- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.781
Benimki parmagimi tutup agzina aliyo dis etini kasitiyo bidr arada isitiyo ayy diyincede kikirdiyoagzına baktırmıyor, göremedım.
Benimki erken yatiyor. 7ve ya sekizde yatakta. Aksam bir defa veriyorum. 7 de yiyor. 9 yada 10 da yatsa kaşikla yemez muhallebiye sira gelmiyorki ya. Bir ogun daha yedirsem iyi olurdu gece kalkmazdi. gece 2 savah 5 yada 6 gibi bide devam sutu veriyorum.kaşık maması dısında muhallebı yapmıyor musun hiç? günde kaç öğün mama yıyor? kaşık maması yani
kaçta uyanıyor sabah?Benimki erken yatiyor. 7ve ya sekizde yatakta. Aksam bir defa veriyorum. 7 de yiyor. 9 yada 10 da yatsa kaşikla yemez muhallebiye sira gelmiyorki ya. Bir ogun daha yedirsem iyi olurdu gece kalkmazdi. gece 2 savah 5 yada 6 gibi bide devam sutu veriyorum.
her şeye gülme devırlerı sanırım. benımkı cok kikirdek yaaaBenimki parmagimi tutup agzina aliyo dis etini kasitiyo bidr arada isitiyo ayy diyincede kikirdiyo
2. Doguracaksan hic demesem ama sezeryan diye girincede ic dikiş yazinca onu da yazar kac kez dikildigi. Cok detaya girmiyim bakma. İç dikislerde var.nasıl yani?
hiç bişi anlamadım2. Doguracaksan hic demesem ama sezeryan diye girincede ic dikiş yazinca onu da yazar kac kez dikildigi. Cok detaya girmiyim bakma. İç dikislerde var.
6 da gec de yatsa erken de 6 da kalkiyo. Sabah ki devam sutunden iki bucuk saat sonra da kahvaltikaçta uyanıyor sabah?
Ben sezeryani diyorsun sandim . Troidden oldum. Bogazim dada kesik var. Oda daha zorduhiç bişi anlamadım
nece yazdınbogazdan bahsedıyoruz dımı
Benim unuttugumda oluyor eksi olmuyo. VeriyorumYa offf acayip moralim bozuldu...
Bugün minnoş için yoğurt mayaladım fırına attım.
Saat 14.30 da unutmuşum ya
Şimdi geldi aklıma....
Yedi saati de geçmiş
En fazla 6 saat tutuluyo diye biliyorum
Yoksa ekşiyo deniliyo...
Çok sıkıntı olur mu yaa...
Bide mayalanma iyi olsun diye
Tepsiye kaynar su koymuştum
Fırın içi buhar olsun diye...
Bu arada yoğurtları kapaklı kasede porsiyonluk 1er günlük yapıyorum
Bozulma yada ekşime olmaz dimi yaaaa
Dolaba attım şimdi
annen ne zaman gıdecek?
Dentinox. Buzdolabina koyuyordum soguk surunce daha iyi. Ama kisa vadede cozum surekli suremiyorsun kullanmiyorum suan. Sulu dislik veriyorum.kızlar, diş jeli ne kullandınız?
Tetagil diş tozuonun jeli de mi varmıs? nasıl etkılı mı?
aynı sekılde benımkıde öyle. zor uyuttum
Ülen iyiki bişi dedikBenimki gece 10 saat boyunca beslenmiyor. Acaba acmidir gece ya
Gece veriyorum iki kez bide sabaha karsi. Kahvalti diger seylerine koyuyorum bazen 500 yada ustu de olabiliyor. Gunduz bermiyorumDevam sutu verenler, gunde kac cc veriyorlar? Benim doktor zamanla azalt kati gidayi cogalt demisti ama anne sutu+devam sutu dahil 500cc veriyorum ben.
Doyuyor demekki. Aslinda bu ayda gece bir kere kalkmalari yada hic kalkmamalari lazim artik.Benimki gece 10 saat boyunca beslenmiyor. Acaba acmidir gece ya
Ust disler daha zorluyor suan biziAynen aynen.Annem ilkinden sonraki dislerde bu kadar sikinti cekmez dedi. Bakalim...
Masallah istiyorsa mecbur vereceksin. Sebze disinda kati yemek vermeyi dene belki doymuyor. Yogurdun yaninda bir yemek ekle bude oyle dene ayniysa sut icmiyo demekkiIyi gelisimi. Yemekde yiyo. Sadece mama verdigim zaman 6 ogun ama yemek yiyince gecede olunca buluyo 6 yi
Ulen ne yazmisim sonunu yaaa tlf da yazmak cidden zor. Bide gece sunnet kilodu yikama eklendi . Cumle kuramiyorum yorgunluktan. Ek gida yi arttir . Hala sut icmek istiyorsa sut icmeyi seviyor demekki diyecektim . İstahli senin minnoşMasallah istiyorsa mecbur vereceksin. Sebze disinda kati yemek vermeyi dene belki doymuyor. Yogurdun yaninda bir yemek ekle bude oyle dene ayniysa sut icmiyo demekki
Valla o yalan arkadaşDoyuyor demekki. Aslinda bu ayda gece bir kere kalkmalari yada hic kalkmamalari lazim artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?