2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dis cikarma doneminde salyanin artmasi sebebiyle bogazda hiriltilar oluyor ee buda sesin daha kalin cikmasina sebep oluyor

Benimki misal şuan uyuyor. Bende uyusam ya, yada az iş yapayım.. yok.. burda dolanıyorum. Daha keyifli.

bizde ilk defa pazar günü parka gittik. Hiç gitmemiştik. beraber sallandık. Sonra babası aldı kucağına. Anında lok diye kustu çocuk. sanırım midesi bulandı sallanınca.
Ama ben devam ettim sallanmaya.

Oyyy.. geçmiş olsun.
Benimde aklım artık çocuk onlarda olunca hep oğlumda kalıyor. geçen yalnız bırakmayın emekliyor demiştim. Kv de zaten hiç kucağımdan indirmiyorum ki demişti de, şimdi kızıda var, diğer torunu da. Sanki benimkiyle o kadar ilgilenmiyor gibime geliyor. Dün az çıkalım dedim. Yerde küçük koltuğun yanında oturuyordum. Kv aldı çocuğu yerden sevdi. Sonra arkama geçti. Kendisi gitti. Arkamı döndüm baktım ki, çocuğu koltuğa oturtmuş. Diyecektim, normalde böyle bırakıp gitmiyorsunuz değil mi.. Bir diyemedim.

Geçmiş olsun canım . Bu aralar iyice dikkatli Immanuel gerrkli sanirim zira hergun bi bebek dusuyo

Domatesi ben verdm bi kac kez ilkinde bsy olmadı sonra agzina alir almaz kusmaya basladi denedm bende ondan mi diye domatesten alerjisi mi var yani domatese anlamadm
Bizde çok şükür bir sıkıntı yapmadi

Diyemiyosub iste zaten dusunce aklina laf soylemek gelmiyo ki bi yerine bisey oldu mu diye korkmaktan bacaklarim nasil titriyodu aklim basimdan gitti basinin ustune dimdik dustu boynu bukuldu ya boynu kirilsaydi Allah korusun

Geçmiş olsun canım . Bu aralar iyice dikkatli Immanuel gerrkli sanirim zira hergun bi bebek dusuyo

Bizde çok şükür bir sıkıntı yapmadi
Ben hix koltuga koymuyorum biliyorum cunku cok hareketli bi bebek hepnyere koyuyorum bi su içmeye gitsem esime yuz kere cocugu tut diyorm tamam birak diyo tutana kadar gtmyrm o eliyle tuttugunu bi goruyum ondan snra birakiyorm beyfendi telefona bakmaktan cocuga bakmiyo cunku dunde bana gelms tleefonla oynicam diye cocuga bakmamazlik yapma ondan cocugu 2 kere kendi dusurdu ben yere otuttrdmda devrildi yana diye demedigini birakmadi kendi koltuktan dusurdu bisey olmaz yaa duse kalka buyucek oldu

Ah bu kocalar ahhh
Hep mi aynı üretim aynı seri bunlar

C
Canim o bebek tam anlamiyla yurumuyor zaten tutunarak yuruyor ve 4 aylikken emeklemisti masaallah diyelim de

İkinci cocugu onceden dusunuyorduk. Ama bu oğlandan sonra ikinci cocugu asla dusunmuyoruz. Annemde bir tane daha ayni modelden olmaz . Digeri sakin olsada bununla bebek bakilmaz siyo. Bir tane yeterli. Saglikli sihhatli buyusun.
aha asla dedin..asla dediğin şey mutlaka oluyo..bak ben üçledim

gece bi 15 kere kalkıyorum..
Dün ince battaniyesi ile örtme denemesine giriştim.girişmez olaydım..dürüm gibi olmuş depiniyor ..telsiz kulağımın dibinde bi yerini koparan var sanki..
Fırla pembe ...
Dürümü çöz pembe..
Yana dönüverip hiçbişi yokmuş gibi uyumaya devam
edit: bu yazı dün gece yollanacaktı ki hepiniz bilirsiniz kk ya ne zaman girsem şarj olmaz..kapanıverdi.bir küfür savurdum havaya usulca telefonumu bıraktım komodine (başkaa bişe olsa fırlatıp atardımda z5 bu anacım)
nescafemi içiyorum ..annem mutfakta oğlana menemen yediriyor..uçtu uçtular eşliğinde
kahvemin son yudumunu diplediğimde kkyı kapatıcam ..okula gidicem ..yoksa 4.sınıf ve 3.sınıf tüm dersleri yükleyecekler bana
neylemi dolmuşla tabiki..aracımız dostlarımızda mühim işler peşinde..dün doğan bebeğimiz 2 kordon dolamıştı boynuna(hıncal uluç sanırsan)hrıltısı vardı ..serum taktılar daha hala öyle imiş..kordon cıkarırken pislik yutmuş ciğerlere mi ne..acayip aklım onlarda..dünya güzeli bir oğlan çocuğu..aman kızlar dua edin be..
mevlüt okutun demedik iki bi amin diyin
haydi son yudumla beraber sizide yutuyorum

Geçmis olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…