2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkidr takıntılı geçen gun sari pijama giydirfim cikr sunu erkek sari mi giyer kiz seyi bu dedi sanki pembe gydrdk bide evde giydirdm yani

aha 9 aylık bebek annesi buldum...atom canım bebeğin anne baba gel felan demeye başladımı?..aralık anneleri pek aktif değiller baktım da...
Anne haric hersey var baba, babam, dede dada veeee zeeee birde ne isterse istesin ebuuu diyo. Bastan su istiyo sanmistim :)

Minnosu anneme birakip rahat rahat alisveris yaptim, genede icime sinmedi mont aldim zeynebe mangodan, 9-12 ay, onunu kapadigimda elim giriyo icine, acaba bu kisi cikarirmiyiz bilmiyorumki gidip buyugunumu alsam acaba ? Bebek botu ve sapkasinida c&a dan aldim.

Eklentiler

• IMG_8767.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 72
Ben 12-18 ay aldim bi büyügünü mü alsam dedim.. Disari cikarken kazak falan giyerler

Hayir yapmadim..
Bezleri oldukca iyi defalarca makinede yikadim gayet iyi

Bide bunlari alarak k.kartinin canina okudum halada alincak var uyku tulumu...
Güle güle giysin güzel Zeynepcik. :)
Bende geçen babasına peluş oyuncak al, çocuklar için iyiymiş demiştim. Gitmiş, beğenmemiş. Tüylüymüş falan, gitmiş tırtıl almış. Oğlanda şimdi antenlerini resmen emiyor.
Tavşanı beğendim bir erkek evlat sahibi olarak. bebişler zaten güzel.

Kış bitmesine en az 5 ay var birde icinden de giyecek .

Bide bunlari alarak k.kartinin canina okudum halada alincak var uyku tulumu...
Ayyy çok şeker. Güle güle oynasın. Bizimki ayicik pelus oyuncaklara bakmiyo. Firlatiyor. Top cingirakli top yastik degisik seyleri oyuncak yapiyor. Bide yuzustu yatip ayaklariyla havaya kaldirma huyu var. Hic birsey bulamazsa yataginin carsafi yada battaniyesini kaldiriyo

Ben fırında yapmıyorum ama 5,5 saatt tuttum geçenlerde.normalde 4 tutarım.tadı kötüydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…