2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkur ederim kizlar inanki bende anlamadim patatesi istedigi gibi kizartmadim diye agza alinmayacak seyler soyledi tamam yenisini yapayim derken bogazima sarildi tokat atti az once gelmis yemek soruyor hayir anlamadim naptim ben buna simdi

ulen şanslısın yıne heee
bundan sonra tek basıma buyuttum deme. en zor donemlerde annen yanında çünkü

Tesekkur ederim kizlar inanki bende anlamadim patatesi istedigi gibi kizartmadim diye agza alinmayacak seyler soyledi tamam yenisini yapayim derken bogazima sarildi tokat atti az once gelmis yemek soruyor hayir anlamadim naptim ben buna simdi
bk yesin pislik. bence konusma ve hiçbi istediğini yapma.

Yemesin haketmiyo çünkü bi kadar aciz bir insan olamaz yemek istedigi gibi olmadiysa gitsin kendine asci tutsun. Vurmak ne yaa insallah cocuklar gormemistir

öyle deyınce ne dedı kütük?
Ozur diliyor beni anlamaya calis dedi sen birkez olsun beni anlamayi dusundun mu dedim 3 cocukla ne kadar kosturdugumu dusundun mu dedim bazen ac kalkiyorum bazen uykusuz kaliyorum okullarindaki herseye ben kosturuyorum ben sana bisey dedim mi bu evde 3 ogun yemegin onune geliyor butun kiyafetlerin utuleniyor tertemiz giydiriyorum bi patatesi istedigin gibi yapmadim diye mi butun sucum yoksa benim bilmedigim bir kabahatim mi var dedim yok dedi o zaman ben artik senin karin degilim sende benim kocam degilsin bittiii dedim

Inanmıyorum yaa baskasina sinirlendiyse vurup küfür mu etmesi gerekiyor tartisma olur ama vurma diyince orada duracak iste en kötü kadin bile dayak yemeyi hak edemez boyle adamlara sinir oluyorum cok üzüldüm gercekten kv nin uzerine yuruse kp onune gecerim sevmiyorum ama asla dokunsmaz kadina vuran acizdir. Bunu bilir bunu söylerim
Cocuklar okuldaydi kucuk uyuyordu

Esimle tartisamadim bile bana bagirdi kufretti ve vurdu

Inanilir gibi degil...
Cok uzuldum.
3 evladının annesisin sen...
Atilan tokatin acisi kalpte kalıyor iste...
Ama insanız.. Bazen istemeden bir halt ediyoruz... ...sonra onu telafi etmenin yolunu arıyoruz.
Diyeceğim o ki, aranızda yaşananların neticesinde velev ki sen evden kısa süreliğine ayrildin diyelim... ...sakın çocuklarını sana sebepsiz bu tokadı atan babaya emanet edip yalnız gitme...
Esin de eminim ki bin pismandir. Ama... Ne denir ki... ...dilerim bir daha o el sadece sana sevgi ile dokunmak için Kalkar.

Kesinlikle cocuklarimi ona birakmam ama onun da burnunun biraz surtulmesi gerekir ben cocuklarim olmadan yasayamam bunu o da biliyor ve bunun rahatligiyla davraniyor iste bu yuzden annen baksin dedim yoksa asla kv cocuk birakmam markete giderken bile birakmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…