- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #104.421
maşallah şekereDun tost yapmistm kendime,tavada ama. Tam erimemisti kasari ama oyle yedi,bugun de direk verdim isirip yiyor. Cogunu ben yedirdm,turkiyedn geldim geleli hemen hemen hep ben yediriyorumhava cok soguk ya uzeri cOk batar bana zor olur die
blw i uygulama korkusunu gectım, tamamen blw yontemıne teslım edememem çünkü yıyecegı mıktar belli.
enerjiye, iyi beslenmeye ıhtıyaclarının en yuksek oldugu dönem bunlar '' şuna alışır bunu bırakır, bilmem ne olur...'' diyerek anneyı korkutuyorlar. ulen bunlar bebek daha bırak alışsırsa alışsın, yeter ki yesin!
bırak yanında yatarsa yatsın
bırak kendını paralayana kadar aglasın.. ben alışkanlıklardan kesınlıkle korkmuyorum
çünkü 3 gün ile 2 haftaya bakar vazgecmesi
o yüzden saldım çayıra
yok çiğneme bilmezmişbizimki nerden öğrendı o zaman? demek ki bazı seyler içgüdüsel, zamanı gelınce harekete gecıyor vücut sistemı.. maşallah diyelım canım aynı sekılde benımkı de ne versem yıyıyor. yani bazı seylerı severek yemıyor tabii ki ama bir şekilde oyunla bilmem neyle yedırıyorum işte.
demek ki aynı fikirdeyiz çoğunlukla :=)
bazı dişler daha zor cıkıyormus. yapıya göre degısıyor yani. bu arada bunun ne manaya geldıgını çözmüş degılım ama, gündüz iyi doymayan bebek gece pek uyuyamazmıs.Ama bizim 4 tane disimiz cikti o zamanlar bile bu kadar kalkmadi
maşallah şekerekaç dişi vardı?
ayy ne güzel. ee senınkı 7 dişle kaşar yemesin de benım dişsiz mi yesinDikkat et kacma :) 8.geliyor
Şimdi ne yerse kar sayıyorum. Aklı erince iyice bazı şeyler daha zor olacak. Şimdi oyunla açılan o kuş ağızlar açılmayacak :) sanki benim annem blw'mi yapmış diyorum :) yöntem mantıklı belki ama neyi nekadar yediği önemli benim için. Ben gün içinde hiç mama vermeme taraftarıyım emmediği için. O yüzden yediği miktar,doyması önemli. İlk 2 yıl beyin gelişimi açısındanda en önemli dönem. O yüzden yemesi gereken olmazsa olmazlar var.blw i uygulama korkusunu gectım, tamamen blw yontemıne teslım edememem çünkü yıyecegı mıktar belli.
enerjiye, iyi beslenmeye ıhtıyaclarının en yuksek oldugu dönem bunlar '' şuna alışır bunu bırakır, bilmem ne olur...'' diyerek anneyı korkutuyorlar. ulen bunlar bebek daha bırak alışsırsa alışsın, yeter ki yesin!
bırak yanında yatarsa yatsın
bırak kendını paralayana kadar aglasın.. ben alışkanlıklardan kesınlıkle korkmuyorum
çünkü 3 gün ile 2 haftaya bakar vazgecmesi
o yüzden saldım çayıra
yok çiğneme bilmezmişbizimki nerden öğrendı o zaman? demek ki bazı seyler içgüdüsel, zamanı gelınce harekete gecıyor vücut sistemı.. maşallah diyelım canım aynı sekılde benımkı de ne versem yıyıyor. yani bazı seylerı severek yemıyor tabii ki ama bir şekilde oyunla bilmem neyle yedırıyorum işte.
demek ki aynı fikirdeyiz çoğunlukla :=)
kesinlikle kuralların canı cehennemeŞimdi ne yerse kar sayıyorum. Aklı erince iyice bazı şeyler daha zor olacak. Şimdi oyunla açılan o kuş ağızlar açılmayacak :) sanki benim annem blw'mi yapmış diyorum :) yöntem mantıklı belki ama neyi nekadar yediği önemli benim için. Ben gün içinde hiç mama vermeme taraftarıyım emmediği için. O yüzden yediği miktar,doyması önemli. İlk 2 yıl beyin gelişimi açısındanda en önemli dönem. O yüzden yemesi gereken olmazsa olmazlar var.
