2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aboo kavga sebebi...
üstelemedim.
İşine gelince kendi diyecek. Halıları ben verirdim yıkamaya. Hangi ara kirlendi derdi. bu bayram kendi dedi ver diye. Niye, ablası gelecek diye. Yakında der onları da yıka diye. Zira artık kararmış oldukları barizleşmiş.

Sanki baska isleri var, niye bu erkekler iki perdeyi asmaya bu kadar tantana cikariyolar anlamiyorum ya ben utuledim bile, hepsi uzun, istelik ev cam dolu, bizdede kavga cikti tabi...
Bende sormadan yıkasaydım asardı herhal. Ama galiba herhalde sanırsam benimde işime geldi.

Benim evin camları buğulu gösteriyor, perdeler de dumanlı :)
Hiç silme/yıkama niyetine bile girmiyorum şimdilik...
İki çocuklu, pasaklı bir anneyim ben...
İyi ki kocam bosamiyor beni :))
Aynen benimkine benziyor.
Bende bazen aynı şeyi düşünüyorum da, ev içi temizlikle yırttığımı düşünüyorum.

Kizlar kişlik kalin uyku tulumu ariyorum.üstüne yorgan sermek tehlikeli.delidana gibi dönuyor benim kiz.varmi alan yada tavsiye ettiginiz bir marka model varmi?
English home uyku tulumu

Keşke bebisler yattktan sonra halimiz olsa. Mutfak dolaplari temizlense.. camlar silinse.. banyolar yikansa.. nerdeeee. Ben kaldırıp kendimi yikayamiyorum 10dan sonra ruh gibi bir iki gezinip en sonunda uykuya yenik düşüyorum emzirirken

Yarın misafir gelecek paşayı babasına verdim ev temizledim ev detaylı temizlik istiyor tasinirsak diye umursamiyorum önceden çok ozeniyordum misafire ama şuan vakt yok kolay şeyler yapıp koyacam ne yapiyim pasa bina yapisik nasıl olacaksa boyle tuvalete gdemoyorum yurutecte durmuyor mama sandalyesine onunr birsey koyunca az duruyir sikiliyor derdi ben bunaldim kaç gündür hava da çok sogudu dışarıda ckamadim

Canım bnm bebeğim ek gıdaya geçmeden 7 ile 9 kez kaka yapıyordu. Şimdi ek gıdaya geçtik günde 4.5 kez yapıyor doktor normal defi ama bana fazla geliyor bu ay kilo da almadık
Bence kaka sayisinin azalmasi gerekir emmesi nasil canim belki dis cikariyordur baktin mi dis cikarma doneminde ishal oluyorlar

Evet benle yapmistin canim

ezdin mi naptın?

Domates bi yaşından sonra canım
Blw yapmıyorum ama kızımın kakasında muz,semizotu gibi sebzeleri seçiyorum
Normaldir sanırum
Hemen hemen hergün veriyorum eline

Ne kadar cigniyo gozuksede oğütücü dişlerdir. Agzinda ciğnemis gibi yaparak islatarak yumusatiyo , parca parca yutuyo. ögutmuyo.
Teşekkürler canm

izin vermedi anestesi uzamnı..ağladım sızladım..nayn dedim istanbulda ablm yaptı doğum 3 fotoğrafcı girdi nayn
hemşire kıza verdim teli o .çekti siniriliyim
biliyordum

Pazar gunu guzel kollarini kaldirarak emeklemeye basladi. Surunmuyor artik. . Birde uzerimden tirmaniyo karsi tarafa geciyor. Sonra tekrar bdiger tarafa . ter icinde kaliyo. Oyuncaklari bi tarafa atmis. Tirmanma ve yastikla bogusma oyun olarak oynadigi bunlar. Bide aeada topunu atip pesinden emekliyor.

Ben 1 cocukla darma duman oldum, 2 de ne hale gelirim bilemiyorum
İkinci cocugu onceden dusunuyorduk. Ama bu oğlandan sonra ikinci cocugu asla dusunmuyoruz. Annemde bir tane daha ayni modelden olmaz . Digeri sakin olsada bununla bebek bakilmaz siyo. Bir tane yeterli. Saglikli sihhatli buyusun.

2 yasindan sonra dusunuyorum 2. Cocuk herseye ragmen :) kardesi olmali insanin... Arkadas vs. Baska kardes bambaska...

disardaki insanlari takmiyorumda, bebek arabasinda durmak istemiyor bu aralar surekli agliyor, oyle bir problemim var. eline oyuncak veriyorum, 80 tl'lik oyuncagi kaybettik gecen gun emzik veriyorum, onuda atiyo, devamli onunla ilgileniyorum, yok illa kucaga gelecek sipa :) parkta bile surati bes karis salincakta falan memnuniyetsiz, ayni anasi gibi

Hey kızlar ! Benim oğlan bu aralar çok fena (birçoğunuzunki gibi) pek giremiyorum maalesef. Peki şimdi niye geldim ? Oğlum uyuyo şükürler olsun benim de uykum kaçtı hazır boştayken size bir soru sormak istedim. Diş çıkarma döneminde seste değişme olur mu acaba ? Benimkinin sesi kalınlaştı mı desem kısıldı mı desem bilemedim bi bozuldu sesi bugünden beri çok kötü. Başka bir rahatsızlığı yok sadece seste problem var. Daha hiç dişimiz de çıkmadı. Bilemedim ki noluyo bebikime

İyi geceler atom

Cocukla aksama kadar ben vakit geciyorum bi kere dusurmedim dun sagolsun 2 kisi bi çocuğa sahip çıkamadılar kp esim dusurdu cocugu kp koltuğa yatirdi esimdr yanina oturunca tutuyo sanmis birakti döndü arkasini pat kafasinin ustune dimdik dustu ben hic bi zaman koymuyorum koltuga biliyorum cunku huyunu saniyesinde donuyo hemen aldm kucagima nasil agliyo yavrum bide arkamdan gelip bi bna ver demeleri yok mu cildirttilar yaa ben annesiyim bende sakinlesir cocuk sizde sakinlesir mi ben gidiyorm onlar arkamdan geliyo kv zaten panik bagirdi duusunce iyice korktm

Domates bi yaşından sonra canım
Blw yapmıyorum ama kızımın kakasında muz,semizotu gibi sebzeleri seçiyorum
Normaldir sanırum
Domatesi ben verdm bi kac kez ilkinde bsy olmadı sonra agzina alir almaz kusmaya basladi denedm bende ondan mi diye domatesten alerjisi mi var yani domatese anlamadm

Çok geçmiş olsun kızsaydın bari niye dikkat etmiyorlarmış birde susturmak için kucaklarina alırlar düşürmeseymişsin

Domatesi ben verdm bi kac kez ilkinde bsy olmadı sonra agzina alir almaz kusmaya basladi denedm bende ondan mi diye domatesten alerjisi mi var yani domatese anlamadm
Domates pişiğe sebrp olur gaz yapar
Bi yerde de safra kesesinr zararı olduğunu okumuştum
Egzama ,zona gibi durumlarda yetişkinlerde bile kesiliyo
Çiğ değil de pişmiş olarak ver bence canım çpk vrrmek istersen

Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…