2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

blw yöntemınız nasıl merak edıyorum? püre, muhallebı falan vermıyor musunuz mesela?
sadece elıne mı, onun dısında ?
İlk anlar sebze meyve parmak şeklinde
Sıvılarda bardakla
Sonra el becerisine göre kaşıkla kendi koyu kıvamlı yoğurt yada muhallebi yiyebilir

Yoğurtlar ekmeğe batırılabiliyo
Aynı şekilde sebzeye yada meyveye bulanabiliyo

Amin canim

Ben artik sadece kahvaltida blw ypyrm valla disten dolayi zyfladi zaten dogru dzgn emmiyo
Sen en iyisini bilirsin tabi canım
Doymadığını düşünüyorsan en doğrusu

Oğlana havuz almışttık..intex büyük bişi...
İçinde oynadı uyudu...
Ben mi?
Kalan suyun içine uzandım
Pembe bende o havuzdan alıp
İçine şu oyun alanlarınaki renkli toplardan doldurmayı düşündüm bi ara
Oynasın dursun renkli renkli

@csyrc kondunuz mu tr ye...
Hele bir haber et

H hiuf ya basketbol potalı havuz aldık ..bi baktık patlak..kesin diğeride öyle gelir diyerek iptal ettik..şimdikilk banyo oyuncakları ve gemilrri ile oynuyor mu diş mi kaşıyor bilmiyorum
Bende alıcam yaza..
Ama ayak çırpıyor ..bakarsın yüzer

Bana dr hasla dedi. Ama arada verilebilir firinda . Sert olur mu acaba ona gore. Agzinda biriktirmis benimki. Benimki agzinda biriktirmis. Elimi soktum çikardim. Bide uzun sure yemek basinda beklemiyor. Corbasini yaptim . İki gun verdim. İlk kez verdigimi haslayip vermistim. Corbasina bayagi koydum . Balik agirlikli oldu. Nane koyunca guzel tad verdi. İlk vereceksen haslayip ver. Kucuk somon alirsin . Parca parca satiyirlar. Gunluk yapacaksan bol buzluga at.

Bugünkü sebze çorbası
Kapya biber
Patetes kırmızı Mercimek ince bulgur Arpacık soğan azıcık tuz

Yarısını yüzü yedi birazini yüzüme puskurttu yarım kaseden az yemistir herhalde
Bize kimyon nane kekik serbest. Cogu yemegine kimyon atiyorum. Gazini aliyo. Mercimekte guzel olur niye yemedi minnos. Brokoli corbasinida seviyorlar.

Canim biz kaşık veriyoruz da ne oluyor? Yemeyen çocuk hiçbir şekilde yemiyor
Allah kolaylık versin zor iştahsız bebisle uğraşmak. .

Yarin saglik ocagina kendim icin gidecem. Troid kontrolum 15 gun gecti bile. Gitmisken vitaminde baktircam kesin hepsi yerlerdedir. Goruntulu kamera netten siparis ettim geldi. Daha kullanma kilavuzunu okumak nasip olmadi. Emzik biberon lari kaynatiyorum bir yandan. Park yatagi alta indirdim. Uyaninca hemen aglamiyor sabahlari. Farkli geldi. Bakalim ne zaman sıkılacak. Bir tanede oyuncak koyuyorum uyanma saatine yakin. Keske daha once indirseymisim. İcine yatak bakiyorum

Su içmiyor bi turlu. İcine az uzum pekmezi koydum oyle içiyor
Benim bebeğim hiç tatlı sevmiyor.
Şu içmeye de adananin 43 derece sıcağında başladı.
Belki farklı bir markanın suyunu beğenir.
Bu arada umarım cuma gunu bebeğinin sunneti kolay ve basarili geçer, hemen sağlığına kavuşur.

garibim deniz yoksa havuz var diyon he

Tesekkur ederim . İnsallah. Suyu degisik aliyorum. Kaynatiyorum. Bebek suyu alacaktim ama markette bulamadim. Bide onlari deneyim. Her ogun sonrasi agzi temizlendin diye bir kac kasik ancak veriyorum. Gecede acikinca devam sutu oldugunu anlayincaya kadar veriyorum. Anlayinca icmiyo. İctigide bir olcek.

Aynen canim doymuyo cunku aksam eger ben bisey yedirmezsem gece cok sık uyanıyo tekrar doncem tamamen blwye ama ya aslinda bazen tum gun blw uyguluyorum bazen bi ogun blw oluyo genelde aksam yemeginde yapamyrm esim acayip pimpirikli hemen elinden aliyo yok bogazinda kaldi verme bi daha halbuki oguruyo sadece ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…