2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benımkı benı görünce anne diyor. eşime bence ne dediğini biliyor dedim
inanmamıstı dogruymus demek.
her bebegın gelişimi farklıdır o yuzden sakın kendıne dert edecek bişiler arama :)

Okurken ağzım sulandi piti

Gel canım, paylaşalım, çok yaptım zaten. Böyle şeyler paylaştıkça tatlı oluyor.

Ooo piti piitiii karemela sepetii
pitipitikare

Günahınız boynuma, canınızı istettim

Ben ankara cubukluyum kızlar turşuyu çok güzel yaparız her çeşit yolunuz düşerse bekleriz

Sen olaya son noktayı koydun Nesli, turşu dedin mi Çubuk turşusu bir numara

Bende takiliyorum bu konuysa ya benmkide arada anne diyo ama bilincli mi diyo bilmiyorm cak yapiyo gel gel yapiyo by by yapiyo uyurken ben ninni soyluyorm ben susunca o ee ee diyo ama oyle anne baba demiyo blincli bi sekilde

Bugunku menu brokoli, yogurt , tarhana çorbasi, hurma, yulaf unlu gunkurusu muhallebi. Sabah rutin kahvalti
Tarhana mi ne guzel sizin bebikler yiyor bizimki tarhanada ağız kitleniyor kac çeşit denedim nerelerden getirttim yok yemiyor halbuki yemesini çok istemiştim brokoli nasil veriyorsun çorba olarakmi hiç denemedim yemeyecegine eminimde belki iste bir umut

verecegın zaman 3 saat bişi verme. emzırme
benımkı de yemıyordu o sekılde yedırıyorum

Onuda yaptim hatta 4-5 saat yok köftehor dilini değdiriyor baktı ki tarhana kapatıyor ağzını, mercimek corbasi,kuru fasulye pilava bayılıyor tam erkek yemekleri soğanda kırıp vericem eline bir daha yaptigimda
oyunla falan idare edıyorum işte. dediğim gibi biraz da aç kalıyor mecbur yıyıyor. böyle yemek secerse daha sonra cok zor olur işimiz. mecbur yıyecek kusura bakmasın hanfendı
sogan kırıp ver gayet mantıklı. gecen benımde aklıma geldı ama agzı yanar dedım

Kızlar slm
Bugün tam 8ay 25gunluk kızım
Kızamık aşısı için gittik hastaneye yokmuş kasimda gelin yapalım dedi
Menenjit aşısı yapıldı Dr önemli yapılması çoğu hasta ücretli olduğu için yaptirmiyor
Tavsiye ederim yapılmasını dedi yaptirdik

Kan sayımı, B12, dvitamini,demir,ferritin yapıldı kan sayımı ve demir iyi çıktı diğerleri pazartesi

Kan alınırken ağladı kırmızı balığı açtık az ağladı kuzum annesinin bal suratlisi

Boy 73cm kilo 10.300 gr maşallah

Kızlar açılmış suruplar içinde Dr bir ay kullanılabilir dedi
Pedifen, peditus, paranoxs aldım evde bulunsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…