- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #104.401
Uzun surerse yemiyo benimki. Birseyler karistirma derdin de sıkılıyor.Afiyet olsun minnosa. Kendin elinle küçük küçük veriyorsun değil mi? Bitiriyor mu? Bide çok uzun sürüyor yaa açlığı gider insanın o kadar uzun sürede.
makarna, pilav türü şeyleri yogurtla verırsek daha ıyı oluyormus yemelerı açısından. kayıp gıder agızdaBugun karnibahar yaptim . İrmik yerine misir unu koydum. Blender yapmadim. Az suyla hasliyorum suyunu cekiyor zaten. Yigurtla yedi.
Ogleden sonra bir kez uyuyo kisa. Uykusu geliyo yorgun oluyo huzursuz oluyor. Yarim birakiyor . Devam sutu veriyorum mecbur. Sonra gece uykusuna geciyor. Yogurt yemekle verirsem kasik mamasi yetisir aksam 6 da veririm.aslında bende bazen 2 gün aynı şeyi vermek ıstıyorum. bugun onu düşündüm, ama dolapta bu haftayo dolduracak seyler var o yuzden böyle yaptım. valla hazır yemek olunca nefes almıs gıbı hıssedıyor insan
erken yattıgı zaman ne oluyor ki niye vermıyorsun?
Kabiz oldugu icin makarna pilav su sira verme dedi dr. Makarnayi denedim pilsvi denemedim. Kalin firin makarnasi cok iyi yiyiliyomakarna, pilav türü şeyleri yogurtla verırsek daha ıyı oluyormus yemelerı açısından. kayıp gıder agızda
pek korkmaya da gerek kalmıyor o zaman. pilav denemek istiyorum
demir ilacı kullanıyor muydun?Kabiz oldugu icin makarna pilav su sira verme dedi dr. Makarnayi denedim pilsvi denemedim. Kalin firin makarnasi cok iyi yiyiliyo
Ara verdik. Devam sutu de iciyor oda etkiliyo. Dogdugundan beri oyle kabiz olscak omur boyudemir ilacı kullanıyor muydun?
Her bebek farkli kimisi az yer kimisi cok. Yemiyorsa blw ye israr etme bence. Zamani gelince kendi yiyecek zaten. Aglamalarina bile kalori harciyorlar.Kizlar ya bebeklerinize neyi ne kadar veriyorsunuz mesela corbayi buyuklugu ne kadar bi kasede iciyo bnm oglan hic bsy yemiyoda kafayi yicrm sonunda blwyi tamamen biraktm
bence karnını doyurduktan 30 dakıka 1 saat sonra eline bişiler verebılırsınKizlar ya bebeklerinize neyi ne kadar veriyorsunuz mesela corbayi buyuklugu ne kadar bi kasede iciyo bnm oglan hic bsy yemiyoda kafayi yicrm sonunda blwyi tamamen biraktm
kesinlikle öyle. blander yapılınca pütürlü yemezler diyorlarHer bebek farkli kimisi az yer kimisi cok. Yemiyorsa blw ye israr etme bence. Zamani gelince kendi yiyecek zaten. Aglamalarina bile kalori harciyorlar.
Oyle tabi ama doymadigini bliyorm canim gunduz biseu yok ama gece surekli uyanıyo 3 gun guzel yedi ve uykusu duzelmsti 3 4 kere kalkmaya baslamsti sabaha kadar yarim saatte bi kalkiyodu yedirmem lazm oda perisan oluyo bendeHer bebek farkli kimisi az yer kimisi cok. Yemiyorsa blw ye israr etme bence. Zamani gelince kendi yiyecek zaten. Aglamalarina bile kalori harciyorlar.
