- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.961
Cok mantikliKendi yapsin
Ben 1 cocukla darma duman oldum, 2 de ne hale gelirim bilemiyorumBenim evin camları buğulu gösteriyor, perdeler de dumanlı :)
Hiç silme/yıkama niyetine bile girmiyorum şimdilik...
İki çocuklu, pasaklı bir anneyim ben...
İyi ki kocam bosamiyor beni :))
Evden cok herseye benzedi benimkiBen 1 cocukla darma duman oldum, 2 de ne hale gelirim bilemiyorum
Esim gidelim diye tutturdu yazin bizde antalyaya gittik ama gel bana sor, tovbe dedim bir daha... Ki o zaman zeynep cok uysaldi. Simdi azmanlasti, gecen bez alamaya gitmedim disarda gene bagiracak aglayacak diye, babasina aldirdim. Herkes cocukla disarda valla, bi biz boyleyizArkadasimin bi bebeği 13 aylik diğeri 1.5 aylik şu an Antalya belekte tatilde.. Ulan bende mi var bi anormallik acaba ben sokaga cikmaya korkuyorum
Yavrum bide bi yandan ise gidiyon sen, normal degilmi? Hangi ara yapicaksin?Evden cok herseye benzedi benimki
Tecrübe önemli. İlk cocukta tecrubesizlik oluyor. Ikincide insan kendisini nelerin beklediğini, ve bu bekleyenlerle nasıl basedecegine dair fikir sahibi oluyor.Ben 1 cocukla darma duman oldum, 2 de ne hale gelirim bilemiyorum
Hele 3. Yu kesinlikle benim gibiTecrübe önemli. İlk cocukta tecrubesizlik oluyor. Ikincide insan kendisini nelerin beklediğini, ve bu bekleyenlerle nasıl basedecegine dair fikir sahibi oluyor.
Yani ikinci kez annelik darma duman edemez.
2 yasdan sonra mutlaka tavsiye ederim :) ikinci bebegi düşünmenizi.
Siz de çıkın canim. Dışarıdaki insanların ayiplayici bakislarindan etkilenme.Esim gidelim diye tutturdu yazin bizde antalyaya gittik ama gel bana sor, tovbe dedim bir daha... Ki o zaman zeynep cok uysaldi. Simdi azmanlasti, gecen bez alamaya gitmedim disarda gene bagiracak aglayacak diye, babasina aldirdim. Herkes cocukla disarda valla, bi biz boyleyiz
Yani dusuneyim mi dusunmeyim mi 3.yu anlayamadim :)))Hele 3. Yu kesinlikle benim gibi
Kotona baktım geçen gün gelmemişti dahaBebelere kışlık kıyafet alisverisini nerden yapcaksiniz?
Disardan bizi izle 1 hafta sonra karar verYani dusuneyim mi dusunmeyim mi 3.yu anlayamadim :)))
Canım bnm bebeğim ek gıdaya geçmeden 7 ile 9 kez kaka yapıyordu. Şimdi ek gıdaya geçtik günde 4.5 kez yapıyor doktor normal defi ama bana fazla geliyor bu ay kilo da almadıkDisardan bizi izle 1 hafta sonra karar ver
Teşekkürler. Yok vermiyordum. Bugün başladık.Sağolun hanımlar.
Neslihan, bu muhabbeti senle mi yapmıştık. Hatırlamıyorum.
Çoğu kişi cevaplamış ama bende yazayım. :)
Bizde de oluyor. Misal dün havuç vermiştim eline. kakasında vardı bariz şekilde. Hatta bir keresinde irmik bile görmüştüm ben.
İlk kez verdiğim zamandı galiba.
Ben bağıran bir insan değilim. Sinirlendiğimde direk yüzüm düşüyor. O da tonlarca laftan ala etki yapıyormuş.
Eşin yardımı cidden önemli.
Şu tatil boyunca eşim baya ilgilendi. Ya da biz kv deydik. Çocuk uyumuyordu ama yorgun değildim. İçimden tatil bitince napıcam diye geçiriyordum. Ki dün uyumuştu ama bugün hiç uyumadı nerdeyse. Ben akşamı resmen kriz geçirdim. Çocuk elimde böyle var ya, sarkmamak için zor tuttum kendimi. O derece delirttim kendimi, o miniğin birşeyden haberi yok.
geçmiş olsun.
kan ilacını veriyor muydun?
@onyedilik dur sanaPembedon5 pembece konusayım '' barıstıgınıza göre akşam bi fış fış yaparsın artık ''
:)))Disardan bizi izle 1 hafta sonra karar ver
Kizlar uykuyla ilgili bisey daha duydum, 1 yasinda felaket uykusu dedikleri bisey var, yine bozuluyomusresmen bizi kandirdilar buyudukce cildiracaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?