2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

pitipitikare
Canım ogretmen din galiba. İznine nasıl müdahale edebiyirlar ki anlamadım. Ayrıca ücretsiz iznin 12 aydan az olunca kadron yine okulunda kaliyo

Canım ben devlette değilim, özel sektör. Bir de bu kuruma yeni başlamıştım, hamileyken işe girdim yani, o yüzden çok eski bir hukukumuz yok, geçici gözüyle bakarak girmiştim zaten. Aman hayırlısı...

bende hep sirke kullanıyorum.
koku da olmuyor.

hayırlı olsun o halde. :)

geçmişler olsun. :)

Teşekkür ederim arkadaşım.

Bu günler geri gelmeyecek be Atomum, kızlarımızın bebekliğini kaçırdığımız hissiyle sınav edileceğimize varsın kemer sıkalım bakalım, Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Amin canim

Devam sutu verenler, gunde kac cc veriyorlar? Benim doktor zamanla azalt kati gidayi cogalt demisti ama anne sutu+devam sutu dahil 500cc veriyorum ben.
Bizim doktor da günlük 500 cc yi bulsun demişti, ama benim zilli içmiyor, ancak 300 filan. Yoğurt, peynir gibi şeyleri de mama yerine sayabilirsiniz demişti doktor, yoğurda dayanıyorum ben de

Bizim doktor da günlük 500 cc yi bulsun demişti, ama benim zilli içmiyor, ancak 300 filan. Yoğurt, peynir gibi şeyleri de mama yerine sayabilirsiniz demişti doktor, yoğurda dayanıyorum ben de
Bende zorla iciriyorum iste... emmek istemedigi gibi onuda istemiyor aynen bende yogurda dayaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…