- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #104.441
Aylik kilo alimi iyiyse onemli degilde yedigi kadar. Azsa zorlamak lazim biraz. İstahsiz bebekte cok zor. Gık demeden yesin istiyoruz. O kadar da cok nadir.Ahhh... Ah.. Yemeyen bebekler... ...anneme çok celtirmisim, yemek seçtiğim için... ...şimdi yemek seçen kuzularim yanibasimda...
9 aylık kuzumun bugün yedikleri: nohuttan az yumurta Sarısı, 5 çay kaşığı mercimek corbasi, 2 tane 50 kuruş büyüklüğünde muz, ve 8de 1 elma dilimi.
Emmeye emmiyor.... ...yemeye yemiyor... ...uyumaya uyumuyor... Nasıl dayanıyor hiç bir fikrim yok...
Her beslenme seansimiz en kısa 40 dk.Aylik kilo alimi iyiyse onemli degilde yedigi kadar. Azsa zorlamak lazim biraz. İstahsiz bebekte cok zor. Gık demeden yesin istiyoruz. O kadar da cok nadir.
Kilosu boyu az degil bence. Yemek az yiyorsa saglik ocagina aylik tartir bekleme. Dr bana yumurta sarisi yarim ver demisti. Kolesterol yonunden birde yumurta tok tutuyor 6 saat bile tok tutabilir. Ogunu atlamasin dedi. Tam verince ogldnki ogunu tam yemiyordu hakketten yarim veriyorum. Yesin diye neler yapmiyoruzki. Meyveyi yemiyordu devam sutu koyarak yedirdim. Herseyde naz etmiyo Allah tan . Ama bazen uzun suruyor bizimde. Sevdigi birsey yokmu. Sana mi cekmişHer beslenme seansimiz en kısa 40 dk.
Ağzını bir kitlediyse tobe acmiyor.
Normalde 1 yumurta sarisini bitirirdi.
Bugün keyfi yok sanırım.
Minyonuz biz.
Kilomuz 7.200 gibi... ...boy da en son 69du 2 ay önce.
Benimki yumurta sarısı hariç hiçbir ogununu bitirmiyor.Kilosu boyu az degil bence. Yemek az yiyorsa saglik ocagina aylik tartir bekleme. Dr bana yumurta sarisi yarim ver demisti. Kolesterol yonunden birde yumurta tok tutuyor 6 saat bile tok tutabilir. Ogunu atlamasin dedi. Tam verince ogldnki ogunu tam yemiyordu hakketten yarim veriyorum. Yesin diye neler yapmiyoruzki. Meyveyi yemiyordu devam sutu koyarak yedirdim. Herseyde naz etmiyo Allah tan . Ama bazen uzun suruyor bizimde. Sevdigi birsey yokmu. Sana mi cekmiş.
ayy ne güzel. ee senınkı 7 dişle kaşar yemesin de benım dişsiz mi yesin
Aynen bende bunu duydum ve denedim gunduz iyi yerse daha az uyaniyo aksam yatmadan once yedigi pekte fayda etmiyobazı dişler daha zor cıkıyormus. yapıya göre degısıyor yani. bu arada bunun ne manaya geldıgını çözmüş degılım ama, gündüz iyi doymayan bebek gece pek uyuyamazmıs.
Bu nasil bi atakmis eek gidaya gectgmzden beri ayni agzini acmiyo kasigin ucundan agzina akitablrsem ama biraz once 15 kasik pirinc unundan muhallebi yapmstm onu yedirdim kendi sutumu ne kadar cok katarsam o kadar cok yiyo beyfendiAtaktir o atak
Ya bizim bebeler sorunlu heralde benm arkadasmn kizi var aksam 10 sabah 10 uyuyoms bidr gunduz bi saat bi 3 saatte bi uyuyoms cok seviyo uykuyu diyo bi masallah diyim aman nazar degmesn anlamiyorm benm oglan niye uyumuyoAh ah ben de merakla bekliyorum o günleri uykusuzluk beni bitiriyor
Ya bizim bebeler sorunlu heralde benm arkadasmn kizi var aksam 10 sabah 10 uyuyoms bidr gunduz bi saat bi 3 saatte bi uyuyoms cok seviyo uykuyu diyo bi masallah diyim aman nazar degmesn anlamiyorm benm oglan niye uyumuyo
Maşallah ya nasıl bebekmis oYa bizim bebeler sorunlu heralde benm arkadasmn kizi var aksam 10 sabah 10 uyuyoms bidr gunduz bi saat bi 3 saatte bi uyuyoms cok seviyo uykuyu diyo bi masallah diyim aman nazar degmesn anlamiyorm benm oglan niye uyumuyo
Benim de canım istiyor yaYarin asure yapiiciimmm,malzemeleri tamamladim
Benim de canım istiyor ya
4 kex uyansa sukretcem geen gün depresyona girdim artık oturdum agladm saatlerceBenimki de cok uyumuyor ilknurcum,turkiyede gece uyanmasi azalmisti cikardigi dislere ragmen,buraya geldik cok donuyor cok huzursuz uyuyor.ha azalmasina ragmen 4kez falan uyaniyordu yani su an daha kotu
bende anlamadm yaa bizimkilerde mi sorun var böyle benmkide öyle 2 saat uyuyo ama kesintisiz degi uyanıyo emziriyorm geri uyuyo ama mutlaka emcekMaşallah ya nasıl bebekmis obenim gündüz bazen 1.5 saat duyurdu simdi o da yok yarım saat en fazla 45 dakikaya gözlerini açıyor isi özledim valla daha kolaymis
afiyet olsun canım ben pek sevmyrm ya sadeece suyundan icerim biraz yapmasıda baya ugrastırıcı nasl yapcaksn alpiskoylaYarin asure yapiiciimmm,malzemeleri tamamladim
Ayy aynen benimki de öyle gece uyandığında illa emecekbende anlamadm yaa bizimkilerde mi sorun var böyle benmkide öyle 2 saat uyuyo ama kesintisiz degi uyanıyo emziriyorm geri uyuyo ama mutlaka emcek
Haftaya yapacak ya benim suan canım istiyorAnnenle yapin neslicik:))
Ya aslında aklimdaydi ama nasıl olduysa unuttum koymadimIcine bi avuc nohut at canim cok lezzetli oluyo kutur kutur disrdan aldigimiz tursular gbi bide ben suyunu kaynatiyorm soguyunca koyuyorum
Yooo her akşam mutlaka yemeğimi yaparım . E tabi istisnalar harictembelım dıyorsun bir de. kendınıze yemek yapıyormussun işte. ben de minnoşa yapıcam
kendımıze ara sıra
Hadi ınş.diş jeli sürüyordum parmagıma tırtıklı bişi geldi
Sorma canım ya bu minikler evimizi yuva yaptilarEline koluna sağlık Biricik, inşallah güzel olur. Ben de bugün pazara gittim, Allahım neler aldım neler. Yarın ben de turşu kuracağım, çok heyecanlıyım.
Kızım hayatımıza girdiğinden beri herşey daha tatlı, daha emek verilesi.
Eskiden haftada 4-5 gün dışarıda yemek yiyen ben şimdi yemek yapıyorum, kavanoz konserve yaptım bir sürü domatesten, turşu kuruyorum filan.
Adam etti valla bu kız beni
Yaa, nohutu ıslayıp mı koyuyoruz, yoksa kurudan mı? Nohutun maya vazifesi gördüğünü başka şeylerden de bilirim ama turşuya da konulduğunu hiç bilmiyordum.
Afiyet olsun tatlimYarin asure yapiiciimmm,malzemeleri tamamladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?