- 6 Ağustos 2010
- 1.892
- 3.809
- 333
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.841
Biraz kafa dinlemek istiyorum biricik allahin daginda bir yerde yasiyorum kimsemiz yok burda insanlar garip.garip fikre sahipler. Derdimi anlatacagim kimsem yok burda lanet olsun ki kafam atti cikip 15 dk nefes alacagim hic bir yer yok bunaldimchocolate19
Canım ne denir ki ınan çok kötü bir durum . Hiçbir kadın yaşamak istemez
Allah yasatmasin
Ama itidalli ol kendine biraz zaman ver
Sonunda yine seni üzecek kararlar vermeden önce biraz sabret
Üç tane melegin var
Ayy ne bileyim ya insan ne dese olmuyor sanki
Canım ben büyük oğlum 14 aylıkken küçüğüne hamile kaldım aralarında iki yaş var.Hamileliği düşündümde,oğlan 2 yaşına girerken diğeri doğsa..
Hem yaş farkı çok olmaz aralarında..
Birde sanki ideal gibi..
Vede yaşım ilerlemeden..
Bildiklerimi unutmadan ve birbirlerine oyun arkadaşı olmalarından..
Ama ya şartlar ..
Olurdu be
en büyük mesele de yaş zatemnAmannn karıştırma tamam sustum sormwmos kabul etöğretmen olmayı ben de çok istemiştim sınıf öğretmenliği içimde kaldı ama kısmet herşey ikinci çocuk da hiuf ve sana katloyorum 2 yasında ise baslayacam hamile olup tekrar 2 yil daha ayrlacam düşüncem o ama Rabbim nasip ederse inşallah ama iki çocuk nasıl buyur kafamda deli sorular en zoru da uykusuzluk beni btiriyor ama yas 28 mantıklı düşünmek lazım
Benimki de bişey isteyince kk da mi gördün diyoara sıra öküz derım ben :=) sonucta öküz degıl mı bunların hepsı
tutturmus diş jeli almıyor. cocuk durmuyor. en sonunda almaya karar verdı.
böyle iletilere ihtiyacım varCanım ben büyük oğlum 14 aylıkken küçüğüne hamile kaldım aralarında iki yaş var.
Planlı bir gebelikti
Yine de acaba lar korkutuyidu beni
Ama hiçbir yönü ilk bebeğe benzemiyor
Her yönüyle daha rahat
Abisi şimdi kardeşiyle oyunlar oynuyor ninni söylüyor öpüp seviyo
Işte zaten isteğimiz tam da buydu
en büyük mesele de yaş zatemn
Benimki de bişey isteyince kk da mi gördün diyo
Hem yaş geciyo hem de üç günlük dünya oğlumuz kardessiz kalmasın dedi canımböyle iletilere ihtiyacım var
o kadar zor bir lohusalık sürecinden 14 ay sonra dileyerek 2.ye gebe kalman takdir edilesi...
bende korkuyorum ama korkunun faydası yok sanırım
aralarında sanırım ne kadar az olsa o kadar iyi değil mi???
gitsin egolarını kum torbasında tatmin etsin..şuna bak ya,,bahaneye bak..o senin ellerine kurban olsunTesekkur ederim kizlar inanki bende anlamadim patatesi istedigi gibi kizartmadim diye agza alinmayacak seyler soyledi tamam yenisini yapayim derken bogazima sarildi tokat atti az once gelmis yemek soruyor hayir anlamadim naptim ben buna simdi
maşallah minnoşa.dün söylemiştim değil mi...
bizimki çığlıkla uyanıyor
dişlerini kaşımaya başladı diye....
veee bugün gördüm ki
üst 2 kesici daha çıkmış
yani toplam 4 üst - 2 alt = 6 diş çıktı...
atom ve sörr...
diş diş diye bekliyonuz ya
çıkınca rahatlama diye bişey yok
3 aylıktan bu yana salya kaşıma huysuzlukluk hep var...
Diş arasına dökülüyorda genelde musa yiyior..çay kaşığının ucunu anca dolduracak kadar az..bi paketi ben yedim ferahlatıcı..toz vermek ıstemıyorum yaa. o nasıl kullanılıyor peki?
Yardır beöyle deyınce ne dedı kütük?
Iğğ..az önce lcw tulum aldım kırmızı bişi..bide bere bide erkek reyonu cok kısıtlı burda kız reyonundan renkli puf ev botu aldım ..yerler taş..ara sıra öküz derım ben :=) sonucta öküz degıl mı bunların hepsı
tutturmus diş jeli almıyor. cocuk durmuyor. en sonunda almaya karar verdı.
Her yönden avantajHem yaş geciyo hem de üç günlük dünya oğlumuz kardessiz kalmasın dedi canım
Kötü bir lohusalik geçirdim
Ama o insanları toptan hayatımdan çıkarmaya sebep oldu
Hepsinden kurtuldum
Benim için yoldan geçen bir yabancı ile aynilar
İlk bebek için arkadaşH hiuf
Canım yazmayı unutmuşum
Aralarındaki yaş farkının az olması bence önemli aklı etmediği için kıskançlık olmuyor
Kardeşini çabucak benimsiyor
En azından biz de öyle oldu
Ayrıca zaten bir tane yoruyor tam büyüdü rahatladık derken 2. gözümüzü korkutabilirdi
İyisi mi beraber büyütüp toptan rahatlığa kavuşmak
Haklısın ... biri çıkınca diğerleride çıkıyo peşine...maşallah minnoşa.
o bizde de var :=) aramızdakı tek fark bızımkıler cıkmadı. çıksın ki diğerlerine sıra gelsın. çıka çıka bitsin. yoksa nasıl uykusuz geceler bitmez
2. Fotoyu dün görüp acayip etkilendim
Bizimki de takıntılı illa erkek seysileri olacakIğğ..az önce lcw tulum aldım kırmızı bişi..bide bere bide erkek reyonu cok kısıtlı burda kız reyonundan renkli puf ev botu aldım ..yerler taş..
Aldırtmadı
Netten herbişi alıyomuşum erkek botu bulabilirmişim..cocuk üşücek
Ah nerde rahatlamak 4 bucuk aya kadar cok iyiydi uykusu 6 bucuk 7 saat hic uyanmadan uyurdu o zmanda uykusuzum diye sikayet ederdm ama mumla ariyorm o günleri smdi 2 saat araliksiz uyusa sukredyrm dun gece yine uyandi aglayarak emmiyodaa evin icinde yarim saat ziplata ziplata gezdrdm kollarm nasl agryodün söylemiştim değil mi...
bizimki çığlıkla uyanıyor
dişlerini kaşımaya başladı diye....
veee bugün gördüm ki
üst 2 kesici daha çıkmış
yani toplam 4 üst - 2 alt = 6 diş çıktı...
atom ve sörr...
diş diş diye bekliyonuz ya
çıkınca rahatlama diye bişey yok
3 aylıktan bu yana salya kaşıma huysuzlukluk hep var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?