Eline bsyler mutlaka veryrm oyalansin diye oyalanirken 2 3 kasik yemis oluyo isteama ac ondan kesin eminim gecd surekli kalkiyo ve saatlerce emmek istyobence karnını doyurduktan 30 dakıka 1 saat sonra eline bişiler verebılırsın
hem karnını doyurmus olursun
hem de blw uygulamıs olursun.
aslında kalkması ve emmsini açlığa baglama çünkü eminim ki diştendir.Oyle tabi ama doymadigini bliyorm canim gunduz biseu yok ama gece surekli uyanıyo 3 gun guzel yedi ve uykusu duzelmsti 3 4 kere kalkmaya baslamsti sabaha kadar yarim saatte bi kalkiyodu yedirmem lazm oda perisan oluyo bende
Eline bsyler mutlaka veryrm oyalansin diye oyalanirken 2 3 kasik yemis oluyo isteama ac ondan kesin eminim gecd surekli kalkiyo ve saatlerce emmek istyo
Benimki bazen yemegi beyenmiyo yemiyo ac. Yemiyo diye vermeyimmi. Oyun oynayarak yiyo bazen. Nasil keyfi buyurursa. Doyunca geriyo ordan anliyorum yeterli diye mesela dazla verince kusuyoOyle tabi ama doymadigini bliyorm canim gunduz biseu yok ama gece surekli uyanıyo 3 gun guzel yedi ve uykusu duzelmsti 3 4 kere kalkmaya baslamsti sabaha kadar yarim saatte bi kalkiyodu yedirmem lazm oda perisan oluyo bende
Eline bsyler mutlaka veryrm oyalansin diye oyalanirken 2 3 kasik yemis oluyo isteama ac ondan kesin eminim gecd surekli kalkiyo ve saatlerce emmek istyo
Kesinlikle katılıyorum sana. Ben ilk günden blendır yaptım herşeyi. Alışır pütürlü yemez dediler,he he dedim. Şimdi yine blendır yapıyorum ama çok az. Şehriye çorbası,pirinç pilavı,ekmek ve aklıma şuanda gelmeyen biçok şeyi yiyor.gayet çiğneme hareketi yapıyor ağzıyla. Hikayelere en başından beri inanmadım zaten. Her bebek farklıdır,bu işin kitabı olmaz. Bu arada sen yazınca nasıl ya diyorum bazen,kendimi görüyorum :)) bnde her yemeğe sarımsak atıyorum doğal antibiyotikkesinlikle öyle. blander yapılınca pütürlü yemezler diyorlar
benımkı ikisini de yıyıyor. pütürlüde çok dikkatlı olmam lazım tek fark bu.
zaten dogdugunda emzık ve bıberon verıyorum dıye '' memeyı bırakır'' dediler
çoğu şey yalan yaa.. cocuk 5-6 aylardan sonra biberon ve emzıgı bıraktı. emzıgı bırakmayaydı ıyıydı hatta.
sonuç; karnı tok olsa bıle emıyor
o yuzden her bebek farklı, başkalarının tecrubelerıyle hareket edılmez
denemeden bılınmez çünkü.
Ama bizim 4 tane disimiz cikti o zamanlar bile bu kadar kalkmadiaslında kalkması ve emmsini açlığa baglama çünkü eminim ki diştendir.
ben yatırırken muhallebı yapıyorum. tarcınlı, meyveli falan. ona ragmen bin kez uyanıyor çünkü diş sıkıntısı var.
2 3kere zorla yedrdm kusmadi ac eminim memeye yapisiyo cunku surkliBenimki bazen yemegi beyenmiyo yemiyo ac. Yemiyo diye vermeyimmi. Oyun oynayarak yiyo bazen. Nasil keyfi buyurursa. Doyunca geriyo ordan anliyorum yeterli diye mesela dazla verince kusuyo
blw i uygulama korkusunu gectım, tamamen blw yontemıne teslım edememem çünkü yıyecegı mıktar belli.Kesinlikle katılıyorum sana. Ben ilk günden blendır yaptım herşeyi. Alışır pütürlü yemez dediler,he he dedim. Şimdi yine blendır yapıyorum ama çok az. Şehriye çorbası,pirinç pilavı,ekmek ve aklıma şuanda gelmeyen biçok şeyi yiyor.gayet çiğneme hareketi yapıyor ağzıyla. Hikayelere en başından beri inanmadım zaten. Her bebek farklıdır,bu işin kitabı olmaz. Bu arada sen yazınca nasıl ya diyorum bazen,kendimi görüyorum :)) bnde her yemeğe sarımsak atıyorum doğal antibiyotik
Dun tost yapmistm kendime,tavada ama. Tam erimemisti kasari ama oyle yedi,bugun de direk verdim isirip yiyor. Cogunu ben yedirdm,turkiyedn geldim geleli hemen hemen hep ben yediriyorummaşallah tosuna. kaşarı nasıl verıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?