2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dun tost yapmistm kendime,tavada ama. Tam erimemisti kasari ama oyle yedi,bugun de direk verdim isirip yiyor. Cogunu ben yedirdm,turkiyedn geldim geleli hemen hemen hep ben yediriyorum hava cok soguk ya uzeri cOk batar bana zor olur die
maşallah şekere kaç dişi vardı?

Aynen icgudusel,her seyi basariyor bebekler. Hayraniz onlara :)

Şimdi ne yerse kar sayıyorum. Aklı erince iyice bazı şeyler daha zor olacak. Şimdi oyunla açılan o kuş ağızlar açılmayacak :) sanki benim annem blw'mi yapmış diyorum :) yöntem mantıklı belki ama neyi nekadar yediği önemli benim için. Ben gün içinde hiç mama vermeme taraftarıyım emmediği için. O yüzden yediği miktar,doyması önemli. İlk 2 yıl beyin gelişimi açısındanda en önemli dönem. O yüzden yemesi gereken olmazsa olmazlar var.
Yanımda yatacak tabi,bana ihtiyacı var en çok. En güvende hissettiği yer yanım.. hem bidaha bu zamanları olmayacak.. doya doya yatırıyoruz yanımızda :) eminim yatağına geçmesi gereken zamanda zorluk yaşamayacağız.. bazı kuralların canı cehenneme. Japon disiplini bana göre değil :)

kesinlikle kuralların canı cehenneme

ben yedırıyorum evet. yumusak ve bıraz kalın yaptım
maşallah hepsını yedi. hatta keske bıraz daha fazla yapsaydım dedım
lokmaları buyuttum bu arada.:=) kalın ve yumusak olursa daha cabuk bıtıyor
Maşallah ne güzel. Bazen yiyeceği tutuyor bende keşke daha yapsaydım diyorum. Ama çok nadir oluyor bizde bu.
Bu arada kilo sormuştun cvplayamadim. 8aylik kontrolde 6.950ydi 9aya bi kac var şuan.

Kesinlikle büyüdükçe daha zor. Benimki de toplayinca aynı hesap. 4defa 15er dk uyuyor. Uyutmasi uyumasindan daha uzun bazen lavaboya girip çıkıyorum uyanmış oluyor.

Bir kere mi uyanıyor maşallah nazar değmesin kacla kaç arası uyuyor ben 4 5 kez kalksa bugün çok uyudu diyorum sol tarafında beşik uymayınca salliyorum kolum agriyor sağıma yatıp uyumayı özledim

Sorduğunuz doktoru bilmiyorum ama koşuyolu medipol leyla hanım çok iyi bir doktor daha doğrusu insan onu bir araştır istersen

Ahhh... Ah.. Yemeyen bebekler... ...anneme çok celtirmisim, yemek seçtiğim için... ...şimdi yemek seçen kuzularim yanibasimda...
9 aylık kuzumun bugün yedikleri: nohuttan az yumurta Sarısı, 5 çay kaşığı mercimek corbasi, 2 tane 50 kuruş büyüklüğünde muz, ve 8de 1 elma dilimi.
Emmeye emmiyor.... ...yemeye yemiyor... ...uyumaya uyumuyor... Nasıl dayanıyor hiç bir fikrim yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…