2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba. ya size birşey sorucaktım. Ben kadın dogum doktoru arastırıyorum hamılelık suphem varda. Acıbadem atakent Umut Dileği düşündüm ama hiç yorum bulamadım giden varmı bulamadım. Nasıldı memnun kaldınızmı? Güleryuzlu ılgılımı benım ıcın onemlı olan o. sorularımıza cevap verırmı.

memende o tırtığı hissetmen an meselesi..
Bildiğin diş kaşıyor orda
onun dişini yerım . minik poposunu ısırıım
bal suratını, tatlı dudaklarını, hiç bitmeyen merakını, al deyınce hemen bakmasını, her seye gülmesimi yerım
meraklı kedi. tam kedi yaaa
kedi besleyenler fark etmıstır
ancak bu kadar benzeyebılır hareketler, merakı aynı

Afiyet olsun minnosa. Kendin elinle küçük küçük veriyorsun değil mi? Bitiriyor mu? Bide çok uzun sürüyor yaa açlığı gider insanın o kadar uzun sürede.
ben yedırıyorum evet. yumusak ve bıraz kalın yaptım
maşallah hepsını yedi. hatta keske bıraz daha fazla yapsaydım dedım
lokmaları buyuttum bu arada.:=) kalın ve yumusak olursa daha cabuk bıtıyor

Gecmis olsun diyen herkese teşekkür ederim biraz daha iyiyim çok şükür ama pasanin gündüz uykusu iyice azaldı kızlar bu aralar günde iki kez yarim saat uyuyor nasıl dayaniyor anlamıyorum ya önceden bir kez 1-1.5 saat uyurdu sonrada yarim saat ama şuan yok uyumuyor gece zaten sik uyanıyor yemek de ne yapacagimi sasiriyorum ayri yapmiyorum biz de acisiz ve tuzssuza alistik esimle kaşıkla yemek istemiyor büyüsun büyüsun diyorduk ama büyüdükçe sanki daha zor ya yetisemiyorum

her gün minnoşa ne yapsam dıye düşünüyorum. aslında haftalık yemek programı belırlemek gerek
ne yapacgını bilirsin en azından

salıdan salıya bu haftamız belli mesela;
çarşamba- tavuk sulu taze fasulye ( bize yaptım tuz atmadım)
perşembe- pirinçli kabak ( hem onun hem bizim için )
cuma- levrek çorbası
cumartesi - lahana
pazar - tarhana
pazartesi - patateslı köfte
salı - levrek çorbası

dolaba asayım da boşuna düşünmeyeyım

bu yaptıklarımı bazen 1, bazen 2 öğün verıyorum. öğlen ve akşam. akşam bizimle masaya oturuyor o yuzden ona da yedırıyorum.

benımkı de 2 kere uyuyor ( öğlen 12 den sonrası için söyluyorum) 30 dk, 45 dk arası :=) akşam da 22:30
23:00 arası yatıyor

Bazilari ertesi gunede veriyorum. İki ginluk oluyo. Yemegi yogurtla vermeye basladim . Erken yattigi icin aksam kasik mamasi yada muhallebi veremiyorum.

Bazilari ertesi gunede veriyorum. İki ginluk oluyo. Yemegi yogurtla vermeye basladim . Erken yattigi icin aksam kasik mamasi yada muhallebi veremiyorum.
aslında bende bazen 2 gün aynı şeyi vermek ıstıyorum. bugun onu düşündüm, ama dolapta bu haftayo dolduracak seyler var o yuzden böyle yaptım. valla hazır yemek olunca nefes almıs gıbı hıssedıyor insan
erken yattıgı zaman ne oluyor ki niye vermıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…