2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlarcigim selam.. bir soru soracagim, aklimizdan birseyler geciyor, su gecen gun girmedigim is bi kenarda, annemlere yakindi. Kendi evimde gurultuden gece gunduz huzur yok.. ev ev ustune olurmu 1 seneligine? Arabayida satarsak, ev kredisini bitirmis oluyoruz :110: hem kendi evimi kiraya verecegim, esimin maasi+benim maasim. Fikir pisikolojik olarak bile insani rahatlatiyor, ama uygulamada nasil olur? (Bu ara fikir esimden geldi)

Güzel fikir, bence de mantıklı.

Tek kafama takılan , evi kiraya verince eşyaları ne yapacaksın? Eşyalı mı vereceksin?

Sizede geçmiş olsun canım
Yastık kullanmıyoruz bakalım ne der Dr haftaya kan degerlerine bakilip aşısı yapılacak
Bizim kontrol 11 inde ama cuma gidecem. Cumaya kadar gecmezse reflu mamasi baslanacak. Dun den beri hep yarim yiyor. Yiyemiyor dogru duzgun. Agzina geliyo mudesi mi bulaniyir anlamadim.Cuma kan tahlili var mi bilmiyorum.

Sebamed vücut losyonu sürekli gün içinde dus aldırdım haliyle cildi kuruyordu dr nemlendirici kullanmamı söylemişti aynı bizdede kuruyup kizarma oldu, eğer başka bir sıkıntısı yoksa alerjik durumu gibi denemeni tavsiye ederim özellikle duştan sonra
Bizde sebamed in ürünlerini kullanıyoruz. Yüzünde var sadece yüzede sürülüyor mu

bu çocuğu gecikmeli olarak 2. ve son gündüz uykusuna saat 4.30 da yatırdım
ancak hala uyuyor....
e ben şimdi bunu kaldırsam olmaz
kaldırmasam hiiççç olmaz...

gecenin köründe kalkıp oyun ister bu ya
ayvayı yedim
uyansın.......
Gecen gun uykusu geldi diye uyku saatinden yarim saat once yatrdm sabah 4de bi kalkti 7ye geliyodu zor uyuttm gec yatrsan olmyo erken yatrsan olmyo

Bugün oğluşun kışlık alışverişinin bir kısmını yaptık şükür. Çoocuumm doncaktı. Gerçi bu aralar havalar pek fena değil ama olsun bu ılımanlık çok sürmez :işsiz:

Kizlarcigim selam.. bir soru soracagim, aklimizdan birseyler geciyor, su gecen gun girmedigim is bi kenarda, annemlere yakindi. Kendi evimde gurultuden gece gunduz huzur yok.. ev ev ustune olurmu 1 seneligine? Arabayida satarsak, ev kredisini bitirmis oluyoruz :110: hem kendi evimi kiraya verecegim, esimin maasi+benim maasim. Fikir pisikolojik olarak bile insani rahatlatiyor, ama uygulamada nasil olur? (Bu ara fikir esimden geldi)
annenlere tasıncaksınız yani?

Zeynep hanimi bi kontrol ettiriyim dedim,9 ay 6 gunluk. 10 kilo 71 cm. 44,5 kafa. Kuculmus bingildak olmasi gerektigi gibi dedi. Hala dis olmadigi icin ve zaten kisda geeldigi icin verdigim d vitaminini 2-3 gunde bir 2 damla verebilecegimi soyledi. Sag gozu sanki iceriye bakiyo saniyodum, goze de gittim muayeneye. Gitmez olaydim... yikildi hastane. Ne bir kan almada ne bir asida boyle aglamadi. Bisey yok dedi ama tekrarlansin 1 yasinda dedi. (Tovbeler olsun) basima agri girdi ya... dahada yasina kadar hicbir yete gitmem :olamaz:
maşallah canım tosuna :D benımkı 8.5 kilo len 10 kilo nedir :KK53:

Maşallah zeynoya...
Neden üzdüler kızı ya
Göz muayene ettirmek zor mu
Ne yaptılar
zor ya.. hatta cok zor, bi damla damlatiyolar 15 dk sonra bakiyolar bi cihazla, sonra o damlayi tekrar damlatiyolar goz bebeklerini inceliyo doktor. Ama o damlayi damlatana kadar, yikti butun hastaneyi. Inat tuttu, kasti kendini. Hic bu kadar katila katila agladigini bilmem yani...

