- 30 Ocak 2015
- 19.854
- 28.579
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.001
Esime kizdm bide ortaya laf attm aksama kadar her guun ben yanindayim bi kere dusurmedm bi cocuga sahip cikamadnz diyeÇok geçmiş olsun kızsaydın bari niye dikkat etmiyorlarmış birde susturmak için kucaklarina alırlar düşürmeseymişsin
Vermem canim beklerm artk denemek istedm biDomates pişiğe sebrp olur gaz yapar
Bi yerde de safra kesesinr zararı olduğunu okumuştum
Egzama ,zona gibi durumlarda yetişkinlerde bile kesiliyo
Çiğ değil de pişmiş olarak ver bence canım çpk vrrmek istersen
Sagol canimGeçmiş olsun
Dis cikarma doneminde salyanin artmasi sebebiyle bogazda hiriltilar oluyor ee buda sesin daha kalin cikmasina sebep oluyorHey kızlar ! Benim oğlan bu aralar çok fena (birçoğunuzunki gibi) pek giremiyorum maalesef. Peki şimdi niye geldim ? Oğlum uyuyo şükürler olsun benim de uykum kaçtı hazır boştayken size bir soru sormak istedim. Diş çıkarma döneminde seste değişme olur mu acaba ? Benimkinin sesi kalınlaştı mı desem kısıldı mı desem bilemedim bi bozuldu sesi bugünden beri çok kötü. Başka bir rahatsızlığı yok sadece seste problem var. Daha hiç dişimiz de çıkmadı. Bilemedim ki noluyo bebikime
Benimki misal şuan uyuyor. Bende uyusam ya, yada az iş yapayım.. yok.. burda dolanıyorum. Daha keyifli.Keşke bebisler yattktan sonra halimiz olsa. Mutfak dolaplari temizlense.. camlar silinse.. banyolar yikansa.. nerdeeee. Ben kaldırıp kendimi yikayamiyorum 10dan sonra ruh gibi bir iki gezinip en sonunda uykuya yenik düşüyorum emzirirken
bizde ilk defa pazar günü parka gittik. Hiç gitmemiştik. beraber sallandık. Sonra babası aldı kucağına. Anında lok diye kustu çocuk. sanırım midesi bulandı sallanınca.2 yasindan sonra dusunuyorum 2. Cocuk herseye ragmen :) kardesi olmali insanin... Arkadas vs. Baska kardes bambaska...
disardaki insanlari takmiyorumda, bebek arabasinda durmak istemiyor bu aralar surekli agliyor, oyle bir problemim var. eline oyuncak veriyorum, 80 tl'lik oyuncagi kaybettik gecen gunemzik veriyorum, onuda atiyo, devamli onunla ilgileniyorum, yok illa kucaga gelecek sipa :) parkta bile surati bes karis salincakta falan memnuniyetsiz, ayni anasi gibi
Oyyy.. geçmiş olsun.Cocukla aksama kadar ben vakit geciyorum bi kere dusurmedim dun sagolsun 2 kisi bi çocuğa sahip çıkamadılar kp esim dusurdu cocugu kp koltuğa yatirdi esimdr yanina oturunca tutuyo sanmis birakti döndü arkasini pat kafasinin ustune dimdik dustu ben hic bi zaman koymuyorum koltuga biliyorum cunku huyunu saniyesinde donuyo hemen aldm kucagima nasil agliyo yavrum bide arkamdan gelip bi bna ver demeleri yok mu cildirttilar yaa ben annesiyim bende sakinlesir cocuk sizde sakinlesir mi ben gidiyorm onlar arkamdan geliyo kv zaten panik bagirdi duusunce iyice korktm
