- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #104.481
Canım tarifi verirmisin ben de yapiyimallahın akıtması krep olmuş pankek olmuş
Hayırdır pembe bi mesaj mi veriyosun
Keşke biraz da bize yollasankalkayım da cevizli pankek yapayım minnoşa
kavanoza malzemelerı koy çalkala, tavada çevir üşenme hadi kalk yapKeşke biraz da bize yollasan
meyve de koyuluyor ama ben koymuyorum. muz kullananlar koyabılır.Canım tarifi verirmisin ben de yapiyim
ooo senın başın baya kalabalıkmış allah yardımcın olsun :=)Surrender
Kız valla çok yoruluyorum. Dün on kişiden fazla misafirim vardı. İş ikram çocukları uyutma derken tüm dokuntuleri toplama bulasiklari toplama sililp süpürme bu güne kaldı. Yeni bitirdim işimi dinleneyim diyorum çocuklar bırakmıyorlar bir o b.k yapiyo bir diğeri. Bir onu temizle bezle bir diğerini. Bir onu doyur bir bunu.....Bitmiyor anacım kendime hiç vakit ayiramiyom. Küçüğün emmesine guveniyom bi de bize yaptığım herşeyi veriym. Valla ayrıca bise yapmaya ne gücüm kaliyo ne vaktim
Ay ne dert yandım ha.
Yine de hamdolsun bugunumuze şükür
Surrender
Kız valla çok yoruluyorum. Dün on kişiden fazla misafirim vardı. İş ikram çocukları uyutma derken tüm dokuntuleri toplama bulasiklari toplama sililp süpürme bu güne kaldı. Yeni bitirdim işimi dinleneyim diyorum çocuklar bırakmıyorlar bir o b.k yapiyo bir diğeri. Bir onu temizle bezle bir diğerini. Bir onu doyur bir bunu.....Bitmiyor anacım kendime hiç vakit ayiramiyom. Küçüğün emmesine guveniyom bi de bize yaptığım herşeyi veriym. Valla ayrıca bise yapmaya ne gücüm kaliyo ne vaktim
Ay ne dert yandım ha.
Öyle vallaooo senın başın baya kalabalıkmış allah yardımcın olsun :=)
Sağol tatlım Allah gönlüne göre versinKolay gelsin biricik:) ben de ikinci cocugu dusunemiyorum su an:) aklim hep bundayoruculugundan hiiicc suphe yok zaten,ben suna zor yetisiyorum bitane daha nasi yapcaksam hah
Canım ben tek çocukla yapamiyorum ayrı sen iki çocukla yine iyisini maşallah 2 yaşına gelince dusunuyum bebek diyorum ama çok zor ya ik çocukSurrender
Ay ne dert yandım ha.
Csyrc asure yaptın mi çok canım istiyor ya komşulardan yapan da yok ben yapacam artik
Maşallah sanaHehe evet yeni kapadim altini,guzel olmus ya ikinci yapisim ama takdir ettm performansimi. Kiz kuccuk tencerede yap canin istemis bak etkilenme uzulurmins yakin zamanda yapip veren olur komsularindan
Kiz adasim cargoyla yollayim.Maşallah sanayarina kadar bekleyim yoksa yapacam
Canimsin düşünmen yeterKiz adasim cargoyla yollayim.Göğsünü ovala siser miser
Kiz adasim cargoyla yollayim.Göğsünü ovala siser miser
Iyi canim biraz sagol. Hala regl olmadi. Dahiliyeye gidecek kani icin inşallah. Biraz sor surec yine bizi bekliyor yani.Dun gordum musait olup yazamadim kaldi,gecmis olsun cnm annen rhaatsiz olmus. Simdi nasil?
Iyi canim biraz sagol. Hala regl olmadi. Dahiliyeye gidecek kani icin inşallah. Biraz sor surec yine bizi bekliyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?