- 29 Temmuz 2015
- 1.117
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.981
üstelemedim.Aboo kavga sebebi...
Bende sormadan yıkasaydım asardı herhal. Ama galiba herhalde sanırsam benimde işime geldi.Sanki baska isleri var, niye bu erkekler iki perdeyi asmaya bu kadar tantana cikariyolar anlamiyorum yaben utuledim bile, hepsi uzun, istelik ev cam dolu, bizdede kavga cikti tabi...
Aynen benimkine benziyor.Benim evin camları buğulu gösteriyor, perdeler de dumanlı :)
Hiç silme/yıkama niyetine bile girmiyorum şimdilik...
İki çocuklu, pasaklı bir anneyim ben...
İyi ki kocam bosamiyor beni :))
English home uyku tulumuKizlar kişlik kalin uyku tulumu ariyorum.üstüne yorgan sermek tehlikeli.delidana gibi dönuyor benim kiz.varmi alan yada tavsiye ettiginiz bir marka model varmi?
Keşke bebisler yattktan sonra halimiz olsa. Mutfak dolaplari temizlense.. camlar silinse.. banyolar yikansa.. nerdeeee. Ben kaldırıp kendimi yikayamiyorum 10dan sonra ruh gibi bir iki gezinip en sonunda uykuya yenik düşüyorum emzirirkenüstelemedim.
İşine gelince kendi diyecek. Halıları ben verirdim yıkamaya. Hangi ara kirlendi derdi. bu bayram kendi dedi ver diye. Niye, ablası gelecek diye. Yakında der onları da yıka diye. Zira artık kararmış oldukları barizleşmiş.
Bende sormadan yıkasaydım asardı herhal. Ama galiba herhalde sanırsam benimde işime geldi.
Aynen benimkine benziyor.
Bende bazen aynı şeyi düşünüyorum da, ev içi temizlikle yırttığımı düşünüyorum.
çok da ucuzmus 35 tlEnglish home uyku tulumu
Keşke bebisler yattktan sonra halimiz olsa. Mutfak dolaplari temizlense.. camlar silinse.. banyolar yikansa.. nerdeeee. Ben kaldırıp kendimi yikayamiyorum 10dan sonra ruh gibi bir iki gezinip en sonunda uykuya yenik düşüyorum emzirirken
Bence kaka sayisinin azalmasi gerekir emmesi nasil canim belki dis cikariyordur baktin mi dis cikarma doneminde ishal oluyorlarCanım bnm bebeğim ek gıdaya geçmeden 7 ile 9 kez kaka yapıyordu. Şimdi ek gıdaya geçtik günde 4.5 kez yapıyor doktor normal defi ama bana fazla geliyor bu ay kilo da almadık
Opmem mii zevkle butun gunum opup koklamakla geciyor hatta kucugu dondurasim geliyor oylee kalsa keskee:)))
Kolayliklar diliyorum...
3 kiymetlini de ayrı ayrı opersin benim icin.
Ben de 3.yüm
Evet benle yapmistin canimSağolun hanımlar.
Neslihan, bu muhabbeti senle mi yapmıştık. Hatırlamıyorum.
Çoğu kişi cevaplamış ama bende yazayım. :)
Bizde de oluyor. Misal dün havuç vermiştim eline. kakasında vardı bariz şekilde. Hatta bir keresinde irmik bile görmüştüm ben.
İlk kez verdiğim zamandı galiba.
Ben bağıran bir insan değilim. Sinirlendiğimde direk yüzüm düşüyor. O da tonlarca laftan ala etki yapıyormuş.
Eşin yardımı cidden önemli.
Şu tatil boyunca eşim baya ilgilendi. Ya da biz kv deydik. Çocuk uyumuyordu ama yorgun değildim. İçimden tatil bitince napıcam diye geçiriyordum. Ki dün uyumuştu ama bugün hiç uyumadı nerdeyse. Ben akşamı resmen kriz geçirdim. Çocuk elimde böyle var ya, sarkmamak için zor tuttum kendimi. O derece delirttim kendimi, o miniğin birşeyden haberi yok.
geçmiş olsun.
kan ilacını veriyor muydun?
ezdin mi naptın?
