- 10 Haziran 2012
- 870
- 1.297
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #102.701
Bende baktım bebemodausa sadece adı var başka hiç bişey yokKızlar, size çok enteresan bir şey haber vermeye geldim. Az önce İnstagram da gezinirken Carter's satan hesaplardan birine bakacak oldum istediğim bir takım için, baktım o hesap yok. Başka hesap yazdım yine Carter's satan, o da yok. Ulan noluyo dedim, mesaj kutuma baktım, daha önce çoğundan alışveriş yaptığım için mesajlaşmıştık, baktım isimleri değişmiş. Sabah da zaten Cartersbebek hesabı adını değiştirmiş demiştim ya size, bir baktım ki hepsi adını değiştirmiş, adlarını değiştirmekle kalmayıp tüm Carter's ürünleri fotoğraflarını da silmişler. Kesin Carter's Türkiye bunlara ihtar filan çekti, hepsinin ödü kopmuş besbelli.
Ula olan bize olacak ya, ne güzel yarı fiyatına alıyorduk güzel, kaliteli ürünleri. Yani illa padişaha vergi toslaya toslaya mı çocuklarımıza düzgün bir şeyler giydirebileceğiz? Yurt dışında 24 tl olan ürün buraya 69 liraya geliyor, hey maşallah!!!
Gece gece sinirlendim, derdini seveyim demeyin, canım sıkıldı ya
Ne aykırı bişisinspiral bana çok saçma gelıyor. bana nıye takıyorlar, adama taksınlar
valla ben hiçbişi kullanmıyorum kendı korunuyor
ama nıye bana yapıyorlar. iğne kadına, hap kadına, spiral kadına. sadece prezervatıf erkegeNe aykırı bişisin
Aynı fikirdeyim bütün zorlukları kadınlar çekiyor bi zahmet korunsunlarspiral bana çok saçma gelıyor. bana nıye takıyorlar, adama taksınlar
her konuda yük kadında. evlenınce kimliği değiştirdik bi baktım benden eser kalmamısAynı fikirdeyim bütün zorlukları kadınlar çekiyor bi zahmet korunsunlar
Poşet uyku tulumu mu ayaklı mıbenımkı uyku tulumunda durmadı. iyi ki almamısım. sizinkiler nasıl duruyor yaa?
ayaklı. torba şeklinde hayatta durmaz ayaklıda durmayan. kurtlu sürekli saga sola dönuyor. dönemeyınce uyanıyor. genelde 10 kere uyanıyordu bu sefer bin kere uyandı.Poşet uyku tulumu mu ayaklı mı
spiral bana çok saçma gelıyor. bana nıye takıyorlar, adama taksınlar
Bizimkide spiral taktrma diyoama nıye bana yapıyorlar. iğne kadına, hap kadına, spiral kadına. sadece prezervatıf erkege
Benimki ayaksiz cok iyi oluyor ayaklida benimkide durmuyorayaklı. torba şeklinde hayatta durmaz ayaklıda durmayan. kurtlu sürekli saga sola dönuyor. dönemeyınce uyanıyor. genelde 10 kere uyanıyordu bu sefer bin kere uyandı.
benımkı onda da durmaz. çok dönuyorBenimki ayaksiz cok iyi oluyor ayaklida benimkide durmuyor
Yok canim kollu slopet dusun donmesine engel degil benimki onunla vizir vizir donuyor emekliyor tutunup kalkiyorbenımkı onda da durmaz. çok dönuyor
dönemedıgı zaman uyanıyor ayaksız dedıgımız normal tulum dimi? torba degıl
bendekı de öyleydı . kolluydu tek fark. benımkı kurtlu yaaYok canim kollu slopet dusun donmesine engel degil benimki onunla vizir vizir donuyor emekliyor tutunup kalkiyor
Evet benimkide kollu canim tek.fark ayaksiz olmasibendekı de öyleydı . kolluydu tek fark. benımkı kurtlu yaa
aynen. elde sallıyoruz uyuyorKizlar bebisleri nasil uyutuyosunuz benm artik bi cozum bulmam lazm sadece emerek uyuyo gece sknti oluyo illa meme agza degcek emmese bile emse sorun etmicrm ama agzinda durcak bi dalcak uykuya
benimki iyilesti iki gune, hafif bi nezleydi muhtemelen.. surekli burnunu acik tuttum, 7-8 kere fizyolojikle temizledim. Geniz akintisi cok rahatsiz ediyodu gece, zorla daldigi uykusunu bolup burnunu actigim akittigim oldu. Balgam olmadi, muhtemelen midesi ondan bulanip kusmus olabilir yavrucuk. Bol bol sarimsak yedirdim ve ihlamur verdim limonlu, biraz istah kesti tabi. Atesi olmadi gozleri kipkirmizi ve sulu gezdi. Atlattik sukur, gecmis olsun sizede...Bebeği rahatsız olan kizlar..
Bizimkinin burnu çok tıkalı
Oksuruyo
Ardından bir ki kez sanki boğazında balgam varmış da tikamis gibi yapıp ardindan kusuyor
Sizde de oldu ya bu kusma
Hastaneye mi görürsek
bunlar vergi vermedikleri icin devlette peslerindedir... biz alicazya, bize denk gelir zati...Kızlar, size çok enteresan bir şey haber vermeye geldim. Az önce İnstagram da gezinirken Carter's satan hesaplardan birine bakacak oldum istediğim bir takım için, baktım o hesap yok. Başka hesap yazdım yine Carter's satan, o da yok. Ulan noluyo dedim, mesaj kutuma baktım, daha önce çoğundan alışveriş yaptığım için mesajlaşmıştık, baktım isimleri değişmiş. Sabah da zaten Cartersbebek hesabı adını değiştirmiş demiştim ya size, bir baktım ki hepsi adını değiştirmiş, adlarını değiştirmekle kalmayıp tüm Carter's ürünleri fotoğraflarını da silmişler. Kesin Carter's Türkiye bunlara ihtar filan çekti, hepsinin ödü kopmuş besbelli.
Ula olan bize olacak ya, ne güzel yarı fiyatına alıyorduk güzel, kaliteli ürünleri. Yani illa padişaha vergi toslaya toslaya mı çocuklarımıza düzgün bir şeyler giydirebileceğiz? Yurt dışında 24 tl olan ürün buraya 69 liraya geliyor, hey maşallah!!!
Gece gece sinirlendim, derdini seveyim demeyin, canım sıkıldı ya
ay hangisi kurtlu degilki zaten, benim koca yatak bile yetmiyo yabendekı de öyleydı . kolluydu tek fark. benımkı kurtlu yaa
ahada benbal kabagına sevınen anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?