2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah iyileşir. Mekonyumunu yutmuş . Gecmis olsun. Duzelsin. Bebislere birsey olmasin. Anneler üzülmesin

ben cocugu alana 10 kere uyarıda bulunurum sırf düşmemesi için. çok abarttıgım her şeye müdahale ettıgım söylenır genelde.
hem ılgılenemezler, , hem de laf söyleyınce burunlarını sokarlar.
geçmiş olsun. benım gibi yap; bin kere ikaz et. ortam polisi ol

Esime oyle yapyrm zaten yanina birakinca tutana kadar gtmyrm birak tamam diyo telefonla oynuyo yok diyorum sen tutboyle kv dedi kac kere cocuk duser tutun diye demeye kalmadi dustu

Aa english home da varmi.bakiyim orayada

Ayy yavrum Allah şifa versin

Gorsellerde var o resim . Pinterest tede
Hadi ya cahillik iste

İnsan ilk çocuğu kendisi için istiyor, ikinciyi çocuğu için... Bir çocuğa birakilabilecek en guzel miras bir kardeş...
Biz iki yaşından sonra düşünmeye basladik, tam 21 ay bekletti bizi küçük nazlı minnosumuz.

.....
Arabada durmak istemiyorsa kucakta çıkarmak iyi olabilir.
Salincakta başı dönüyor olabilir. Zira büyük kızım 4 yaşına kadar sallanmayi sevmedi bu nedenle.
Pes etmek yok, denemeye ve bu küçük insanları anlamaya çalışmaya devam...

Kızlar selam
Uzun zamandır fırsat bulamıyorum, malum geri sayım başladı, haftaya perşembe işe dönüyorum

Umarım herşey yolundadır ve herkes iyidir, özellikle de bizim dönem Minnoşlar

Gelmişken size işe yarar bir bilgi vereyim :
Lcwaikiki Home koleksiyonu yapmış ve koleksiyonda bebek ve çocuk odası da var. Beşik koruyucu, nevresim ve battaniyeler var çeşit çeşit, güzel olanlar da var hani, isteyen bir göz atsın derim.

Şimdilik sevgiyle öpüyorum, bay bay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…