Geçmiş olsun canım . Bu aralar iyice dikkatli Immanuel gerrkli sanirim zira hergun bi bebek dusuyoCocukla aksama kadar ben vakit geciyorum bi kere dusurmedim dun sagolsun 2 kisi bi çocuğa sahip çıkamadılar kp esim dusurdu cocugu kp koltuğa yatirdi esimdr yanina oturunca tutuyo sanmis birakti döndü arkasini pat kafasinin ustune dimdik dustu ben hic bi zaman koymuyorum koltuga biliyorum cunku huyunu saniyesinde donuyo hemen aldm kucagima nasil agliyo yavrum bide arkamdan gelip bi bna ver demeleri yok mu cildirttilar yaa ben annesiyim bende sakinlesir cocuk sizde sakinlesir mi ben gidiyorm onlar arkamdan geliyo kv zaten panik bagirdi duusunce iyice korktm
Bizde çok şükür bir sıkıntı yapmadiDomatesi ben verdm bi kac kez ilkinde bsy olmadı sonra agzina alir almaz kusmaya basladi denedm bende ondan mi diye domatesten alerjisi mi var yani domatese anlamadm
Diyemiyosub iste zaten dusunce aklina laf soylemek gelmiyo ki bi yerine bisey oldu mu diye korkmaktan bacaklarim nasil titriyodu aklim basimdan gitti basinin ustune dimdik dustu boynu bukuldu ya boynu kirilsaydi Allah korusunBenimki misal şuan uyuyor. Bende uyusam ya, yada az iş yapayım.. yok.. burda dolanıyorum. Daha keyifli.
bizde ilk defa pazar günü parka gittik. Hiç gitmemiştik. beraber sallandık. Sonra babası aldı kucağına. Anında lok diye kustu çocuk. sanırım midesi bulandı sallanınca.
Ama ben devam ettim sallanmaya.
Oyyy.. geçmiş olsun.
Benimde aklım artık çocuk onlarda olunca hep oğlumda kalıyor. geçen yalnız bırakmayın emekliyor demiştim. Kv de zaten hiç kucağımdan indirmiyorum ki demişti de, şimdi kızıda var, diğer torunu da. Sanki benimkiyle o kadar ilgilenmiyor gibime geliyor. Dün az çıkalım dedim. Yerde küçük koltuğun yanında oturuyordum. Kv aldı çocuğu yerden sevdi. Sonra arkama geçti. Kendisi gitti. Arkamı döndüm baktım ki, çocuğu koltuğa oturtmuş. Diyecektim, normalde böyle bırakıp gitmiyorsunuz değil mi.. Bir diyemedim.
Ben hix koltuga koymuyorum biliyorum cunku cok hareketli bi bebek hepnyere koyuyorum bi su içmeye gitsem esime yuz kere cocugu tut diyorm tamam birak diyo tutana kadar gtmyrm o eliyle tuttugunu bi goruyum ondan snra birakiyorm beyfendi telefona bakmaktan cocuga bakmiyo cunku dunde bana gelms tleefonla oynicam diye cocuga bakmamazlik yapma ondan cocugu 2 kere kendi dusurdu ben yere otuttrdmda devrildi yana diye demedigini birakmadi kendi koltuktan dusurdu bisey olmaz yaa duse kalka buyucek olduGeçmiş olsun canım . Bu aralar iyice dikkatli Immanuel gerrkli sanirim zira hergun bi bebek dusuyo
Bizde çok şükür bir sıkıntı yapmadi
Ah bu kocalar ahhhBen hix koltuga koymuyorum biliyorum cunku cok hareketli bi bebek hepnyere koyuyorum bi su içmeye gitsem esime yuz kere cocugu tut diyorm tamam birak diyo tutana kadar gtmyrm o eliyle tuttugunu bi goruyum ondan snra birakiyorm beyfendi telefona bakmaktan cocuga bakmiyo cunku dunde bana gelms tleefonla oynicam diye cocuga bakmamazlik yapma ondan cocugu 2 kere kendi dusurdu ben yere otuttrdmda devrildi yana diye demedigini birakmadi kendi koltuktan dusurdu bisey olmaz yaa duse kalka buyucek oldu
