2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadasimin bi bebeği 13 aylik diğeri 1.5 aylik şu an Antalya belekte tatilde.. Ulan bende mi var bi anormallik acaba ben sokaga cikmaya korkuyorum
Esim gidelim diye tutturdu yazin bizde antalyaya gittik ama gel bana sor, tovbe dedim bir daha... Ki o zaman zeynep cok uysaldi. Simdi azmanlasti, gecen bez alamaya gitmedim disarda gene bagiracak aglayacak diye, babasina aldirdim. Herkes cocukla disarda valla, bi biz boyleyiz

Ben 1 cocukla darma duman oldum, 2 de ne hale gelirim bilemiyorum
Tecrübe önemli. İlk cocukta tecrubesizlik oluyor. Ikincide insan kendisini nelerin beklediğini, ve bu bekleyenlerle nasıl basedecegine dair fikir sahibi oluyor.
Yani ikinci kez annelik darma duman edemez.
2 yasdan sonra mutlaka tavsiye ederim :) ikinci bebegi düşünmenizi.

Hele 3. Yu kesinlikle benim gibi

Siz de çıkın canim. Dışarıdaki insanların ayiplayici bakislarindan etkilenme.
Bir de 8 aylık bebek yabancıyı ayirdetme becerisi kazanıyor. Onu evde tuttuğumuz sürece ev dışı onun için yabancı ortam. Bir kaç gitmeye alisir. Ağladığında kucağına alırsın. Rahatlatip güvende hissettirirsin.

Teşekkürler. Yok vermiyordum. Bugün başladık.

Ill kizimda Bebetto elyafli alt üst şapkalı takım almıştık. Çok kullanisliydi.
Kozmonot ile hiç rahat etmedi aldiklarimizi geri vermistik.
Kulakları koruyan bir şapka, gövde ve bacakları ısıtan bir dış kıyafet bir de atkı edinmek iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…