- 31 Ağustos 2010
- 767
- 1.866
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #103.161
Istanbul avrupa yakası. Face kullanmıyorum ama. City farmda iki but 40küsür. Çok değil minerde oturuyorsun bılmıyorum ama facede bi sayfa var ordan alıyorum ben.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istanbul avrupa yakası. Face kullanmıyorum ama. City farmda iki but 40küsür. Çok değil minerde oturuyorsun bılmıyorum ama facede bi sayfa var ordan alıyorum ben.
Süper teklif ben olsam hic düşünmezdim. Kızına da en iyi şekilde bakılacak..esim sakin bi adamdir, ailemde damadi severler.. anlasiyolar yani. Evet evi kiraya vermekde sart degil calisacagim icin. Kesinlikle dogru :)
Miss sen calisiyormusun suan?
basimizin ustunde yeriniz var diyolar
Evet canımDis skntisi mi canim
Ucretsiz izindeyim.esim sakin bi adamdir, ailemde damadi severler.. anlasiyolar yani. Evet evi kiraya vermekde sart degil calisacagim icin. Kesinlikle dogru :)
Miss sen calisiyormusun suan?
basimizin ustunde yeriniz var diyolar
Gormedm canim haberi ben hic kullanmadim gundz pek sikntisi olmadi gece oldu jelde o anlik etki ediyoms diye almadm hic 4 disi cikardik bakalm digerlernde nolcakEvet canım
Cobalt haber paylaşmış ya
Diş jelleriyle ilgili
Ona istinaden yazdım
Nemlendirici kullanıyormusun bizdede oluyor zaman zaman her banyodan sonra yüz dahil krem suruyorum sonrasında geçtiKızlar oğlumun yüzü lk önce kurudu sonra kızardı sizce neden olmuş olabilir
Bu isler boyle cemreIstanbul avrupa yakası. Face kullanmıyorum ama. City farmda iki but 40küsür. Çok değil mi![]()
alerjisi olabilir belki.. bizimkide yuzunu gozunu cok kasiyo, genetik hikayesi cok oluyo boyle seylerin.Kızlar oğlumun yüzü lk önce kurudu sonra kızardı sizce neden olmuş olabilir
Cok gecmis olsun canim masaallah zeynep minnosa tosbikZeynep hanimi bi kontrol ettiriyim dedim,9 ay 6 gunluk. 10 kilo 71 cm. 44,5 kafa. Kuculmus bingildak olmasi gerektigi gibi dedi. Hala dis olmadigi icin ve zaten kisda geeldigi icin verdigim d vitaminini 2-3 gunde bir 2 damla verebilecegimi soyledi. Sag gozu sanki iceriye bakiyo saniyodum, goze de gittim muayeneye. Gitmez olaydim... yikildi hastane. Ne bir kan almada ne bir asida boyle aglamadi. Bisey yok dedi ama tekrarlansin 1 yasinda dedi. (Tovbeler olsun) basima agri girdi ya... dahada yasina kadar hicbir yete gitmem![]()
Kullanmıyordum ne kullaniyorsunuz sizNemlendirici kullanıyormusun bizdede oluyor zaman zaman her banyodan sonra yüz dahil krem suruyorum sonrasında geçti
Sebamed vücut losyonu sürekli gün içinde dus aldırdım haliyle cildi kuruyordu dr nemlendirici kullanmamı söylemişti aynı bizdede kuruyup kizarma oldu, eğer başka bir sıkıntısı yoksa alerjik durumu gibi denemeni tavsiye ederim özellikle duştan sonraKullanmıyordum ne kullaniyorsunuz siz
Umarım böyle devam eder...Gormedm canim haberi ben hic kullanmadim gundz pek sikntisi olmadi gece oldu jelde o anlik etki ediyoms diye almadm hic 4 disi cikardik bakalm digerlernde nolcak
Maşallah zeynoya...Zeynep hanimi bi kontrol ettiriyim dedim,9 ay 6 gunluk. 10 kilo 71 cm. 44,5 kafa. Kuculmus bingildak olmasi gerektigi gibi dedi. Hala dis olmadigi icin ve zaten kisda geeldigi icin verdigim d vitaminini 2-3 gunde bir 2 damla verebilecegimi soyledi. Sag gozu sanki iceriye bakiyo saniyodum, goze de gittim muayeneye. Gitmez olaydim... yikildi hastane. Ne bir kan almada ne bir asida boyle aglamadi. Bisey yok dedi ama tekrarlansin 1 yasinda dedi. (Tovbeler olsun) basima agri girdi ya... dahada yasina kadar hicbir yete gitmem![]()
Arda 4undede gece aglayarak uyanıyodu onlar daha mi zor mahvolcaz desene smdide sabaha kadar 100 kere kalkyo cok yorgnm ilgilenmeye gucum kalmadi gercktenUmarım böyle devam eder...
4 diş çıkana kadar uykusuzluk kaşınma çığlıkla uyanma vardı..
Ama bu yan kesici ikisi aynı anda çıktı diye mi neden bilmiyorum
Maf oldu çocuk
Acısına ağladı...
Rahatlaması için verdim
İki gün gece yatırırken...
Diş gıcırdatmasını görmen lazım...
Ve alt çeneyi çapraz yapıp üst dişlerle sıkıştırıyo
Tıpkı bizim dişimiz ağrıdığında yağtığımız gibi
Canı çok yanıyo olmalı![]()
öyle düşünme umarım rahat atlatırArda 4undede gece aglayarak uyanıyodu onlar daha mi zor mahvolcaz desene smdide sabaha kadar 100 kere kalkyo cok yorgnm ilgilenmeye gucum kalmadi gerckten
Sizede geçmiş olsun canımArada olmasi normal . Gece gunduz inliyordu uyuyamiyordu. Kusmalari olmaya basladi. Soylemen iyi olur. Yastiklami yatiriyorsun. Gunduz yemek sonrasi tatirmamaya calisiyorum. Emekleyince yine agzina geliyor. Biraz oturtmaya calisiyirun. Gecede besleniyor. Başini yuksek tutucam. Reflusu gecti diye aklima gelmedi.
Insallah rahat atlatiriz ne zaman ckmaya basladi yan kesici disleriöyle düşünme umarım rahat atlatır
ama bi kaç kişiden yan kesicilerin ve arkaların ağrılı olduğunu duydum