Ayyyy Allah korusun ağzından yel alsınDiyemiyosub iste zaten dusunce aklina laf soylemek gelmiyo ki bi yerine bisey oldu mu diye korkmaktan bacaklarim nasil titriyodu aklim basimdan gitti basinin ustune dimdik dustu boynu bukuldu ya boynu kirilsaydi Allah korusun
Cok gecmis olsun canim yaDiyemiyosub iste zaten dusunce aklina laf soylemek gelmiyo ki bi yerine bisey oldu mu diye korkmaktan bacaklarim nasil titriyodu aklim basimdan gitti basinin ustune dimdik dustu boynu bukuldu ya boynu kirilsaydi Allah korusun
benim büyük oğlumda sekiz buçuk aylıkken yürüdü hatta dişleri bile çıkmamıştı..kızım 10 aylıkken yürüdü..ama şubat bebekleri daha 7 aylık,bu kadar erken yürümezler diye düşünüyorum..Benim buyük oğlum 8,5 aylıkken yürümeye baslamisti
ben buna tanık oldum..oğlum 8,5 aylıkken yürüdü..ama şubat bebekleri ? henüz 7 aylıklar ,ne biliim inanasım gelmedi..dogru olabilir. ablam 8. ayda yürümeye başlamış:=)
benim oğlan günde 4 kez sulu yapardı..ek gıda sonrası günde bir kez katı oldu artık..Kızlar bnm bebeğim sürekli günde 4.5 kez kaka yapıyor. Ek gıdaya geçmeden 7 kez di geçince 4. 5 kaka ya düştü sizce normal mi Sizinkiler nasıl
Canim o bebek tam anlamiyla yurumuyor zaten tutunarak yuruyor ve 4 aylikken emeklemisti masaallah diyelim debenim büyük oğlumda sekiz buçuk aylıkken yürüdü hatta dişleri bile çıkmamıştı..kızım 10 aylıkken yürüdü..ama şubat bebekleri daha 7 aylık,bu kadar erken yürümezler diye düşünüyorum..
maşallah ..amaaan bizimkilerde yürüyecek eninde sonunda allah cümlemizin evladına sağlık versin..C
Canim o bebek tam anlamiyla yurumuyor zaten tutunarak yuruyor ve 4 aylikken emeklemisti masaallah diyelim de
aha asla dedin..asla dediğin şey mutlaka oluyo..bak ben üçledimİkinci cocugu onceden dusunuyorduk. Ama bu oğlandan sonra ikinci cocugu asla dusunmuyoruz. Annemde bir tane daha ayni modelden olmaz . Digeri sakin olsada bununla bebek bakilmaz siyo. Bir tane yeterli. Saglikli sihhatli buyusun.
Ben yemeklerine katiyorum. Herhangibir dorunu olmadi. Pişmişi cigden daha saglikli hem.Domatesi ben verdm bi kac kez ilkinde bsy olmadı sonra agzina alir almaz kusmaya basladi denedm bende ondan mi diye domatesten alerjisi mi var yani domatese anlamadm
Geçmis olsun canim.Cocukla aksama kadar ben vakit geciyorum bi kere dusurmedim dun sagolsun 2 kisi bi çocuğa sahip çıkamadılar kp esim dusurdu cocugu kp koltuğa yatirdi esimdr yanina oturunca tutuyo sanmis birakti döndü arkasini pat kafasinin ustune dimdik dustu ben hic bi zaman koymuyorum koltuga biliyorum cunku huyunu saniyesinde donuyo hemen aldm kucagima nasil agliyo yavrum bide arkamdan gelip bi bna ver demeleri yok mu cildirttilar yaa ben annesiyim bende sakinlesir cocuk sizde sakinlesir mi ben gidiyorm onlar arkamdan geliyo kv zaten panik bagirdi duusunce iyice korktm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?