bu çocuğu gecikmeli olarak 2. ve son gündüz uykusuna saat 4.30 da yatırdım
ancak hala uyuyor....
e ben şimdi bunu kaldırsam olmaz
kaldırmasam hiiççç olmaz...

gecenin köründe kalkıp oyun ister bu ya
ayvayı yedim
uyansın.......
Zeynep oglen iyi uyumadiginda 6-6.30 gibi cildiriyo mecbur uyutuyorum, aksam yatis saatini yarim saat gece cekiyorum. Gece 3de 4de gozlerini fal tasi gibi actigi oluyo, 1 saatte geri anca daliyo. He ayni seyi oglen iyi uyudugundada yapabiliyo, dun saat 5.30dan 6.30a kadar zor uyuttum sabah yine mama vermeye calistim onuda icmedi. Valla bizimde bi duzenimiz yok taaa 6 aydan beri. Kurdurtmuyor bi duzen...
Güzel fikir, bence de mantıklı.

Tek kafama takılan , evi kiraya verince eşyaları ne yapacaksın? Eşyalı mı vereceksin?
Esyali verelim hem daha kolay daha iyi fiyata veririz dedim ama esim kiyamiyor. Hatta evi hic kiraya vermeyelim diyor bos kalsin. Sikilirsak gideriz.
annenlere tasıncaksınız yani?
oyle bir dusunce var ama bakalim, destekleyen oldu, yapamazsiniz diyen oldu..

maşallah canım tosuna :KK70: benımkı 8.5 kilo len 10 kilo nedir :KK53:
cok yediriyosun diyolardi demekki dogru diyolar :110: doktora dedim bi sakincasi varmi? Un bile vermiyorum dedim, kasik mamasi falanda yemiyor yogurt veriyorum aksam 1 kase dedim. Yok zaten zamanla ek gidayi cogaltman gerekiyor dedi. Yumurtasi ve kiymasini ihmal etme dedi. Edermiyim hic dedim :D amannnn yurumeye baslayinca alamaz zaten :D

zor ya.. hatta cok zor, bi damla damlatiyolar 15 dk sonra bakiyolar bi cihazla, sonra o damlayi tekrar damlatiyolar goz bebeklerini inceliyo doktor. Ama o damlayi damlatana kadar, yikti butun hastaneyi. Inat tuttu, kasti kendini. Hic bu kadar katila katila agladigini bilmem yani...

Zeynep oglen iyi uyumadiginda 6-6.30 gibi cildiriyo mecbur uyutuyorum, aksam yatis saatini yarim saat gece cekiyorum. Gece 3de 4de gozlerini fal tasi gibi actigi oluyo, 1 saatte geri anca daliyo. He ayni seyi oglen iyi uyudugundada yapabiliyo, dun saat 5.30dan 6.30a kadar zor uyuttum sabah yine mama vermeye calistim onuda icmedi. Valla bizimde bi duzenimiz yok taaa 6 aydan beri. Kurdurtmuyor bi duzen...

Esyali verelim hem daha kolay daha iyi fiyata veririz dedim ama esim kiyamiyor. Hatta evi hic kiraya vermeyelim diyor bos kalsin. Sikilirsak gideriz.
oyle bir dusunce var ama bakalim, destekleyen oldu, yapamazsiniz diyen oldu..

cok yediriyosun diyolardi demekki dogru diyolar :110: doktora dedim bi sakincasi varmi? Un bile vermiyorum dedim, kasik mamasi falanda yemiyor yogurt veriyorum aksam 1 kase dedim. Yok zaten zamanla ek gidayi cogaltman gerekiyor dedi. Yumurtasi ve kiymasini ihmal etme dedi. Edermiyim hic dedim :KK70: amannnn yurumeye baslayinca alamaz zaten :KK70:
çok hareketli mi?

cok yediriyosun diyolardi demekki dogru diyolar :110: doktora dedim bi sakincasi varmi? Un bile vermiyorum dedim, kasik mamasi falanda yemiyor yogurt veriyorum aksam 1 kase dedim. Yok zaten zamanla ek gidayi cogaltman gerekiyor dedi. Yumurtasi ve kiymasini ihmal etme dedi. Edermiyim hic dedim :KK70: amannnn yurumeye baslayinca alamaz zaten :KK70:[/QUOTE]
Yogurtlami 10 kilo oldu:KK53:

Back
X