Hemen hemen hergün veriyorum elineDomates bi yaşından sonra canım
Blw yapmıyorum ama kızımın kakasında muz,semizotu gibi sebzeleri seçiyorum
Normaldir sanırum
Teşekkürler canmNe kadar cigniyo gozuksede oğütücü dişlerdir. Agzinda ciğnemis gibi yaparak islatarak yumusatiyo , parca parca yutuyo. ögutmuyo.
izin vermedi anestesi uzamnı..ağladım sızladım..nayn dedim istanbulda ablm yaptı doğum 3 fotoğrafcı girdi nayn
hemşire kıza verdim teli o .çektisiniriliyim
İkinci cocugu onceden dusunuyorduk. Ama bu oğlandan sonra ikinci cocugu asla dusunmuyoruz. Annemde bir tane daha ayni modelden olmaz . Digeri sakin olsada bununla bebek bakilmaz siyo. Bir tane yeterli. Saglikli sihhatli buyusun.Ben 1 cocukla darma duman oldum, 2 de ne hale gelirim bilemiyorum
2 yasindan sonra dusunuyorum 2. Cocuk herseye ragmen :) kardesi olmali insanin... Arkadas vs. Baska kardes bambaska...Tecrübe önemli. İlk cocukta tecrubesizlik oluyor. Ikincide insan kendisini nelerin beklediğini, ve bu bekleyenlerle nasıl basedecegine dair fikir sahibi oluyor.
Yani ikinci kez annelik darma duman edemez.
2 yasdan sonra mutlaka tavsiye ederim :) ikinci bebegi düşünmenizi.
disardaki insanlari takmiyorumda, bebek arabasinda durmak istemiyor bu aralar surekli agliyor, oyle bir problemim var. eline oyuncak veriyorum, 80 tl'lik oyuncagi kaybettik gecen gunSiz de çıkın canim. Dışarıdaki insanların ayiplayici bakislarindan etkilenme.
Bir de 8 aylık bebek yabancıyı ayirdetme becerisi kazanıyor. Onu evde tuttuğumuz sürece ev dışı onun için yabancı ortam. Bir kaç gitmeye alisir. Ağladığında kucağına alırsın. Rahatlatip güvende hissettirirsin.
Bugun kendimi kuru yapraklarla kapli cikmaz bir sokaga benzetiyorumm... Sadece o sokakta, yasayanlar uzerimden gelip ... Geciyor...
Sabahtan beri aklimda dolaniyor
Yagmur yagiyor.. Ozlemisim... Uykum var... Gozlerim kapaniyor... Umarim uyurum, tabi zeynepteiyi geceler kizlar
Aynen ya her gun siliyodum bi ara baktm her yerim ağrıyo agridan agladim hatta bi kere biraktm kendimi bu kadar yormanin anlami yok surekli temz yerlerde buyumicek cocukkonu minnoşlar olunca yapılıyor :=) haftada 1 temızlık yapardım. şimdi 2 günde bi
Domatesi ben verdm bi kac kez ilkinde bsy olmadı sonra agzina alir almaz kusmaya basladi denedm bende ondan mi diye domatesten alerjisi mi var yani domatese anlamadmDomates bi yaşından sonra canım
Blw yapmıyorum ama kızımın kakasında muz,semizotu gibi sebzeleri seçiyorum
Normaldir sanırum
Çok geçmiş olsun kızsaydın bari niye dikkat etmiyorlarmış birde susturmak için kucaklarina alırlar düşürmeseymişsinCocukla aksama kadar ben vakit geciyorum bi kere dusurmedim dun sagolsun 2 kisi bi çocuğa sahip çıkamadılar kp esim dusurdu cocugu kp koltuğa yatirdi esimdr yanina oturunca tutuyo sanmis birakti döndü arkasini pat kafasinin ustune dimdik dustu ben hic bi zaman koymuyorum koltuga biliyorum cunku huyunu saniyesinde donuyo hemen aldm kucagima nasil agliyo yavrum bide arkamdan gelip bi bna ver demeleri yok mu cildirttilar yaa ben annesiyim bende sakinlesir cocuk sizde sakinlesir mi ben gidiyorm onlar arkamdan geliyo kv zaten panik bagirdi duusunce iyice korktm
Domates pişiğe sebrp olur gaz yaparDomatesi ben verdm bi kac kez ilkinde bsy olmadı sonra agzina alir almaz kusmaya basladi denedm bende ondan mi diye domatesten alerjisi mi var yani domatese anlamadm
Geçmiş olsunCocukla aksama kadar ben vakit geciyorum bi kere dusurmedim dun sagolsun 2 kisi bi çocuğa sahip çıkamadılar kp esim dusurdu cocugu kp koltuğa yatirdi esimdr yanina oturunca tutuyo sanmis birakti döndü arkasini pat kafasinin ustune dimdik dustu ben hic bi zaman koymuyorum koltuga biliyorum cunku huyunu saniyesinde donuyo hemen aldm kucagima nasil agliyo yavrum bide arkamdan gelip bi bna ver demeleri yok mu cildirttilar yaa ben annesiyim bende sakinlesir cocuk sizde sakinlesir mi ben gidiyorm onlar arkamdan geliyo kv zaten panik bagirdi duusunce iyice korktm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?