2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Biraz kafa dinlemek istiyorum biricik allahin daginda bir yerde yasiyorum kimsemiz yok burda insanlar garip.garip fikre sahipler. Derdimi anlatacagim kimsem yok burda lanet olsun ki kafam atti cikip 15 dk nefes alacagim hic bir yer yok bunaldim

Canım ben büyük oğlum 14 aylıkken küçüğüne hamile kaldım aralarında iki yaş var.
Planlı bir gebelikti
Yine de acaba lar korkutuyidu beni
Ama hiçbir yönü ilk bebeğe benzemiyor
Her yönüyle daha rahat
Abisi şimdi kardeşiyle oyunlar oynuyor ninni söylüyor öpüp seviyo
Işte zaten isteğimiz tam da buydu

en büyük mesele de yaş zatemn
ara sıra öküz derım ben :=) sonucta öküz degıl mı bunların hepsı
tutturmus diş jeli almıyor. cocuk durmuyor. en sonunda almaya karar verdı.
Benimki de bişey isteyince kk da mi gördün diyo

böyle iletilere ihtiyacım var
o kadar zor bir lohusalık sürecinden 14 ay sonra dileyerek 2.ye gebe kalman takdir edilesi...
bende korkuyorum ama korkunun faydası yok sanırım
aralarında sanırım ne kadar az olsa o kadar iyi değil mi???

dün söylemiştim değil mi...
bizimki çığlıkla uyanıyor
dişlerini kaşımaya başladı diye....
veee bugün gördüm ki
üst 2 kesici daha çıkmış
yani toplam 4 üst - 2 alt = 6 diş çıktı...

atom ve sörr...
diş diş diye bekliyonuz ya
çıkınca rahatlama diye bişey yok
3 aylıktan bu yana salya kaşıma huysuzlukluk hep var...

Hem yaş geciyo hem de üç günlük dünya oğlumuz kardessiz kalmasın dedi canım
Kötü bir lohusalik geçirdim
Ama o insanları toptan hayatımdan çıkarmaya sebep oldu
Hepsinden kurtuldum
Benim için yoldan geçen bir yabancı ile aynilar

Tesekkur ederim kizlar inanki bende anlamadim patatesi istedigi gibi kizartmadim diye agza alinmayacak seyler soyledi tamam yenisini yapayim derken bogazima sarildi tokat atti az once gelmis yemek soruyor hayir anlamadim naptim ben buna simdi
gitsin egolarını kum torbasında tatmin etsin..şuna bak ya,,bahaneye bak..o senin ellerine kurban olsun

H hiuf
Canım yazmayı unutmuşum
Aralarındaki yaş farkının az olması bence önemli aklı etmediği için kıskançlık olmuyor
Kardeşini çabucak benimsiyor
En azından biz de öyle oldu
Ayrıca zaten bir tane yoruyor tam büyüdü rahatladık derken 2. gözümüzü korkutabilirdi
İyisi mi beraber büyütüp toptan rahatlığa kavuşmak

maşallah minnoşa.
o bizde de var :=) aramızdakı tek fark bızımkıler cıkmadı. çıksın ki diğerlerine sıra gelsın. çıka çıka bitsin. yoksa nasıl uykusuz geceler bitmez

toz vermek ıstemıyorum yaa. o nasıl kullanılıyor peki?
Diş arasına dökülüyorda genelde musa yiyior..çay kaşığının ucunu anca dolduracak kadar az..bi paketi ben yedim ferahlatıcı..
Ama burda sipariş edicende ecz öle getiriyo..ablam calgel mi ne bak adnı yazamadım onu ver dedi..şimdi ondan aldık..daha öncede atomun yazdıgından aldıydık.. yetti mi

ara sıra öküz derım ben :=) sonucta öküz degıl mı bunların hepsı
tutturmus diş jeli almıyor. cocuk durmuyor. en sonunda almaya karar verdı.
Iğğ..az önce lcw tulum aldım kırmızı bişi..bide bere bide erkek reyonu cok kısıtlı burda kız reyonundan renkli puf ev botu aldım ..yerler taş..
Aldırtmadı
Netten herbişi alıyomuşum erkek botu bulabilirmişim..cocuk üşücek

Her yönden avantaj
Çok sağol canım tavsiyelerin için

İlk bebek için arkadaş
İkinci bebek için yine arkadaş
Anne için kurtarıcı...
Çünkü izlemlediğim kadarıyla bebek bile olsa arkadaşa çok ihtiyaç duyuyo
maşallah minnoşa.
o bizde de var :=) aramızdakı tek fark bızımkıler cıkmadı. çıksın ki diğerlerine sıra gelsın. çıka çıka bitsin. yoksa nasıl uykusuz geceler bitmez
Haklısın ... biri çıkınca diğerleride çıkıyo peşine...
4 gündür gece uykusu için bin zahmete girip uyutuyorum 2 saat sonra kalkıp otyruyo...
Ahh diş ahh

2. Fotoyu dün görüp acayip etkilendim

Bizimki de takıntılı illa erkek seysileri olacak

Ah nerde rahatlamak 4 bucuk aya kadar cok iyiydi uykusu 6 bucuk 7 saat hic uyanmadan uyurdu o zmanda uykusuzum diye sikayet ederdm ama mumla ariyorm o günleri smdi 2 saat araliksiz uyusa sukredyrm dun gece yine uyandi aglayarak emmiyodaa evin icinde yarim saat ziplata ziplata gezdrdm kollarm nasl agryo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…