- 31 Ağustos 2010
- 767
- 1.866
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #104.161
Aynen yaa çocuk ağlayıp babayi uyandırıyordu, baba horlayip çocuğu uyandırıyordu, arada olan bana oluyordubildiğim bişi varsa eğer, çocuk diş aşamalarını gecene kadar ona uymak! emzırıyoruz ve gece bin kere uyanıyorlar. ilk zamanlar kundaklı sekılde beşiğinde yatııryordum ve belım agrıyordu artık kırk kere onu ordan alıp emzırmek ya da uyutmak. uykumu hiç alamıyordum dogal olarak tahammul sıfırlanıyordu. anneyız ok. içimizden cıkardık bu bebelerı ok. ama ondan önce de insanız nihayetınde! şu durumda cocuk bana göre daha önemli. hem aynı yatakta yatsak ne olacak ki? cocuk agladıgında baba da uykusunu alamayacak . bari birimiz alsın uykusunu. bu aylarda nasıl yattıkları ortada bebeklerın
yatagın çoğunu o kaplıyor zaten ben bile ucta yatıyorum onun yuzunden. ee babanın da yatış şekli şekil değil.
her bebek de bir olmuyor çeşit çeşit huylusu var.
onları diyen pohhh yesinve alışkanlık dediğin şey 3 gün ile en fazla 2 haftalık eğitime bakar bence!
bu durumda anlayışsız eş de allahından bulsun
bizde horlama yok ama olanların daha beterAynen yaa çocuk ağlayıp babayi uyandırıyordu, baba horlayip çocuğu uyandırıyordu, arada olan bana oluyorduüstelik her emzirmeye çıkardığımda sallanmak istiyordu. Böyle çok rahat ettik ailecek
Bu iletini kopyalayim da bundan sonra diyenlere okuturum
Aynen bnm oglanda yoruldu baya aksam 8den beri yatiyoE bebek uçuyor fiyatlarlcw gecen bakmıştım fazla yoktu bugün vakit bulamadım koca kişisi de kendine kıyafet aldı pasa da kucakta yordu baya eve zor geldik yoruldu uyuyor
Gec cikarsin canim bosver daha iyiBizm tek dis yok kızlar maşallah bebislerinize
Komili alin kizlar bende yeni aldm 2 gun oldu ama cok guzelms dun 4de degstrdm disardaydik gelince de hemen yatrdm uykusu bolsunmesin diyr ellemedim kaka yapmamis diye smdi degstrdm i bezi hic bi tasma islsklik yokCanım ayni şeyi düşünüyorum ama gecen annem aktif getirdi primanin hic begrnmedim ya dolunca kabariyor taşıyor pisik falan da yaptı premuim care de kalite düştü ben de farkndayim ama ne alaçam bilemedim
Ya cok hizli gidiyo bunlar yaa resmini istyrm alpisin bizimde 4 disimiz var
hayırlı olsun dişler :=) bizde bir tane dahi yok 9 bucuk aya yaklasık neredeyse
Tamam canim :)Esim gelsin de atiimm
Bence daha belli olmaz . Usttekilerde buyuk ve ayrik geldi bizim. Yanlar ciktimi bitisiyormusDisleri saglikli olsun da dimibizmkinin sag altta gelen disi hafif yamuk geliyor biraz takildim mesela
Komili alin kizlar bende yeni aldm 2 gun oldu ama cok guzelms dun 4de degstrdm disardaydik gelince de hemen yatrdm uykusu bolsunmesin diyr ellemedim kaka yapmamis diye smdi degstrdm i bezi hic bi tasma islsklik yok[/QUO
prima pampers aktife geri dindum. Bim ve sleepy yanlardan pisik yapti. Care biraz kalin. Aktif onu cok doluyo kokusu igrenc hatta sayfasina gonderdim cok kotu diye toplu yazilsa daha iyi. Komili aklimda dusunuyorum aslinda. Denemek lazim
ben diğer iki çocuğumu da 3 yaşına kadar koynumda büyüttüm,,ayırmakte taş çatlasa dört gün zorlanmışımdır,o da zorlanmak değil yani uyuyana kadar elinden tutup,artık burada yatacaksın diye telkinlerde bulunarak..bu süre içinde eşimden de ayrı yattım..ilişkimizi de etkilemedi bu durum..bu çocuğumu da koynumda büyütücem...3 yaş sınırı önemli amaÇevremde öğrenen herkes diyor sonra ayiramazsin iyi değil falan diye.
Bi de eşten ayrı yatilmazmişbunu diyen de duydum
bizimki de yamuk çıktı canım..ama buna takılma..kızımınkiler de yamuk çıkmıştı sonra dil onları düzeltiyorDisleri saglikli olsun da dimibizmkinin sag altta gelen disi hafif yamuk geliyor biraz takildim mesela
Nesli 3434 unduM MazeGuase06 senin annenin mi adeti geçmişti yanlış mu hatırladım
Haslama yada corbasini yapiyorum.Arkadaşlar balık yemeyen biri olarak bebek için nasıl pişireceğimi de bilemiyorum. İnternetteki tariflere güvenemedim. Nasıl pişirdiğinizi yazar mısınız?
Haslama yada corbasini yapiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?