2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kaşık maması dısında muhallebı yapmıyor musun hiç? günde kaç öğün mama yıyor? kaşık maması yani
Benimki erken yatiyor. 7ve ya sekizde yatakta. Aksam bir defa veriyorum. 7 de yiyor. 9 yada 10 da yatsa kaşikla yemez muhallebiye sira gelmiyorki ya. Bir ogun daha yedirsem iyi olurdu gece kalkmazdi. gece 2 savah 5 yada 6 gibi bide devam sutu veriyorum.

Benim unuttugumda oluyor eksi olmuyo. Veriyorum

annen ne zaman gıdecek?
oğlanı avuttum..telin ışığı ile derecrye baktım..bir iki ileti baktım ardından buraya ki oğlan dalana kadar

Ama ne görüyorum
Bıdı bıdı bıdı soru soru soru
Soru demek alıntı yap cevap ver hemen demek
Bu kadar dayaktan sonra cevabı duymayı işittin sörrrrrründeüüür
Ekim sonu 2 hafta izmire gidecek mülki mevzular var.kocam 4 gün izin alacak.bende devamsızlık yapıcam 1 haftaannem sömestrda yeniden gider gelir sonra bahar dönemi ve finiş

Devam sutu verenler, gunde kac cc veriyorlar? Benim doktor zamanla azalt kati gidayi cogalt demisti ama anne sutu+devam sutu dahil 500cc veriyorum ben.
Gece veriyorum iki kez bide sabaha karsi. Kahvalti diger seylerine koyuyorum bazen 500 yada ustu de olabiliyor. Gunduz bermiyorum

Masallah istiyorsa mecbur vereceksin. Sebze disinda kati yemek vermeyi dene belki doymuyor. Yogurdun yaninda bir yemek ekle bude oyle dene ayniysa sut icmiyo demekki
Ulen ne yazmisim sonunu yaaa tlf da yazmak cidden zor. Bide gece sunnet kilodu yikama eklendi . Cumle kuramiyorum yorgunluktan. Ek gida yi arttir . Hala sut icmek istiyorsa sut icmeyi seviyor demekki diyecektim . İstahli senin minnoş terelelli34

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…