kikızlar, tarhana için çok mu geç kaldım yaa? şöyle sebzeli mercımeklı yapıcam da.
Cok ince dosenmis kus tuyu dusun disi antibakteriyel kumaspolar tulum gıbı yanı?öyleyse ondan bişi olmaz
atıyolar
Benim buyük oğlum 8,5 aylıkken yürümeye baslamistidogru olabilir. ablam 8. ayda yürümeye başlamış:=)
Bugünler de bizimki de yapiyo. Dişe bagliyorumKızlar bnm bebeğim sürekli günde 4.5 kez kaka yapıyor. Ek gıdaya geçmeden 7 kez di geçince 4. 5 kaka ya düştü sizce normal mi Sizinkiler nasıl
bugun hava baya kapalı. yaparım ben canımBalkonunda kurutabilirsen yap benm annem her sene yapiyo allahtan ama cok ugrastirici bebekle nasl yapcaksn ki
ne kadar çiğnese bile çiğnenmeyenler oluyordur. bence normal bı durum. cevizi blw nasıl verıyosun? :=)Kızlar bir şey soracm
Bugün oğlum muz domates ve ceviz yedi. Pure yapmıyorum blw uyguluyorum. Sıkıntı su ki yediği her şey kakasinda aynen seciliyodu. Böyle minik minik lokmalar şeklinde . Acaba sindiremiyo mu. Oysa Baya Baya da cigniyo
Helal olsn valla sana ben yapamazdm ama yediklerini temizlemeye hic usenmyrm her ogun mama sandalyesi mutfak temzleniyobugun hava baya kapalı. yaparım ben canım
tembelliği bırakırsam :=)
Aynen canim bizdede oluyo tum tum cikiyo havuc muz ne yerseKızlar bir şey soracm
Bugün oğlum muz domates ve ceviz yedi. Pure yapmıyorum blw uyguluyorum. Sıkıntı su ki yediği her şey kakasinda aynen seciliyodu. Böyle minik minik lokmalar şeklinde . Acaba sindiremiyo mu. Oysa Baya Baya da cigniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?