2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen yaa çocuk ağlayıp babayi uyandırıyordu, baba horlayip çocuğu uyandırıyordu, arada olan bana oluyordu üstelik her emzirmeye çıkardığımda sallanmak istiyordu. Böyle çok rahat ettik ailecek
Bu iletini kopyalayim da bundan sonra diyenlere okuturum

Yarin evim temizlenecek inşallah güzel temizlenir verdiğim paraya değer yoksa koca kisisiyle uğraş dur doğalgaz da gelecekmis bir iki aya tasinacaz ama temiz bırakırız ben de kafaya taktim evi temizlenecek illa annem de gelecek paşaya bakacak ben de kiyafetleri ayiracam daha kışlık yazlık ayiramadim çok is var yarin ben uyuyorum herkese bol uykulu geceler

bizde horlama yok ama olanların daha beter gercekten kadın kadına düşman yaa. biz de insanız ve ruh halımız çok önemli şu 2 yıl. sonrasında zaten her sey düzene gırıyor bi şekilde.
yok yatak ayrılmazmız. sen ayırma, sen kocanı da ihmal etme napim yani! bölün bin parçaya yırt kendını
sonrasında da karsılıgında nankörlük, anlayıssızlık gör!

Canım ayni şeyi düşünüyorum ama gecen annem aktif getirdi primanin hic begrnmedim ya dolunca kabariyor taşıyor pisik falan da yaptı premuim care de kalite düştü ben de farkndayim ama ne alaçam bilemedim
Komili alin kizlar bende yeni aldm 2 gun oldu ama cok guzelms dun 4de degstrdm disardaydik gelince de hemen yatrdm uykusu bolsunmesin diyr ellemedim kaka yapmamis diye smdi degstrdm i bezi hic bi tasma islsklik yok

Çevremde öğrenen herkes diyor sonra ayiramazsin iyi değil falan diye.
Bi de eşten ayrı yatilmazmiş bunu diyen de duydum
ben diğer iki çocuğumu da 3 yaşına kadar koynumda büyüttüm,,ayırmakte taş çatlasa dört gün zorlanmışımdır,o da zorlanmak değil yani uyuyana kadar elinden tutup,artık burada yatacaksın diye telkinlerde bulunarak..bu süre içinde eşimden de ayrı yattım..ilişkimizi de etkilemedi bu durum..bu çocuğumu da koynumda büyütücem...3 yaş sınırı önemli ama

Arkadaşlar balık yemeyen biri olarak bebek için nasıl pişireceğimi de bilemiyorum. İnternetteki tariflere güvenemedim. Nasıl pişirdiğinizi yazar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…