- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #104.521
benımkı benı görünce anne diyor. eşime bence ne dediğini biliyor dedimkızlar günaydın...dün akşam nette 9. ay bebek gelişimini okudum, bu ayda bebekler anne baba gibi kelimeleri bilinçli söyler yazıyordu..benimki henüz dadada yayaya giigiiii gagaga gibi şeyler söylüyor...jestler mimikler nasıl,,sadec alkış ve çak yaptırabildim daha...bebekleriniz ne durumda...BENDE CAN SIKINTISI BİTMEZ !!!!
Balkonda nescafe içiyorum..selamko, napınoyuz beaaaulen kargom hala gelmedi. az önce mesaj geldı tahmıını teslım süresi ayın 17 sindeymiş.
cadıya kahvaltısını yaptırdım oyun bahcesıne koydum. biraz nefes alıyorum bendeBalkonda nescafe içiyorum..
Staja gidicem 2 saat..
Oğlan yerlerde durmuyor hiç..hayır neye diyosam orda
Cadı napıyor
Lahana da var mı lahanaBen ankara cubukluyum kızlar turşuyu çok güzel yaparız her çeşityolunuz düşerse bekleriz
Bende bugun brokolinin yemegini yapcam cok severm tabi oglusta yicekBugunku menu brokoli, yogurt , tarhana çorbasi, hurma, yulaf unlu gunkurusu muhallebi. Sabah rutin kahvalti
Okurken ağzım sulandi piti
Ben ankara cubukluyum kızlar turşuyu çok güzel yaparız her çeşityolunuz düşerse bekleriz
Bende takiliyorum bu konuysa ya benmkide arada anne diyo ama bilincli mi diyo bilmiyorm cak yapiyo gel gel yapiyo by by yapiyo uyurken ben ninni soyluyorm ben susunca o ee ee diyo ama oyle anne baba demiyo blincli bi sekildekızlar günaydın...dün akşam nette 9. ay bebek gelişimini okudum, bu ayda bebekler anne baba gibi kelimeleri bilinçli söyler yazıyordu..benimki henüz dadada yayaya giigiiii gagaga gibi şeyler söylüyor...jestler mimikler nasıl,,sadec alkış ve çak yaptırabildim daha...bebekleriniz ne durumda...BENDE CAN SIKINTISI BİTMEZ !!!!
Tarhana mi ne guzel sizin bebikler yiyor bizimki tarhanada ağız kitleniyor kac çeşit denedim nerelerden getirttim yok yemiyor halbuki yemesini çok istemiştimBugunku menu brokoli, yogurt , tarhana çorbasi, hurma, yulaf unlu gunkurusu muhallebi. Sabah rutin kahvalti
benımkı de babayı az söyluyorAnne mi diyorlar kıskandım yavv :) bizimki ancak baba gel bababa dedede mamama anneye geçemedik henüz
verecegın zaman 3 saat bişi verme. emzırmeTarhana mi ne guzel sizin bebikler yiyor bizimki tarhanada ağız kitleniyor kac çeşit denedim nerelerden getirttim yok yemiyor halbuki yemesini çok istemiştimbrokoli nasil veriyorsun çorba olarakmi hiç denemedim yemeyecegine eminimde belki iste bir umut
oyunla falan idare edıyorum işte. dediğim gibi biraz da aç kalıyor mecbur yıyıyor. böyle yemek secerse daha sonra cok zor olur işimiz. mecbur yıyecek kusura bakmasın hanfendıOnuda yaptim hatta 4-5 saat yok köftehor dilini değdiriyor baktı ki tarhana kapatıyor ağzını, mercimek corbasi,kuru fasulye pilava bayılıyor tam erkek yemekleri soğanda kırıp vericem eline bir daha yaptigimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?