- 30 Ocak 2015
- 19.854
- 28.579
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.021
Hepsi ayni benim annem yada babam yapsaydı aynisini demedigin laf kalmazdi ama demi dedm aynen oyle diyo bide utanmadanAh bu kocalar ahhh
Hep mi aynı üretim aynı seri bunlar
Insan korkuyo ya kimseyede birakmam bi dahAyyyy Allah korusun ağzından yel alsın
Sagol canimCok gecmis olsun canim ya
Kesinlikle diyim o zamanaha asla dedin..asla dediğin şey mutlaka oluyo..bak ben üçledim
gece bi 15 kere kalkıyorum..
Dün ince battaniyesi ile örtme denemesine giriştim.girişmez olaydım..dürüm gibi olmuş depiniyor ..telsiz kulağımın dibinde bi yerini koparan var sanki..
Fırla pembe ...
Dürümü çöz pembe..
Yana dönüverip hiçbişi yokmuş gibi uyumaya devam
edit: bu yazı dün gece yollanacaktı ki hepiniz bilirsiniz kk ya ne zaman girsem şarj olmaz..kapanıverdi.bir küfür savurdum havaya usulca telefonumu bıraktım komodine (başkaa bişe olsa fırlatıp atardımda z5 bu anacım)
nescafemi içiyorum ..annem mutfakta oğlana menemen yediriyor..uçtu uçtular eşliğinde
kahvemin son yudumunu diplediğimde kkyı kapatıcam ..okula gidicem ..yoksa 4.sınıf ve 3.sınıf tüm dersleri yükleyecekler bana
neylemidolmuşla tabiki..aracımız dostlarımızda mühim işler peşinde..dün doğan bebeğimiz 2 kordon dolamıştı boynuna(hıncal uluç sanırsan)hrıltısı vardı ..serum taktılar daha hala öyle imiş..kordon cıkarırken pislik yutmuş ciğerlere mi ne..acayip aklım onlarda..dünya güzeli bir oğlan çocuğu..aman kızlar dua edin be..
mevlüt okutun demedik iki bi amin diyin
haydi son yudumla beraber sizide yutuyorum
İnşallah iyileşir. Mekonyumunu yutmuş . Gecmis olsun. Duzelsin. Bebislere birsey olmasin. Anneler üzülmesingece bi 15 kere kalkıyorum..
Dün ince battaniyesi ile örtme denemesine giriştim.girişmez olaydım..dürüm gibi olmuş depiniyor ..telsiz kulağımın dibinde bi yerini koparan var sanki..
Fırla pembe ...
Dürümü çöz pembe..
edit: bu yazı dün gece yollanacaktı ki hepiniz bilirsiniz kk ya ne zaman girsem şarj olmaz..kapanıverdi.bir küfür savurdum havaya usulca telefonumu bıraktım komodine (başkaa bişe olsa fırlatıp atardımda z5 bu anacım)
nescafemi içiyorum ..annem mutfakta oğlana menemen yediriyor..uçtu uçtular eşliğinde
kahvemin son yudumunu diplediğimde kkyı kapatıcam ..okula gidicem ..yoksa 4.sınıf ve 3.sınıf tüm dersleri yükleyecekler bana
neylemidolmuşla tabiki..aracımız dostlarımızda mühim işler peşinde..dün doğan bebeğimiz 2 kordon dolamıştı boynuna(hıncal uluç sanırsan)hrıltısı vardı ..serum taktılar daha hala öyle imiş..kordon cıkarırken pislik yutmuş ciğerlere mi ne..acayip aklım onlarda..dünya güzeli bir oğlan çocuğu..aman kızlar dua edin be..
7 aylık yürüse ben asla söylemezdım. ulen nazar denen bişi varben buna tanık oldum..oğlum 8,5 aylıkken yürüdü..ama şubat bebekleri ? henüz 7 aylıklar ,ne biliim inanasım gelmedi..
