- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.761
Aynen aynen.çıksada kurtulsak
Asidanmi acaba sur dunmu olmustu tam hatırlayamadımonun jeli de mi varmıs? nasıl etkılı mı?
aynı sekılde benımkıde öyle. zor uyuttum
inşallah.Aynen aynen.Annem ilkinden sonraki dislerde bu kadar sikinti cekmez dedi. Bakalim...
yok sanmıyorum. kesinlikle dişAsidanmi acaba sur dunmu olmustu tam hatırlayamadım
Ben sadece mama veriyorum atom. 6 kere iciyo gece dahil 210 cc tek seferdeAynen aynen.Annem ilkinden sonraki dislerde bu kadar sikinti cekmez dedi. Bakalim...
pitipitikare
Canım ogretmen din galiba. İznine nasıl müdahale edebiyirlar ki anlamadım. Ayrıca ücretsiz iznin 12 aydan az olunca kadron yine okulunda kaliyo
bende hep sirke kullanıyorum.
koku da olmuyor.
hayırlı olsun o halde. :)
geçmişler olsun. :)
pitii pitii pitii :) ayni durumdayim. Herseyin caresi var, bir kac gun uzuldum ama cozulmeyecek bisey yok aslinda. Belki anneleriyle minnoslarin daha fazla zaman gecirmeleri icin bir firsattir bu... tek maas ve ev kredisi oduyoruz bizde, zorluyor, bakalim ne yapacagiz...
Gecmis olsun, ben yaptirmamaya karar verdim asiyi, 1 yasinda tek doz yaptiracagim. Su disler patlasa artik ya, gecen gun 14 aylik yeni patlatan bile duydum sur korkuyorum
cikti canim aldik hemen :) yedirdik. Hatta 3 gun kurali falan yapmadim bir ufak dilim hasladim yedirdim hemen
ooo hadi hayirli olsun allah zihin acikligi versin
Ben sadece mama veriyorum atom. 6 kere iciyo gece dahil 210 cc tek seferde
Bir an once kolayca cikar inşallah. Cok zorlaniyorlar belli yaniyok sanmıyorum. kesinlikle diş
Amin canimCanım ben devlette değilim, özel sektör. Bir de bu kuruma yeni başlamıştım, hamileyken işe girdim yani, o yüzden çok eski bir hukukumuz yok, geçici gözüyle bakarak girmiştim zaten. Aman hayırlısı...
Teşekkür ederim arkadaşım.
Bu günler geri gelmeyecek be Atomum, kızlarımızın bebekliğini kaçırdığımız hissiyle sınav edileceğimize varsın kemer sıkalım bakalım, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
amin. doktor yakındır dedi. görücezBir an once kolayca cikar inşallah. Cok zorlaniyorlar belli yani
Bizim doktor da günlük 500 cc yi bulsun demişti, ama benim zilli içmiyor, ancak 300 filan.Devam sutu verenler, gunde kac cc veriyorlar? Benim doktor zamanla azalt kati gidayi cogalt demisti ama anne sutu+devam sutu dahil 500cc veriyorum ben.
Biz de Nurse Harvey's diş jeli kullanıyoruz Sur, adı Dentigel diye geçiyor, sanki içinde karanfil var, uyuşma hissi veriyor muhtemelen. Tamamen doğal galiba.amin. doktor yakındır dedi. görücez
Bende zorla iciriyorum iste... emmek istemedigi gibi onuda istemiyorBizim doktor da günlük 500 cc yi bulsun demişti, ama benim zilli içmiyor, ancak 300 filan.Yoğurt, peynir gibi şeyleri de mama yerine sayabilirsiniz demişti doktor, yoğurda dayanıyorum ben de
ablam verdi ondan. güvenemedım pek. yegenımin diş serüvenı zor gecıyormus. 7-8 yaşlarında kendısı.Biz de Nurse Harvey's diş jeli kullanıyoruz Sur, adı Dentigel diye geçiyor, sanki içinde karanfil var, uyuşma hissi veriyor muhtemelen. Tamamen doğal galiba.
Masallah..Iyi gelisimi. Yemekde yiyo. Sadece mama verdigim zaman 6 ogun ama yemek yiyince gecede olunca buluyo 6 yi
Yarık varmi dis etlerindeamin. doktor yakındır dedi. görücez
agzına baktırmıyor, göremedım.Yarık varmi dis etlerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?