Yanımda yatacak tabi,bana ihtiyacı var en çok. En güvende hissettiği yer yanım.. hem bidaha bu zamanları olmayacak.. doya doya yatırıyoruz yanımızda :) eminim yatağına geçmesi gereken zamanda zorluk yaşamayacağız.. bazı kuralların canı cehenneme. Japon disiplini bana göre değil :)
Maşallah ne güzel. Bazen yiyeceği tutuyor bende keşke daha yapsaydım diyorum. Ama çok nadir oluyor bizde bu.ben yedırıyorum evet. yumusak ve bıraz kalın yaptım
maşallah hepsını yedi. hatta keske bıraz daha fazla yapsaydım dedım
lokmaları buyuttum bu arada.:=) kalın ve yumusak olursa daha cabuk bıtıyor
Aynen uzun sürünce sıkılıyor. Illa yer değişecek bişeyler karıştıracakUzun surerse yemiyo benimki. Birseyler karistirma derdin de sıkılıyor.
Kesinlikle büyüdükçe daha zor. Benimki de toplayinca aynı hesap. 4defa 15er dk uyuyor. Uyutmasi uyumasindan daha uzunGecmis olsun diyen herkese teşekkür ederim biraz daha iyiyim çok şükür ama pasanin gündüz uykusu iyice azaldı kızlar bu aralar günde iki kez yarim saat uyuyor nasıl dayaniyor anlamıyorum ya önceden bir kez 1-1.5 saat uyurdu sonrada yarim saat ama şuan yok uyumuyor gece zaten sik uyanıyor yemek de ne yapacagimi sasiriyorum ayri yapmiyorum biz de acisiz ve tuzssuza alistik esimle kaşıkla yemek istemiyor büyüsun büyüsun diyorduk ama büyüdükçe sanki daha zor ya yetisemiyorum
Benimkide yeme ozurluKizlar ya bebeklerinize neyi ne kadar veriyorsunuz mesela corbayi buyuklugu ne kadar bi kasede iciyo bnm oglan hic bsy yemiyoda kafayi yicrm sonunda blwyi tamamen biraktm
Ataktir o atakAma bizim 4 tane disimiz cikti o zamanlar bile bu kadar kalkmadi
Bir kere mi uyanıyoraslında kalkması ve emmsini açlığa baglama çünkü eminim ki diştendir.
ben yatırırken muhallebı yapıyorum. tarcınlı, meyveli falan. ona ragmen bin kez uyanıyor çünkü diş sıkıntısı var.
Bir değil bin kere :)Bir kere mi uyanıyormaşallah nazar değmesin kacla kaç arası uyuyor ben 4 5 kez kalksa bugün çok uyudu diyorum sol tarafında beşik uymayınca salliyorum kolum agriyor sağıma yatıp uyumayı özledim
Canım hastalık uykusuzluk yanlış anlamisim yaBir değil bin kere :)
Üzülme diye söyledim :) hepimizinki bin kere uyanıyor.. nezaman gece yatıp sabah kalkarız acepCanım hastalık uykusuzluk yanlış anlamisim ya
Sorduğunuz doktoru bilmiyorum ama koşuyolu medipol leyla hanım çok iyi bir doktor daha doğrusu insan onu bir araştır istersenmerhaba. ya size birşey sorucaktım. Ben kadın dogum doktoru arastırıyorum hamılelık suphem varda. Acıbadem atakent Umut Dileği düşündüm ama hiç yorum bulamadım giden varmı bulamadım. Nasıldı memnun kaldınızmı? Güleryuzlu ılgılımı benım ıcın onemlı olan o. sorularımıza cevap verırmı.
Ah ah ben de merakla bekliyorum o günleri uykusuzluk beni bitiriyorÜzülme diye söyledim :) hepimizinki bin kere uyanıyor.. nezaman gece yatıp sabah kalkarız acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?