- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.881
Ay işte evde giycek..Benimkidr takıntılı geçen gun sari pijama giydirfim cikr sunu erkek sari mi giyer kiz seyi bu dedi sanki pembe gydrdk bide evde giydirdm yani
Onun o cicişleriniiiii...Minnosu anneme birakip rahat rahat alisveris yaptim, genede icime sinmedimont aldim zeynebe mangodan, 9-12 ay, onunu kapadigimda elim giriyo icine, acaba bu kisi cikarirmiyiz bilmiyorumki gidip buyugunumu alsam acaba ? Bebek botu ve sapkasinida c&a dan aldim.
Şimdi hamile kalsam haziranda doğum olur
Seneye okul yok.kpss desen haçem çim billur ne zaman atanirum
Musa 2 yaşına girerken..acaba zor mu olur?
Malum apartman kültürü ..arkadaş yok..yakın olurlarsa oynarlarda..
İsterim ama..
Bizim t.oğlu 18 ayken biri diğeri doğdu..başta kadın isyan ettide ..şimdi seviniyo
Kızım olursa naz koyucam adını
Uzun siyah saç kara göz
Haydin topluca hamile kalalım
Ya ben ciddiyimde korkular..ablamla aramda 18 ay var ..ve bu çok güzel birşey..
Ya hadi teşvik teşvik ...
Hazır evde iken diyorum ...
Cintakvimi bende tutmadi . Tuttumu sende. Bide kocakari hesabi var. Dollenme ayina gore. Dollenme nisan erkek , mayis kiz bir kiz bir erkek olarak hesaplaniyorEkimde fışlansam temmuzda doğsa yengeç kadını olur
Ceylan gibi yürür onlar saçlarnı savura savura ..ardına hülyalı baka baka
Ben bi fışlaniyim
Geçen ay adetim baştan az az geldi. Sonra bir alınganlık falan. Sonra bir mide şişkinliği geldi peşine. Dedim kızım sen hamile misin.. Hala net değil dermişim. Daha bu ay vakti gelmedi de. He, birde arada giren kasık ağrımda cabası.Şimdi hamile kalsam haziranda doğum olur
Seneye okul yok.kpss desen haçem çim billur ne zaman atanirum
Musa 2 yaşına girerken..acaba zor mu olur?
Malum apartman kültürü ..arkadaş yok..yakın olurlarsa oynarlarda..
İsterim ama..
Bizim t.oğlu 18 ayken biri diğeri doğdu..başta kadın isyan ettide ..şimdi seviniyo
Kızım olursa naz koyucam adını
Uzun siyah saç kara göz
Haydin topluca hamile kalalım
Ya ben ciddiyimde korkular..ablamla aramda 18 ay var ..ve bu çok güzel birşey..
Ya hadi teşvik teşvik ...
Hazır evde iken diyorum ...
maşallahAh nerde rahatlamak 4 bucuk aya kadar cok iyiydi uykusu 6 bucuk 7 saat hic uyanmadan uyurdu o zmanda uykusuzum diye sikayet ederdm ama mumla ariyorm o günleri smdi 2 saat araliksiz uyusa sukredyrm dun gece yine uyandi aglayarak emmiyodaa evin icinde yarim saat ziplata ziplata gezdrdm kollarm nasl agryo
maşallahAnnemdeyim 2 gecedir hic kalkmadi veletevde 150 kere uyaniyo
bazen düşünüyorum....Minnosu anneme birakip rahat rahat alisveris yaptim, genede icime sinmedimont aldim zeynebe mangodan, 9-12 ay, onunu kapadigimda elim giriyo icine, acaba bu kisi cikarirmiyiz bilmiyorumki gidip buyugunumu alsam acaba ? Bebek botu ve sapkasinida c&a dan aldim.
sağol canımHayir yapmadim..
