2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Komik gelecek ama hiç pişirmedim. Çorbasına ne yakışır mesela? Patates ve pirinç veremiyorum kabızlık sorunu olduğu için. Ne eklenebilir?
Yok canim niye komik olsun. Bende ilkkez yapiyorum. İcine istedigini karabilirsin. Ben baligi cok yesin diye sebzeyi az katiyorum. Benim oglumda kabiz . Patates yada princ ikisinden birini tercih ediyorum. Cogunluk irmik kullaniyorum. Balik( didikliyorum) , havuc, maydanoz, ben az tuzda koyuyorum. Maydanoz olunca blender yapiyorum. 9. Ay bitti tutam tuz serbest zaten dr um soyledi. Baska eklemek istersen ekleyebilirsin. Yedirirken dikkat yine kilcik arada oluyo dikkat etsemde. Haslamasinda didikliyorum. Kuru oluyor. Yutamiyor. Az corbasindan dokuyorum.

Kizlar ya benim oglus yuzustu uyuyo biliyosunuz yuzustu yatmakta pek faydali degil bu aliskanligindan nasil kurtaricam ve sizikilerde durum ne

M Mismommy ben begendm canim komiliyi bidr canbebe guzel hepsini denedim bezlerin biminkini denemedm sadece huggies molfix prima canbebe komili hepsini kullandm en cok canbebeyi begenmstm smdi komiliyi kullaniyorm 3 gundr kokusu cok hosuma gitti en cok

Yok canim niye komik olsun. Bende ilkkez yapiyorum. İcine istedigini karabilirsin. Ben baligi cok yesin diye sebzeyi az katiyorum. Benim oglumda kabiz . Patates yada princ ikisinden birini tercih ediyorum. Cogunluk irmik kullaniyorum. Balik( didikliyorum) , havuc, maydanoz, ben az tuzda koyuyorum. Maydanoz olunca blender yapiyorum. 9. Ay bitti tutam tuz serbest zaten dr um soyledi. Baska eklemek istersen ekleyebilirsin. Yedirirken dikkat yine kilcik arada oluyo dikkat etsemde. Haslamasinda didikliyorum. Kuru oluyor. Yutamiyor. Az corbasindan dokuyorum.
Once baligi haslayip sonra didikliyosn demi bende hic yapmadm corbsini midem bulaniyo duydukça:D

Once baligi haslayip sonra didikliyosn demi bende hic yapmadm corbsini midem bulaniyo duydukça:KK70:
Evet yiyecegi kadarini kesip butun atiyorum . İcinden alip didikleyip tekrar yemege dokuyorum. İlk havuc irmik ne koyacaksam onlar biraz haslaniyo sonra baligi atiyorum erken pisiyo. Baligi yerim cok sevmem diyemem ama corbasi cok kotu gercekten. Yedirirken burnumun diregi sizliyor. Obur turlude cok temiyo corbasini yapiyorum mecbur

Evet yiyecegi kadarini kesip butun atiyorum . İcinden alip didikleyip tekrar yemege dokuyorum. İlk havuc irmik ne koyacaksam onlar biraz haslaniyo sonra baligi atiyorum erken pisiyo. Baligi yerim cok sevmem diyemem ama corbasi cok kotu gercekten. Yedirirken burnumun diregi sizliyor. Obur turlude cok temiyo corbasini yapiyorum mecbur
Ben baligi cok seviyorm bayilirin ama corbasini dusunemiyorm gerçekten ben gecen gun yedirdim didikleyip yedi cornasini yapmayim o zaman

Ben baligi cok seviyorm bayilirin ama corbasini dusunemiyorm gerçekten ben gecen gun yedirdim didikleyip yedi cornasini yapmayim o zaman
Uzun sure taneli yemiyo benimki . Hatta hasladiktan sonra az corba dokuyorum yumusasin diye. Yiyorsa gerek yok bence degisik tat olsun diye yapabilirsin yaparsan .

Arkadaşlar balık yemeyen biri olarak bebek için nasıl pişireceğimi de bilemiyorum. İnternetteki tariflere güvenemedim. Nasıl pişirdiğinizi yazar mısınız?
çorba yapıyorum; brokoli, sogan, sarımsak, havuç bunlar piştikten sonra balığı içinden alıp ince süzgecten gecırıyorum suyunu. ayrı bı kapta kalanları da süzgecten gecırıyorum
püre oluyor yanı :=)

Annem açısından düşünecek olursam ben de istemem. Ama küçükken çok istemiştim bi kardeşim olmasını. Her gün istisnasız dua ederdim. Nasip..
Bende cok istyodm hep bakardm arkadaşlarıma kardesleryle kavga ederlerdi sonrada bisey olunca aglarlardi nasl bi duygu acaba ddiye cok merak ederdm uzulurdum smdi olsa ne paylasablcrm ki evlenip gtmsm

Millwt bu arada bakliyatları vermeye başladınız mı?
Bwn başlamadım da domates ve salça vermediğim için bize yaptıklarımdan vermiyorum
Sırf haşlayıp mı vereyim
Kafam karıştı

Back
X