Gorsellerde var o resim . Pinterest tede
ben cocugu alana 10 kere uyarıda bulunurum sırf düşmemesi için. çok abarttıgım her şeye müdahale ettıgım söylenır genelde.Cocukla aksama kadar ben vakit geciyorum bi kere dusurmedim dun sagolsun 2 kisi bi çocuğa sahip çıkamadılar kp esim dusurdu cocugu kp koltuğa yatirdi esimdr yanina oturunca tutuyo sanmis birakti döndü arkasini pat kafasinin ustune dimdik dustu ben hic bi zaman koymuyorum koltuga biliyorum cunku huyunu saniyesinde donuyo hemen aldm kucagima nasil agliyo yavrum bide arkamdan gelip bi bna ver demeleri yok mu cildirttilar yaa ben annesiyim bende sakinlesir cocuk sizde sakinlesir mi ben gidiyorm onlar arkamdan geliyo kv zaten panik bagirdi duusunce iyice korktm
Bende oyle yapiyim o zamanBen yemeklerine katiyorum. Herhangibir dorunu olmadi. Pişmişi cigden daha saglikli hem.
Sagol canimGeçmis olsun canim.
kardan korkmazlar inşYagmurda şemsiye altinda çığlık çığliga . Çok hoşuna gitti. Kış bebekleri olduklari belli. Karda ne yapar cok merak ediyorum. Cuma sünnetimiz var
Esime oyle yapyrm zaten yanina birakinca tutana kadar gtmyrm birak tamam diyo telefonla oynuyo yok diyorum sen tutboyle kv dedi kac kere cocuk duser tutun diye demeye kalmadi dustuben cocugu alana 10 kere uyarıda bulunurum sırf düşmemesi için. çok abarttıgım her şeye müdahale ettıgım söylenır genelde.
hem ılgılenemezler, , hem de laf söyleyınce burunlarını sokarlar.
geçmiş olsun. benım gibi yap; bin kere ikaz et. ortam polisi ol
çoğul konussaydın o sinirleEsime oyle yapyrm zaten yanina birakinca tutana kadar gtmyrm birak tamam diyo telefonla oynuyo yok diyorum sen tutboyle kv dedi kac kere cocuk duser tutun diye demeye kalmadi dustu
English home uyku tulumu
Keşke bebisler yattktan sonra halimiz olsa. Mutfak dolaplari temizlense.. camlar silinse.. banyolar yikansa.. nerdeeee. Ben kaldırıp kendimi yikayamiyorum 10dan sonra ruh gibi bir iki gezinip en sonunda uykuya yenik düşüyorum emzirirken
Ayy yavrum Allah şifa versingece bi 15 kere kalkıyorum..
Fırla pembe ...
Dürümü çöz pembe..
Hadi ya cahillik isteGorsellerde var o resim . Pinterest tede
İnsan ilk çocuğu kendisi için istiyor, ikinciyi çocuğu için... Bir çocuğa birakilabilecek en guzel miras bir kardeş...2 yasindan sonra dusunuyorum 2. Cocuk herseye ragmen :) kardesi olmali insanin... Arkadas vs. Baska kardes bambaska...
disardaki insanlari takmiyorumda, bebek arabasinda durmak istemiyor bu aralar surekli agliyor, oyle bir problemim var. eline oyuncak veriyorum, 80 tl'lik oyuncagi kaybettik gecen gunemzik veriyorum, onuda atiyo, devamli onunla ilgileniyorum, yok illa kucaga gelecek sipa :) parkta bile surati bes karis salincakta falan memnuniyetsiz, ayni anasi gibi
Amin canm inan ne kadar gec yururse o kadar iyi benim ortanca da cabucak yurudu basimiza acmadigi is kalmamisti en son vitrini devirebilmistimaşallah ..amaaan bizimkilerde yürüyecek eninde sonunda allah cümlemizin evladına sağlık versin..
Yoksaaa yuruyor mu????7 aylık yürüse ben asla söylemezdım. ulen nazar denen bişi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?