Bezleri oldukca iyi defalarca makinede yikadim gayet iyi
Ben sutten kesildikten ilaca basladim. 2. Cocuk dusuncem hic olmadi hamilelikte duygusallikla belki diyordum. Dogurduktan sonra yine dusunmuyorum. Esime cocuguma kendime yetebilmeliyim. Kaliteli zaman , İlgi , iyi ebeveyn, sevgi ortaminda buyumesi kreş zamanlarinda sosyallesmesi, ikinci şartini ortadan kaldiriyor bence. Eskiden di o kardes sart. Artik herkes bilincli anne baba cogu diyelim. Buyuyucede zaten okul kariyer evlilikleri derken kari koca başbaşa kalaagiz ya da nne olarak biz yardima kosacagiz onlara. Allah Bakabilen ve iyi yetistirebilene nasip etsin.Geçen ay adetim baştan az az geldi. Sonra bir alınganlık falan. Sonra bir mide şişkinliği geldi peşine. Dedim kızım sen hamile misin.. Hala net değil dermişim. Daha bu ay vakti gelmedi de. He, birde arada giren kasık ağrımda cabası.
Birkaç gün kaldı. Ne meraksızım de mi..
Ama değilimdir yaa..
Teşvik mi demiştin...
Ben içten içe korkuyorum maalesef. Büyütememekten değil. Oğlumu istediğim gibi büyütememek korkum. Onu ben büyütmek istiyorum. Kendi kurallarımla. Ve ne var biliyor musun? Benden çok kimseyi sevmesin istiyorum. Çok mu abartıyorum ki... Kıskanıyorum ya..
Mısa iki yaş bunalımındaHamileliği düşündümde,oğlan 2 yaşına girerken diğeri doğsa..
Hem yaş farkı çok olmaz aralarında..
Birde sanki ideal gibi..
Vede yaşım ilerlemeden..
Bildiklerimi unutmadan ve birbirlerine oyun arkadaşı olmalarından..
Ama ya şartlar ..
Olurdu be
Jel bi dene cok uzun vadede ise yaramiyor . Belki rahatlar uyuyup kalir. Agri kesici fitil atmistim ben. Sabah aksam surulebiliyor jelbu iletiyi tam 1 saat önce yazdım
uyurken ağlayınca gönderemedim
şuan çok sinirliyim
çok sinir bozucu bi şekilde ağlıyor
ilaç aldırıcam
diş için
jel mi en iyisi
ne aldırayım
bıktım yaa
Kullanmıyorum çok gerekli mi kikızlar, diş jeli ne kullandınız?
Jel bi dene cok uzun vadede ise yaramiyor . Belki rahatlar uyuyup kalir. Agri kesici fitil atmistim ben. Sabah aksam surulebiliyor jel
Kullanmıyorum çok gerekli mi ki
Etmen iyilesmis. Bi daha hastalanmaz insallah. Marta birsey kalmadi. Kişlik benim aldiklarim hediye gelenler var . Montlar biraz biyuk ben bu aykarda giyebilecegini alacagim kiş bitimine yakin digerlerinide giyer her ay buyuyorlar. Bende sen gibi kendimin kiyafeti yok. Bedenler uymuyorKizlar nabersinizz...
Fabrikamiz yapiliyor.. Marta kadar bitecek insallah..
Eymen paşa iyileşti cok şükür.. Allah bi daha hastalik göstermesin...
Paşanin bütün kışliklarini çikardim meğrse doğduğunda hediye gelen bi sürü kiyafeti varmiş hiç bise almamaya karar verdim.. 3 montu 2 şisme yeleği varmis1 tane de babaannesi almisti..
Aman bea.. Onun var da benim hic biseyim yok...
Pembedon5 hamilelik mi dedin ev kredim bitene kadar naynn
Çikelata kocan cok ayip etmis.. İnsallah en kisa sürede düzelirsiniz
Son olarakta ayin 1 i gelsin param bitti maas yatsin artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?