- 29 Mart 2014
- 943
- 1.594
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.821
Canım benim ya ne olmuş öyle çok üzüldüm ınanEsimle tartisamadim bile bana bagirdi kufretti ve vurdu
ulen şanslısın yıne heeeoğlanı avuttum..telin ışığı ile derecrye baktım..bir iki ileti baktım ardından buraya ki oğlan dalana kadar
Ama ne görüyorum
Bıdı bıdı bıdı soru soru soru
Soru demek alıntı yap cevap ver hemen demek
Bu kadar dayaktan sonra cevabı duymayı işittin sörrrrrründeüüür
Ekim sonu 2 hafta izmire gidecek mülki mevzular var.kocam 4 gün izin alacak.bende devamsızlık yapıcam 1 haftaannem sömestrda yeniden gider gelir sonra bahar dönemi ve finiş
bk yesin pislik. bence konusma ve hiçbi istediğini yapma.Tesekkur ederim kizlar inanki bende anlamadim patatesi istedigi gibi kizartmadim diye agza alinmayacak seyler soyledi tamam yenisini yapayim derken bogazima sarildi tokat atti az once gelmis yemek soruyor hayir anlamadim naptim ben buna simdi
yok troıdı demıstım. geçmiş olsun .Ben sezeryani diyorsun sandim . Troidden oldum. Bogazim dada kesik var. Oda daha zordu
toz vermek ıstemıyorum yaa. o nasıl kullanılıyor peki?Tetagil diş tozu
Konusmuyorum ilcedeyim ve cocuklarin okulu var yoksa gidecektim birkac gun boguluyorum burdabk yesin pislik. bence konusma ve hiçbi istediğini yapma.
kimbilir neye kızdı da bundan cıkardı acısını.Konusmuyorum ilcedeyim ve cocuklarin okulu var yoksa gidecektim birkac gun boguluyorum burda
Birine kizdigi belliydi gelir gelmez bagirdi cunku ben onun stres topu degilim ya anneni ara gelsin cocuklara baksin ben gidiyorum dedimkimbilir neye kızdı da bundan cıkardı acısını.
Hayırdır kızdırdı mi seni yoksa. Öküz möküz?yarım benim öküze aldırcam da
o yuzden sordum
öyle deyınce ne dedı kütük?Birine kizdigi belliydi gelir gelmez bagirdi cunku ben onun stres topu degilim ya anneni ara gelsin cocuklara baksin ben gidiyorum dedim
Yemesin haketmiyo çünkü bi kadar aciz bir insan olamaz yemek istedigi gibi olmadiysa gitsin kendine asci tutsun. Vurmak ne yaa insallah cocuklar gormemistirTesekkur ederim kizlar inanki bende anlamadim patatesi istedigi gibi kizartmadim diye agza alinmayacak seyler soyledi tamam yenisini yapayim derken bogazima sarildi tokat atti az once gelmis yemek soruyor hayir anlamadim naptim ben buna simdi
ara sıra öküz derım ben :=) sonucta öküz degıl mı bunların hepsıHayırdır kızdırdı mi seni yoksa. Öküz möküz?
Canim cok uzuldm keske oyle yapmasaymis ah bu erkekler sinirlerini heo bizden cikarirlar zatenCok moralim bozuk oturdum agliyorum
Ozur diliyor beni anlamaya calis dedi sen birkez olsun beni anlamayi dusundun mu dedim 3 cocukla ne kadar kosturdugumu dusundun mu dedim bazen ac kalkiyorum bazen uykusuz kaliyorum okullarindaki herseye ben kosturuyorum ben sana bisey dedim mi bu evde 3 ogun yemegin onune geliyor butun kiyafetlerin utuleniyor tertemiz giydiriyorum bi patatesi istedigin gibi yapmadim diye mi butun sucum yoksa benim bilmedigim bir kabahatim mi var dedim yok dedi o zaman ben artik senin karin degilim sende benim kocam degilsin bittiii dedimöyle deyınce ne dedı kütük?
Cocuklar okuldaydi kucuk uyuyorduYemesin haketmiyo çünkü bi kadar aciz bir insan olamaz yemek istedigi gibi olmadiysa gitsin kendine asci tutsun. Vurmak ne yaa insallah cocuklar gormemistir
Cocuklar okuldaydi kucuk uyuyordu
Esimle tartisamadim bile bana bagirdi kufretti ve vurdu
Inanilir gibi degil...Ozur diliyor beni anlamaya calis dedi sen birkez olsun beni anlamayi dusundun mu dedim 3 cocukla ne kadar kosturdugumu dusundun mu dedim bazen ac kalkiyorum bazen uykusuz kaliyorum okullarindaki herseye ben kosturuyorum ben sana bisey dedim mi bu evde 3 ogun yemegin onune geliyor butun kiyafetlerin utuleniyor tertemiz giydiriyorum bi patatesi istedigin gibi yapmadim diye mi butun sucum yoksa benim bilmedigim bir kabahatim mi var dedim yok dedi o zaman ben artik senin karin degilim sende benim kocam degilsin bittiii dedim
Kesinlikle cocuklarimi ona birakmam ama onun da burnunun biraz surtulmesi gerekir ben cocuklarim olmadan yasayamam bunu o da biliyor ve bunun rahatligiyla davraniyor iste bu yuzden annen baksin dedim yoksa asla kv cocuk birakmam markete giderken bile birakmamInanilir gibi degil...
Cok uzuldum.
3 evladının annesisin sen...
Atilan tokatin acisi kalpte kalıyor iste...
Ama insanız.. Bazen istemeden bir halt ediyoruz... ...sonra onu telafi etmenin yolunu arıyoruz.
Diyeceğim o ki, aranızda yaşananların neticesinde velev ki sen evden kısa süreliğine ayrildin diyelim... ...sakın çocuklarını sana sebepsiz bu tokadı atan babaya emanet edip yalnız gitme...
Esin de eminim ki bin pismandir. Ama... Ne denir ki... ...dilerim bir daha o el sadece sana sevgi ile dokunmak için Kalkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?