2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aylik kilo alimi iyiyse onemli degilde yedigi kadar. Azsa zorlamak lazim biraz. İstahsiz bebekte cok zor. Gık demeden yesin istiyoruz. O kadar da cok nadir.

Aylik kilo alimi iyiyse onemli degilde yedigi kadar. Azsa zorlamak lazim biraz. İstahsiz bebekte cok zor. Gık demeden yesin istiyoruz. O kadar da cok nadir.
Her beslenme seansimiz en kısa 40 dk.
Ağzını bir kitlediyse tobe acmiyor.
Normalde 1 yumurta sarisini bitirirdi.
Bugün keyfi yok sanırım.
Minyonuz biz.
Kilomuz 7.200 gibi... ...boy da en son 69du 2 ay önce.

Her beslenme seansimiz en kısa 40 dk.
Ağzını bir kitlediyse tobe acmiyor.
Normalde 1 yumurta sarisini bitirirdi.
Bugün keyfi yok sanırım.
Minyonuz biz.
Kilomuz 7.200 gibi... ...boy da en son 69du 2 ay önce.
Kilosu boyu az degil bence. Yemek az yiyorsa saglik ocagina aylik tartir bekleme. Dr bana yumurta sarisi yarim ver demisti. Kolesterol yonunden birde yumurta tok tutuyor 6 saat bile tok tutabilir. Ogunu atlamasin dedi. Tam verince ogldnki ogunu tam yemiyordu hakketten yarim veriyorum. Yesin diye neler yapmiyoruzki. Meyveyi yemiyordu devam sutu koyarak yedirdim. Herseyde naz etmiyo Allah tan . Ama bazen uzun suruyor bizimde. Sevdigi birsey yokmu. Sana mi cekmiş.

Benimki yumurta sarısı hariç hiçbir ogununu bitirmiyor.
Sevdiği şeyler sürekli değişiyor. Bir ara yoğurt severdi... ...şimdilerde nazlaniyor.
Ya da rendelenmiş cevizlere buladigim hurma toplarını severdi... ...yediği en fazla 4 nohut kadar. Tarhana seviyordu... ...ona da ağız açmaz oldu.
Zeytin seviyor... ...o da tadimlik.
Dilerim geçici bir dönemdir.
Sagol önerilerin için.

Ya bizim bebeler sorunlu heralde benm arkadasmn kizi var aksam 10 sabah 10 uyuyoms bidr gunduz bi saat bi 3 saatte bi uyuyoms cok seviyo uykuyu diyo bi masallah diyim aman nazar degmesn anlamiyorm benm oglan niye uyumuyo

Benimki de cok uyumuyor ilknurcum,turkiyede gece uyanmasi azalmisti cikardigi dislere ragmen,buraya geldik cok donuyor cok huzursuz uyuyor.ha azalmasina ragmen 4kez falan uyaniyordu yani su an daha kotu

Ya bizim bebeler sorunlu heralde benm arkadasmn kizi var aksam 10 sabah 10 uyuyoms bidr gunduz bi saat bi 3 saatte bi uyuyoms cok seviyo uykuyu diyo bi masallah diyim aman nazar degmesn anlamiyorm benm oglan niye uyumuyo
Maşallah ya nasıl bebekmis o benim gündüz bazen 1.5 saat duyurdu simdi o da yok yarım saat en fazla 45 dakikaya gözlerini açıyor isi özledim valla daha kolaymis

Maşallah ya nasıl bebekmis o benim gündüz bazen 1.5 saat duyurdu simdi o da yok yarım saat en fazla 45 dakikaya gözlerini açıyor isi özledim valla daha kolaymis
bende anlamadm yaa bizimkilerde mi sorun var böyle benmkide öyle 2 saat uyuyo ama kesintisiz degi uyanıyo emziriyorm geri uyuyo ama mutlaka emcek

bende anlamadm yaa bizimkilerde mi sorun var böyle benmkide öyle 2 saat uyuyo ama kesintisiz degi uyanıyo emziriyorm geri uyuyo ama mutlaka emcek
Ayy aynen benimki de öyle gece uyandığında illa emecek beşiği sallsam da uyumuyor ama emzirmek çok güzel bir duygu ya ben emziirkrn saçlarını yüzünü oksuyirum çok alıştı hoşuna gidiyor çok masumlar ya bazen çok sinirleniyotum ama sonra üzülüyorum bu günleri bir daha gelmeyecek anne olmak çok güzel ve degisik bir duygu çok şükür rabbime

Icine bi avuc nohut at canim cok lezzetli oluyo kutur kutur disrdan aldigimiz tursular gbi bide ben suyunu kaynatiyorm soguyunca koyuyorum
Ya aslında aklimdaydi ama nasıl olduysa unuttum koymadim

tembelım dıyorsun bir de. kendınıze yemek yapıyormussun işte. ben de minnoşa yapıcam
kendımıze ara sıra
Yooo her akşam mutlaka yemeğimi yaparım . E tabi istisnalar haric

diş jeli sürüyordum parmagıma tırtıklı bişi geldi
Hadi ınş.
Bizim de hiç dış yok

Sorma canım ya bu minikler evimizi yuva yaptilar

Yarin asure yapiiciimmm,malzemeleri tamamladim
Afiyet olsun tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…