- 30 Ocak 2015
- 19.843
- 28.515
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.861
Benimkidr takıntılı geçen gun sari pijama giydirfim cikr sunu erkek sari mi giyer kiz seyi bu dedi sanki pembe gydrdk bide evde giydirdm yaniIğğ..az önce lcw tulum aldım kırmızı bişi..bide bere bide erkek reyonu cok kısıtlı burda kız reyonundan renkli puf ev botu aldım ..yerler taş..
Aldırtmadı
Netten herbişi alıyomuşum erkek botu bulabilirmişim..cocuk üşücek
Annemdeyim 2 gecedir hic kalkmadi veletDoyuyor demekki. Aslinda bu ayda gece bir kere kalkmalari yada hic kalkmamalari lazim artik.
Anne haric hersey varaha 9 aylık bebek annesi buldum...atom canım bebeğin anne baba gel felan demeye başladımı?..aralık anneleri pek aktif değiller baktım da...
Cok uzucu ya... agresif adamla yasam cok zor olmali, yikici konusmayacagim, ozur dilemeli, ozur dilediginde onunla konusmalisin sakince. Umarim ilk ve son olurEsimle tartisamadim bile bana bagirdi kufretti ve vurdu
chocolate19
Rabbim sana ve evliliğine ferahlık versin...
bu sıkıntılı günlerinizi dilerim çabucak atlatırsınız
Cok tesekkur ederim canimchocolate19
İnsallah bu sıkıntılı günleri en kısa zamanda geride bırakırsinız. Allah yar ve yardimcın olsun.
Ben 12-18 ay aldim bi büyügünü mü alsam dedim.. Disari cikarken kazak falan giyerlerMinnosu anneme birakip rahat rahat alisveris yaptim, genede icime sinmedimont aldim zeynebe mangodan, 9-12 ay, onunu kapadigimda elim giriyo icine, acaba bu kisi cikarirmiyiz bilmiyorumki gidip buyugunumu alsam acaba ? Bebek botu ve sapkasinida c&a dan aldim.
Hayir yapmadim..eymentaa ne diycem ya
ben yine şu buharlı süpürgeyi sorcam sana
tam sipariş vercektim arzumun bi modelini gördüm
14 tane başlığı var dik alanlara da tutuluyo arzumun ki cam perde banyo duvarı vs...
ama apartlar çok minik ve bezler kalitesiz duruyo
fakir gerçekten sağlam ve büyük başlıklı yapmış.
sorum şu sen hiç dik bi yüzeyde uygulama yaptın mı?
cam olur duvar olur perde olur?
zaten annelerini yalancı çıkarmasalar olmaz :)Annemdeyim 2 gecedir hic kalkmadi veletevde 150 kere uyaniyo
bebekler çok güzelmiş.Bide bunlari alarak k.kartinin canina okudumhalada alincak var uyku tulumu...
Genelde heryerin kaliplari kucuk oluyo, bizim butun kiyafetler 18+ hep.. ama bunun kalibi guzelmis oldu yani, buyuk alsam emanet gibi durucak, bi karar veremedim :)Ben 12-18 ay aldim bi büyügünü mü alsam dedim.. Disari cikarken kazak falan giyerler
Tesekkur ederim :) matruska evet cok mantikli :)bebekler çok güzelmiş.
kız bebekler için matruşka muhteşem bir oyuncak.
kesinlikle tavsiye ederim.
güle güle kullansın minnoş.
Valla ya... bu cocuk mu uyumuyo demezler mi bir de...zaten annelerini yalancı çıkarmasalar olmaz :)
Minnosu anneme birakip rahat rahat alisveris yaptim, genede icime sinmedimont aldim zeynebe mangodan, 9-12 ay, onunu kapadigimda elim giriyo icine, acaba bu kisi cikarirmiyiz bilmiyorumki gidip buyugunumu alsam acaba ? Bebek botu ve sapkasinida c&a dan aldim.
Güle güle giysin güzel Zeynepcik. :)Bide bunlari alarak k.kartinin canina okudumhalada alincak var uyku tulumu...
Pekcok kavrami öğretmek için kullanilabiliyor ( büyük-küçük, icinde-disinda).Tesekkur ederim :) matruska evet cok mantikli :)
:)))Valla ya... bu cocuk mu uyumuyo demezler mi bir de...
Kış bitmesine en az 5 ay var birde icinden de giyecek .Minnosu anneme birakip rahat rahat alisveris yaptim, genede icime sinmedimont aldim zeynebe mangodan, 9-12 ay, onunu kapadigimda elim giriyo icine, acaba bu kisi cikarirmiyiz bilmiyorumki gidip buyugunumu alsam acaba ? Bebek botu ve sapkasinida c&a dan aldim.
Ayyy çok şeker. Güle güle oynasın. Bizimki ayicik pelus oyuncaklara bakmiyo. Firlatiyor. Top cingirakli top yastik degisik seyleri oyuncak yapiyor. Bide yuzustu yatip ayaklariyla havaya kaldirma huyu var. Hic birsey bulamazsa yataginin carsafi yada battaniyesini kaldiriyoBide bunlari alarak k.kartinin canina okudumhalada alincak var uyku tulumu...
Ben fırında yapmıyorum ama 5,5 saatt tuttum geçenlerde.normalde 4 tutarım.tadı kötüydüYa offf acayip moralim bozuldu...
Bugün minnoş için yoğurt mayaladım fırına attım.
Saat 14.30 da unutmuşum ya
Şimdi geldi aklıma....
Yedi saati de geçmiş
En fazla 6 saat tutuluyo diye biliyorum
Yoksa ekşiyo deniliyo...
Çok sıkıntı olur mu yaa...
Bide mayalanma iyi olsun diye
Tepsiye kaynar su koymuştum
Fırın içi buhar olsun diye...
Bu arada yoğurtları kapaklı kasede porsiyonluk 1er günlük yapıyorum
Bozulma yada ekşime olmaz dimi yaaaa
Dolaba attım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?