2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende baktım bebemodausa sadece adı var başka hiç bişey yok
Ama bence bazılarına iyi oldu bi hesap vardı hatırlamıyorum sozzy bilekliğe 40 TL yazmış bende altına trendyol da var 20 tl dedim sildi beni
Yurt dışı ayağına kaptıran da çoktu

Spiral ben ilk oglumda taktirdim kaydi. Cok korktum yinemi var yoksa diye gidip baktirdim kaymis adet olunca taktirmistim bir sonraki ay olmayinca gittim kaymis dedi ondan sonra tovbe ettim. Cikartirken kaydigi icin bi yere takilmis canim cok acidi. Cikarmasi takilmasindan zordu yani ölüp geri dirildim. Kendi korunsun surun dedigi gibi hersey bizde zaten

Bebeği rahatsız olan kizlar..
Bizimkinin burnu çok tıkalı
Oksuruyo
Ardından bir ki kez sanki boğazında balgam varmış da tikamis gibi yapıp ardindan kusuyor
Sizde de oldu ya bu kusma
Hastaneye mi görürsek
benimki iyilesti iki gune, hafif bi nezleydi muhtemelen.. surekli burnunu acik tuttum, 7-8 kere fizyolojikle temizledim. Geniz akintisi cok rahatsiz ediyodu gece, zorla daldigi uykusunu bolup burnunu actigim akittigim oldu. Balgam olmadi, muhtemelen midesi ondan bulanip kusmus olabilir yavrucuk. Bol bol sarimsak yedirdim ve ihlamur verdim limonlu, biraz istah kesti tabi. Atesi olmadi gozleri kipkirmizi ve sulu gezdi. Atlattik sukur, gecmis olsun sizede...

bunlar vergi vermedikleri icin devlette peslerindedir... biz alicazya, bize denk gelir zati...

bendekı de öyleydı . kolluydu tek fark. benımkı kurtlu yaa
ay hangisi kurtlu degilki zaten, benim koca yatak bile yetmiyo ya

bal kabagına sevınen anne
ahada ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…