- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #102.721
8,30 gibi koyuyorum kendi yatagima isiklari kapayip yanina uzaniyorum eee eee ee piss piss pisss, full beyaz ses, emzik. Uyuyor done doneKizlar bebisleri nasil uyutuyosunuz benm artik bi cozum bulmam lazm sadece emerek uyuyo gece sknti oluyo illa meme agza degcek emmese bile emse sorun etmicrm ama agzinda durcak bi dalcak uykuya
Bak bakalim bende surekli izlyrm ya meliste felan napmis bu arada bugun kasikla labne yedi arda kasigi eline verdm agzina gotrdu heme yedi hatta bide eliyle one cekti kasiktakini oyle agzina soktu
Oda olur ama yogurdun icindeki suyuda cekerdi
O kadar çok konuştukkirüyamdada gördüm..şuan eşim araç kullanıyor ve midem bulanıuor..
Ama açımda
Benimkide durmaz.. Ben boyle bisey aldim henuz gelmedi, gece yatmazsa gunduz takilir boyle :)benımkı uyku tulumunda durmadı. iyi ki almamısım. sizinkiler nasıl duruyor yaa?
şapkalı bir de duracagını sanmıyorumBenimkide durmaz.. Ben boyle bisey aldim henuz gelmedi, gece yatmazsa gunduz takilir boyle :)
Ayni seyleri dusunuyodum bende bugun... zaten yemek yedirmek ve uyku tum gunumu aliyo neredeyse... cok bunaldim, minnosda bunalmistir...Sıkılıyorum bunalıyorum yoruluyorum.. Hepimiz gibi..
Zengin olsam ev işlerini yemekleri yapan çalışanlar olsa ben de oğluşumla oynayıp gezsem tadını çıkara çıkara..
emzık emıyor mu?8,30 gibi koyuyorum kendi yatagima isiklari kapayip yanina uzaniyorum eee eee ee piss piss pisss, full beyaz ses, emzik. Uyuyor done done
Emiyo isi bitince firlatiyoremzık emıyor mu?
Ucuz bisey, dedim en kotu karda falan ev soguk olur giydiririmşapkalı bir de duracagını sanmıyorum
o da ıyı. kıskandımEmiyo isi bitince firlatiyor
dısarda ıyı olur. ama uykuda sanmıyorumUcuz bisey, dedim en kotu karda falan ev soguk olur giydiririm
Chocolate baksin tabiOgluslarimla parka gittim basimdakiler yetmezmis gibi komsularim kendi cocuklarini da gondermisler kendileri yokk butun keyfim alt ust oldu
Kavga etti cocuklar sinirim bozuldu benim buyukte dovdu rlinden zor aldim birakip geldim en sonundaChocolate baksin tabine uyuzlar ya
Icine ince giydiririmo da ıyı. kıskandımbenımkı onu da almıyor artık
dısarda ıyı olur. ama uykuda sanmıyorumbogacan cocugu bir de kapşollu almısıın
Iki dakika hava aliyim diyon oda olmuyo anacim...Kavga etti cocuklar sinirim bozuldu benim buyukte dovdu rlinden zor aldim birakip geldim en sonunda
yok yaa ince bile olmuyor bılesın. bırazcık kalınsa hareket edemıyor cocuk. dısarda harıka olur tabii ki böyle bişi.Icine ince giydiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?