2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Beni 3 hafta sonra çağırdı konttole doğumdan.muayeneden sonta bilgi vrrdi doğum sonraası yöntemlerle ilgili
Bwn de ööle karar vrmş oldum

Anaaam ben bunu nasıl çıkarttırıcam iki yıl sonraaa

aynen. elde sallıyoruz uyuyor
yataga koyunca meme arıyor ve öyle uyuyor.
Emerek uyumasi iyi mi kotu bilemedm hemnayni anda karni doymus hemde uyumus oluyo ekstra zaman harcanmiyo ama uyuyana kadar kolum kopuyo resmen emzkte almiyo kucukken ne guzeldi kundak yapardim emzigi verrdm yataga birakip giderdm uyurdu
8,30 gibi koyuyorum kendi yatagima isiklari kapayip yanina uzaniyorum eee eee ee piss piss pisss, full beyaz ses, emzik. Uyuyor done done
Bnmki emzigi birakti 3 aylikken onuda ypy ama emdikten sonra biraz mayisiyo memeden cekip yanina yatyrm beklyrm sirtini pispislyrm smdi yanima yatrdm done done yatagin ucuna gidiyo aliyorm yine ayni yok uyumuyo oyle

ben karnını doyurduktan sonra da emıyor :=) zaten mama ya da muhallebı yedırmeden yatırmıyorum. emzık benımkı de almıyor.

Iki dakika hava aliyim diyon oda olmuyo anacim...
Eve bir geliyorlar heryerin agzina tukurup gidiyorlar sonra chocolate cok temizlik yapiyon bu kadar titiz olma o kadar pasta yaptim cocuk elini soktu pastaya duvara surdu yeni boya yaptgm ev mahvoldu artik gelmelerini istemiyorum 1 senedir evlerine gitmedim onlar hafta 1 bizdeler bari cocuklarina baksalar o da yok ne yardim ne baska bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…